BURDUR’DA TOPLULAŞTIRMA'YA 4 MİLYON ÖDENEK GÖNDERİLDİ.

SİYASET 24.06.2016 - 11:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4439+ kez okundu.
 

BURDUR’DA TOPLULAŞTIRMA'YA 4 MİLYON ÖDENEK GÖNDERİLDİ.

Burdur’da tarım arazilerinin toplulaştırılması çalışmaları için Gölhisar İlçeleri merkez ve köyleri ile Tefenni ve Yeşilova için 4 milyon TL ödenek gönderildi
Burdur’da tarım arazilerinin toplulaştırılması çalışmalarına Gölhisar'ın 4 mahallesi, Yusufça, Hisarardı, Uylupınar, Yamadı ile Kargalı, Karapınar, Tefenni Beyköy, Karamusa, Yeşilova Büyükyaka, Sazak, Gökçeyaka, Beyköy, Akçaköy’de başlanıyor. Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada, “Gölgisar’daki 4 mahallemizle, diğer ilçe, mahalle ve köylerimizin hali hazırları alınacak, mülakatlar ve Bloklar yapılacak ve 1. askıya çıkılacak. Bunun için 2 MİLYON TL’lik bir bütçe ayrıldı.”dedi. Özçelik açıklamasının devamında, “Burdur Merkez Karaçal, Yassıgüme, Hacılar, Yazıköy, Yarıköy, Akyaka, Yarışlı, Düğer Köylerimizde ise toplulaştırma için 1.Askıya çıkıldı. İtirazlar alındı. Önümüzdeki haftalarda ise 2. askıya çıkılacak ve yolların yapılması çalışmalarına başlanacak. Bunun içinde 2 MİLYON TL ödenek ayrılmış durumdadır. Ancak bu ödenekler yeterli değildir. Önümüzdeki haftalarda çalışmaları daha da hızlandırmak için Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığımızca Ek Ödenekler almamız gerekmektedir. Tarım arazilerinin toplulaştırılması, çiftçimizin, üreticimizim veriminin ve gelirlerinin arttırılması sağlayacaktır.”dedi.
Burdur’da tarım arazilerinin toplulaştırılması çalışmaları için Gölhisar İlçeleri merkez ve köyleri ile Tefenni ve Yeşilova için 4 milyon TL ödenek gönderildi

Burdur’da tarım arazilerinin toplulaştırılması çalışmalarına Gölhisar'ın 4 mahallesi, Yusufça, Hisarardı, Uylupınar, Yamadı ile Kargalı, Karapınar, Tefenni Beyköy, Karamusa, Yeşilova Büyükyaka, Sazak, Gökçeyaka, Beyköy, Akçaköy’de başlanıyor. Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada, “Gölgisar’daki 4 mahallemizle, diğer ilçe, mahalle ve köylerimizin hali hazırları alınacak, mülakatlar ve Bloklar yapılacak ve 1. askıya çıkılacak. Bunun için 2 MİLYON TL’lik bir bütçe ayrıldı.”dedi.

Özçelik açıklamasının devamında, “Burdur Merkez Karaçal, Yassıgüme, Hacılar, Yazıköy, Yarıköy, Akyaka, Yarışlı, Düğer Köylerimizde ise toplulaştırma için 1.Askıya çıkıldı. İtirazlar alındı. Önümüzdeki haftalarda ise 2. askıya çıkılacak ve yolların yapılması çalışmalarına başlanacak. Bunun içinde 2 MİLYON TL ödenek ayrılmış durumdadır. Ancak bu ödenekler yeterli değildir. Önümüzdeki haftalarda çalışmaları daha da hızlandırmak için Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığımızca Ek Ödenekler almamız gerekmektedir. Tarım arazilerinin toplulaştırılması, çiftçimizin, üreticimizim veriminin ve gelirlerinin arttırılması sağlayacaktır.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.