BURDUR HAYVAN PAZARI PAZAR GÜNÜ YENİDEN AÇILIYOR

GÜNDEM 04.06.2020 - 13:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3880+ kez okundu.
 

BURDUR HAYVAN PAZARI PAZAR GÜNÜ YENİDEN AÇILIYOR

Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan Hayvan Pazarı’nın İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan karar neticesinde açılmasına izin verildi.
Çin de 2019 yılı Aralık ayı ortalarında görülen hayvan merkezli bu virüs olması ve 2020 yılı Mart ayında Tüm dünya ile ülkemizde de görülmesi ile tedbir amaçlı olarak 19 Mart tarihinde il genelinde faaliyeti görülen hayvan pazarları ve Burdur Hayvan Pazı da kapatılmıştı. Yaklaşık üç ay 15 gün sonra İl Hıfzıssıhha kurulan  tarafından alınan karar gereğince açılması uygun görülmüştür.           BAŞKAN ERCENGİZ; BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALDIK  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Yaptığı açıklamada; üreticilerimizin daha fazla mağdur olmaması için Burdur hayvan pazarında “Yapılan kontrollerde canlı hayvan pazarının pazar günü tekrar vatandaşların hizmetine açılmasına karar verildi. Yeni normalleşme sürecinde belediye olarak hayvan pazar yerinde gerekli tedbirleri almış durumdayız. Bütün hayvan yetiştiricileri, besicilerimiz ve vatandaşlarımız canlı hayvan pazarımızda maske takmaları ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak hareket etmeleri gerekiyor. Sağlığımız için tedbirlerimizi elden bırakmayalım” dedi.
Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan Hayvan Pazarı’nın İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan karar neticesinde açılmasına izin verildi.

Çin de 2019 yılı Aralık ayı ortalarında görülen hayvan merkezli bu virüs olması ve 2020 yılı Mart ayında Tüm dünya ile ülkemizde de görülmesi ile tedbir amaçlı olarak 19 Mart tarihinde il genelinde faaliyeti görülen hayvan pazarları ve Burdur Hayvan Pazı da kapatılmıştı. Yaklaşık üç ay 15 gün sonra İl Hıfzıssıhha kurulan  tarafından alınan karar gereğince açılması uygun görülmüştür.

          BAŞKAN ERCENGİZ; BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALDIK

 Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Yaptığı açıklamada; üreticilerimizin daha fazla mağdur olmaması için Burdur hayvan pazarında “Yapılan kontrollerde canlı hayvan pazarının pazar günü tekrar vatandaşların hizmetine açılmasına karar verildi. Yeni normalleşme sürecinde belediye olarak hayvan pazar yerinde gerekli tedbirleri almış durumdayız. Bütün hayvan yetiştiricileri, besicilerimiz ve vatandaşlarımız canlı hayvan pazarımızda maske takmaları ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak hareket etmeleri gerekiyor. Sağlığımız için tedbirlerimizi elden bırakmayalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.