BURDUR DA CUMHUR İTTİFAK’NDA İPLER GERİLİYOR MU?

SİYASET 03.10.2019 - 09:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3053+ kez okundu.
 

BURDUR DA CUMHUR İTTİFAK’NDA İPLER GERİLİYOR MU?

Burdur da Tefenni İlçe Belediyesinin Burdur merkez Belediyesinden atıl duran sıcak asfalt plentinin hibe olarak verilmesi ve AK Parti yetkilileri tarafından yapılan değerlendirme tepki çekti
    Ülke genelinde 31 Mart 2019 seçimlerinde ittifak yapan ancak bazı illerde ittifak konusunda bağlayıcı karar almayan MHP ve AK parti Burdur Tefenni ilçesinde karşılıklı olarak sert muhalefet yapan her iki parti de Cumhur ittifakında ortaya çıkan rahatsızlıklar giderek su yüzüne çıkmaktadır. İhtiyaçlarını göz önüne alarak ilçe ve komşu ilçelerinde asfalt sorununu çözecek bir anlayış ile Burdur Belediyesinin kendi bünyesinde bulunan atıl asfalt plentini hibe olarak istemesi üzerine Burdur AK Parti’den yapılan diyet ile ilgili açıklamanın ardından yerel seçimlerde gerilen ipler tekrar nüksetti. MHP İl yöneticileri ise böyle bir açıklamanın muhatabı olmadıklarını belirterek biz Burdur’a hizmet sloganı ile yola çıktık. Onun için biz bu düşünce ile hareket ediyoruz. DESTEK GİTMEYEN BATI BÖLGELERİMİZİN HİZMETİNDE OLACAK Bugün Burdur Belediyesinde yapılan meclis toplantısına Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve yönetimi de katılı. Alınan karar sonrası Başkan Alagöz bir mesaj yayınlayarak Burdur Belediye Başkanı AliOrkun Ercengiz’e teşekkür etti. Alagöz, “Belediyemize Bu tesisi kazandıran, başta Burdur Belediyemize, Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz beyefendiye ve değerli Burdur Belediye Meclis üyelerine şahsım, Belediyem, İlçe halkım ve tüm Batı Burdur adına sonsuz şükranlarımı sunarım. Batı Burdur diyorum, çünkü bu tesisin hibesini sadece İlçe Belediyem değil, Burdur'umuzun batısında bulunan tüm ilçe ve beldelerimiz adına hibe alıyoruz. Tesisimiz faaliyete geçtiği andan itibaren talep edilmesi halinde, Karamanlı’dan Yeşilova’ya, Kemer’den Çavdır’a Yusufça’dan Söğüt’e Altınyayla’dan Gölhisar ilçemize kadar tüm bölgemizin hizmetinde olacağını buradan ilan ve taahhüt ederim” dedi. AK PARTİ NEDEN DİYET AÇIKLAMASI YAPTI. Ak Parti Belediye Meclis grubunun asfalt plentinin hibe edimesi konusunda ki açıklamalarına da cevap veren Başkan Alagöz, “Belediyemize yapılan sıcak asfalt plenti tesisi hibesi konusunda, dün Burdur'umuzun yerel basınında yer alan bir takım dedikodular ve paylaşımlar neticesinde bu açıklamayı yapmak şahsım, partim ve Belediyem adına zorunlu hale gelmiştir. MHP'li 6 belediye adına belirtmek isterim ki, Milliyetçi Hareket Partisi yarım asrı aşmış geçmişiyle Türk siyasi tarihine, Türk milletinin menfaatleri doğrultusunda yön vermiş ve tarihinin hiçbir bölümünde hiç kimsenin önünde eğilip bükülmemiş ve birilerinin iddia ettiği gibi hiç kimseyle şahsi menfaatleri doğrultusunda gizli ve kirli pazarlıklar içerisine girmemiştir. Söz konusu çirkin iddiaların sahipleri müptezeller gayet iyi biliyor ki, Milliyetçi Hareket Partisi ülkemizin içinde bulunduğu bu kritik süreçte Cumhur ittifakına hiçbir şart, hiçbir pazarlık ve hiçbir koşul sunmaksızın destek vermektedir. Yine söz konusu şahıslar bilmelidir ki bugüne kadar olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisine ve mensuplarına atılan iftiralar bundan sonra da cevapsız kalmayacaktır” dedi.  
Burdur da Tefenni İlçe Belediyesinin Burdur merkez Belediyesinden atıl duran sıcak asfalt plentinin hibe olarak verilmesi ve AK Parti yetkilileri tarafından yapılan değerlendirme tepki çekti

    Ülke genelinde 31 Mart 2019 seçimlerinde ittifak yapan ancak bazı illerde ittifak konusunda bağlayıcı karar almayan MHP ve AK parti Burdur Tefenni ilçesinde karşılıklı olarak sert muhalefet yapan her iki parti de Cumhur ittifakında ortaya çıkan rahatsızlıklar giderek su yüzüne çıkmaktadır. İhtiyaçlarını göz önüne alarak ilçe ve komşu ilçelerinde asfalt sorununu çözecek bir anlayış ile Burdur Belediyesinin kendi bünyesinde bulunan atıl asfalt plentini hibe olarak istemesi üzerine Burdur AK Parti’den yapılan diyet ile ilgili açıklamanın ardından yerel seçimlerde gerilen ipler tekrar nüksetti. MHP İl yöneticileri ise böyle bir açıklamanın muhatabı olmadıklarını belirterek biz Burdur’a hizmet sloganı ile yola çıktık. Onun için biz bu düşünce ile hareket ediyoruz.

DESTEK GİTMEYEN BATI BÖLGELERİMİZİN HİZMETİNDE OLACAK

Bugün Burdur Belediyesinde yapılan meclis toplantısına Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve yönetimi de katılı. Alınan karar sonrası Başkan Alagöz bir mesaj yayınlayarak Burdur Belediye Başkanı AliOrkun Ercengiz’e teşekkür etti. Alagöz, “Belediyemize Bu tesisi kazandıran, başta Burdur Belediyemize, Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz beyefendiye ve değerli Burdur Belediye Meclis üyelerine şahsım, Belediyem, İlçe halkım ve tüm Batı Burdur adına sonsuz şükranlarımı sunarım. Batı Burdur diyorum, çünkü bu tesisin hibesini sadece İlçe Belediyem değil, Burdur'umuzun batısında bulunan tüm ilçe ve beldelerimiz adına hibe alıyoruz. Tesisimiz faaliyete geçtiği andan itibaren talep edilmesi halinde, Karamanlı’dan Yeşilova’ya, Kemer’den Çavdır’a Yusufça’dan Söğüt’e Altınyayla’dan Gölhisar ilçemize kadar tüm bölgemizin hizmetinde olacağını buradan ilan ve taahhüt ederim” dedi.

AK PARTİ NEDEN DİYET AÇIKLAMASI YAPTI.

Ak Parti Belediye Meclis grubunun asfalt plentinin hibe edimesi konusunda ki açıklamalarına da cevap veren Başkan Alagöz, “Belediyemize yapılan sıcak asfalt plenti tesisi hibesi konusunda, dün Burdur'umuzun yerel basınında yer alan bir takım dedikodular ve paylaşımlar neticesinde bu açıklamayı yapmak şahsım, partim ve Belediyem adına zorunlu hale gelmiştir. MHP'li 6 belediye adına belirtmek isterim ki, Milliyetçi Hareket Partisi yarım asrı aşmış geçmişiyle Türk siyasi tarihine, Türk milletinin menfaatleri doğrultusunda yön vermiş ve tarihinin hiçbir bölümünde hiç kimsenin önünde eğilip bükülmemiş ve birilerinin iddia ettiği gibi hiç kimseyle şahsi menfaatleri doğrultusunda gizli ve kirli pazarlıklar içerisine girmemiştir. Söz konusu çirkin iddiaların sahipleri müptezeller gayet iyi biliyor ki, Milliyetçi Hareket Partisi ülkemizin içinde bulunduğu bu kritik süreçte Cumhur ittifakına hiçbir şart, hiçbir pazarlık ve hiçbir koşul sunmaksızın destek vermektedir. Yine söz konusu şahıslar bilmelidir ki bugüne kadar olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisine ve mensuplarına atılan iftiralar bundan sonra da cevapsız kalmayacaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.