BURDUR KENTİNE YAKIŞAN KÜTÜPHANE

DİĞER 12.04.2018 - 15:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3459+ kez okundu.
 

BURDUR KENTİNE YAKIŞAN KÜTÜPHANE

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, olan Halk Kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu.
Eğitim Kenti Burdur’a yakışan bir kütüphane yapıldığını belirten İl Başkanı Volkan Mengi “ İlimiz Halk Kütüphanesi depreme dayanıksızlığı nedeniyle, yeni bina inşaatı yatırım programına alınmıştı. Eğitim Kenti Burdur İlimize yakışan, evlatlarımıza bizlere en güzel hizmeti verebilecek bir kütüphane inşaatımız %95 seviyelerindedir. Milletvekilimiz Bayram Özçelik ve Teşkilatımızdan arkadaşlarımızla birlikte, kütüphane inşaatını incelemede bulunduk. Her sürecini bir aksaklık olmaması için yakinen takibini gerçekleştiriyoruz. Zemin katında İşitme Engelli Bölümü, Görme Engelli Bölümü, Süreli Yayın Bölümü ve Çocuk-Gençlik Ve Okul Öncesi Bölümü bulunmaktadır. 1. Kat Yetişkin Bölümü 345m², 2.Kat Yetişkin Bölümü, Teknik Hizmetler Bölümü, İnternet Play Station Bölümü, 3.Kat Yetişkin Bölümü, Uygulama Atölye[Teknik Hizmet Kullanımı] ve Yönetim Bürosu bulunmaktadır. Yine bu yapılan binamızda 150 kişilik konferans salonu da bulunmaktadır. Kütüphanemizin İlimize yapılacak olan tüm yatırımların hızla ilerlemesi için elimizden gelen çalışmaları gerçekleştireceğiz.” İfadelerini kullandı. AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Halk Kütüphanemizin yatırıma alınmasından için çalışmalarımızı gerçekleştirmiştik. İnşaat sürecinde takibimizi gerçekleştirdik. %95 seviyesinde olan halk kütüphane inşaatımız için Bakanlığımız tarafından ayrılan ödenek 5.515.000 TL’dir. 2017 yılında kütüphanemizde okuyucu sayımız 22.526 kişidir. Üye sayısı ise 8.346’dır. Yeni kütüphanenin tamamlanmasıyla bu sayının artacağına inanıyoruz. Yine kütüphanemizin tefrişat ihalesi yapıldı. Yeni Kütüphanemiz Burdur İlimize büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Burdur’da yapılan ve yapılacak olan tüm projelerin yakinen takibini gerçekleştiriyoruz” dedi  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, olan Halk Kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Eğitim Kenti Burdur’a yakışan bir kütüphane yapıldığını belirten İl Başkanı Volkan Mengi “ İlimiz Halk Kütüphanesi depreme dayanıksızlığı nedeniyle, yeni bina inşaatı yatırım programına alınmıştı. Eğitim Kenti Burdur İlimize yakışan, evlatlarımıza bizlere en güzel hizmeti verebilecek bir kütüphane inşaatımız %95 seviyelerindedir. Milletvekilimiz Bayram Özçelik ve Teşkilatımızdan arkadaşlarımızla birlikte, kütüphane inşaatını incelemede bulunduk. Her sürecini bir aksaklık olmaması için yakinen takibini gerçekleştiriyoruz. Zemin katında İşitme Engelli Bölümü, Görme Engelli Bölümü, Süreli Yayın Bölümü ve Çocuk-Gençlik Ve Okul Öncesi Bölümü bulunmaktadır. 1. Kat Yetişkin Bölümü 345m², 2.Kat Yetişkin Bölümü, Teknik Hizmetler Bölümü, İnternet Play Station Bölümü, 3.Kat Yetişkin Bölümü, Uygulama Atölye[Teknik Hizmet Kullanımı] ve Yönetim Bürosu bulunmaktadır. Yine bu yapılan binamızda 150 kişilik konferans salonu da bulunmaktadır. Kütüphanemizin İlimize yapılacak olan tüm yatırımların hızla ilerlemesi için elimizden gelen çalışmaları gerçekleştireceğiz.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Halk Kütüphanemizin yatırıma alınmasından için çalışmalarımızı gerçekleştirmiştik. İnşaat sürecinde takibimizi gerçekleştirdik. %95 seviyesinde olan halk kütüphane inşaatımız için Bakanlığımız tarafından ayrılan ödenek 5.515.000 TL’dir. 2017 yılında kütüphanemizde okuyucu sayımız 22.526 kişidir. Üye sayısı ise 8.346’dır. Yeni kütüphanenin tamamlanmasıyla bu sayının artacağına inanıyoruz. Yine kütüphanemizin tefrişat ihalesi yapıldı. Yeni Kütüphanemiz Burdur İlimize büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Burdur’da yapılan ve yapılacak olan tüm projelerin yakinen takibini gerçekleştiriyoruz” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.