BURDUR DA TOPLANAN YARDIM TIR’I AFRİN’E DOĞRU YOLA ÇIKTI

EĞİTİM 22.11.2018 - 17:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2972+ kez okundu.
 

BURDUR DA TOPLANAN YARDIM TIR’I AFRİN’E DOĞRU YOLA ÇIKTI

Suriye'nin Afrin bölgesindeki okulların eksikliklerini gidermek ve öğrencilere destek olmak amacıyla başlatılan kampanya çerçevesinde Burdur’dan 3 tır Afrin’e ulaşmak üzere yola çıktı.
    Suriye de başlatılan savaş nedeniyle okulların hatta hastanelerin zarar gördüğü Afrin bölgesindeki öğrencilerin, Afrin Bölgesindeki 232 okula ve okulda bulunan öğrencilere okul donatım malzemesi ve kırtasiye yardımında bulunmak üzere başlatılan kampanyaya üç Tır dolusu yardım toplandı yardımları Burdur Valiliği himayesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, AFAD İl Müdürlüğü, Burdur İHH İnsani Yardım Vakfı, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ve Varollar A.Ş.’nin desteği ile 3 tır dolusu malzeme düzenlenen törenle gönderildi Törene Milli Eğitim Müdürü Mahmut BAYRAM, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA, AFAD İl Müdürü Yasin TOKGÖZ, Burdur İHH Temsilcisi Hüseyin BÜYÜKKELEŞ, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER katıldı. 
Suriye'nin Afrin bölgesindeki okulların eksikliklerini gidermek ve öğrencilere destek olmak amacıyla başlatılan kampanya çerçevesinde Burdur’dan 3 tır Afrin’e ulaşmak üzere yola çıktı.

    Suriye de başlatılan savaş nedeniyle okulların hatta hastanelerin zarar gördüğü Afrin bölgesindeki öğrencilerin, Afrin Bölgesindeki 232 okula ve okulda bulunan öğrencilere okul donatım malzemesi ve kırtasiye yardımında bulunmak üzere başlatılan kampanyaya üç Tır dolusu yardım toplandı yardımları Burdur Valiliği himayesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, AFAD İl Müdürlüğü, Burdur İHH İnsani Yardım Vakfı, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ve Varollar A.Ş.’nin desteği ile 3 tır dolusu malzeme düzenlenen törenle gönderildi

Törene Milli Eğitim Müdürü Mahmut BAYRAM, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA, AFAD İl Müdürü Yasin TOKGÖZ, Burdur İHH Temsilcisi Hüseyin BÜYÜKKELEŞ, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.