BURDUR DA RAMAZAN AKŞAMI'NDA GÜLDEN MUTLU RÜZGARI ESTİ

SANAT 19.06.2016 - 12:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3584+ kez okundu.
 

BURDUR DA RAMAZAN AKŞAMI'NDA GÜLDEN MUTLU RÜZGARI ESTİ

Burdur Belediyesi tarafından geleneksel olarak Ramazan ayı süresi içinde her yıl düzenlenen ikinci konserinde Gülden Mutlu sahne aldı.
Gülden Mutlu, 1984 yılında Tekirdağ’da doğmuştur. Şarkı sözü yazmaya ortaokulda başladı. 2001 yılında Ege Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nda başladığı üniversite eğitiminde Temel Bilimler bölümünden 2005 yılında mezun oldu.           Üniversite yıllarında İzmir'de çeşitli yerlerde sahne aldı, aralarında TRT sanatçılarının da bulunduğu konserlerde keman çaldı. 2 yıl Ege Ordu Komutanlığı'nın sanatçılığını üstlendi. 2008-2012 arası restoran sahibi eşi ile Londra'da yaşadı. Londra'da yerel koronun şefliğini yaptı, parlamento da sahne aldı. Londra'nın ilk kadın şefi olarak adı gazetelerde geçti. Şarkı demoları için Türkiye'ye geldi ve Emre Aydın ile tanıştı. İlk single çalışmasını Unutamam Dedin parçası ile yapan Gülden Mutlu, Emre Aydın'ın 2012 yılında çıkardığı albümün çıkış parçası Soğuk Odalar'ın söz yazarı ve bestecisidir. Emre Aydın ile bir de düet yapmıştır. Aynı yıl piyasaya çıkan söz ve müziği kendisine ait olan Unutamam Dedin aldı single'ın düzenlemesini Mustafa Ceceli, prodüktörlüğünü ve klibin yönetmenliğini Emre Aydın üstlenmiştir. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Sanatçının baba memleketinin Tekirdağ olduğunu ancak kendisi gibi üniversiteyi İzmir de tamamladığını söyledi. Kendisinden daha sonraki zaman içinde Burdur da düzenlenecek konser programında sahne almasını istedi. Ercengiz, mutlu birey mutlu Burdur sloganı ile yola çıktıklarını ve halkın mutluluğu için çalıştıklarını söyledi. Konuşmanın ardından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz. Sanatçıya plaketini sundu arkasından sanatçıya bir buket çiçek vermek istedi ancak Gülden Mutlu kendisine verilen çiçek buketini jest olarak orkestra arkadaşlarına verilmesini istedi. Son final şarkısı ile konser sona erdi.  
Burdur Belediyesi tarafından geleneksel olarak Ramazan ayı süresi içinde her yıl düzenlenen ikinci konserinde Gülden Mutlu sahne aldı.

Gülden Mutlu, 1984 yılında Tekirdağ’da doğmuştur. Şarkı sözü yazmaya ortaokulda başladı. 2001 yılında Ege Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nda başladığı üniversite eğitiminde Temel Bilimler bölümünden 2005 yılında mezun oldu.

          Üniversite yıllarında İzmir'de çeşitli yerlerde sahne aldı, aralarında TRT sanatçılarının da bulunduğu konserlerde keman çaldı. 2 yıl Ege Ordu Komutanlığı'nın sanatçılığını üstlendi. 2008-2012 arası restoran sahibi eşi ile Londra'da yaşadı. Londra'da yerel koronun şefliğini yaptı, parlamento da sahne aldı. Londra'nın ilk kadın şefi olarak adı gazetelerde geçti. Şarkı demoları için Türkiye'ye geldi ve Emre Aydın ile tanıştı.

İlk single çalışmasını Unutamam Dedin parçası ile yapan Gülden Mutlu, Emre Aydın'ın 2012 yılında çıkardığı albümün çıkış parçası Soğuk Odalar'ın söz yazarı ve bestecisidir. Emre Aydın ile bir de düet yapmıştır. Aynı yıl piyasaya çıkan söz ve müziği kendisine ait olan Unutamam Dedin aldı single'ın düzenlemesini Mustafa Ceceli, prodüktörlüğünü ve klibin yönetmenliğini Emre Aydın üstlenmiştir.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Sanatçının baba memleketinin Tekirdağ olduğunu ancak kendisi gibi üniversiteyi İzmir de tamamladığını söyledi. Kendisinden daha sonraki zaman içinde Burdur da düzenlenecek konser programında sahne almasını istedi. Ercengiz, mutlu birey mutlu Burdur sloganı ile yola çıktıklarını ve halkın mutluluğu için çalıştıklarını söyledi.

Konuşmanın ardından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz. Sanatçıya plaketini sundu arkasından sanatçıya bir buket çiçek vermek istedi ancak Gülden Mutlu kendisine verilen çiçek buketini jest olarak orkestra arkadaşlarına verilmesini istedi. Son final şarkısı ile konser sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.