BURDUR’UN SODES’E ALINMASI TALEBİNDE OLUMLU GELİŞME!

DİĞER 28.07.2016 - 11:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3811+ kez okundu.
 

BURDUR’UN SODES’E ALINMASI TALEBİNDE OLUMLU GELİŞME!

Burdur’un SODES kapsamına alınması için Kalkınma Bakanlığına yaptığımız başvuruya olumlu cevap verildi.
Burdur Tüketicileri Koruma Derneği Başkanı Kemal Arslan, Yaptığı yazılı açıklamada; 2008 Yılında 9 GAP İlinde uygulamaya konulan ancak kısa sürede 34 ili kapsayacak biçimde genişleyen kapsamına Burdur’un alınmasının teklif dahi edilmeyişini ciddi bir eksiklik olarak değerlendiren Platformumuzun çağrısına duyarlı davranan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ile yürütülen çalışmada ilk olumlu sonuç alınmış; 06.6.2016 Tarihinde yaptığımız başvuruya Kalkınma Bakanlığının 22.6.2016 tarih ve E-2584 sayılı yazılarıyla verilen cevapta Burdur ilinin SODES Programına dahil edilmesi talebimizin değerlendirileceği, bilgisi verilmiştir. Sivil Toplum Platformu ile Ticaret ve Sanayi Odasının işbirliği içinde yürütülen çalışma ile Burdur’un makus talihinin değişeceğine olan inancımızı bir kez daha yenilerken; Burdur’un SODES Programına alınması için gereken Bakanlar Kurulu Kararının çıkarılması için başta iktidar partisi olmak üzere siyasi partilerimizin ve vekillerimizin gerekli desteğini bekliyoruz.  
Burdur’un SODES kapsamına alınması için Kalkınma Bakanlığına yaptığımız başvuruya olumlu cevap verildi.

Burdur Tüketicileri Koruma Derneği Başkanı Kemal Arslan, Yaptığı yazılı açıklamada; 2008 Yılında 9 GAP İlinde uygulamaya konulan ancak kısa sürede 34 ili kapsayacak biçimde genişleyen kapsamına Burdur’un alınmasının teklif dahi edilmeyişini ciddi bir eksiklik olarak değerlendiren Platformumuzun çağrısına duyarlı davranan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ile yürütülen çalışmada ilk olumlu sonuç alınmış;

06.6.2016 Tarihinde yaptığımız başvuruya Kalkınma Bakanlığının 22.6.2016 tarih ve E-2584 sayılı yazılarıyla verilen cevapta Burdur ilinin SODES Programına dahil edilmesi talebimizin değerlendirileceği, bilgisi verilmiştir.

Sivil Toplum Platformu ile Ticaret ve Sanayi Odasının işbirliği içinde yürütülen çalışma ile Burdur’un makus talihinin değişeceğine olan inancımızı bir kez daha yenilerken;

Burdur’un SODES Programına alınması için gereken Bakanlar Kurulu Kararının çıkarılması için başta iktidar partisi olmak üzere siyasi partilerimizin ve vekillerimizin gerekli desteğini bekliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.