BURDUR’UN YENİ VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ GÖREVE BAŞLADI

GÜNDEM 18.06.2020 - 14:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4440+ kez okundu.
 

BURDUR’UN YENİ VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ GÖREVE BAŞLADI

Valilik girişinde Vali Yardımcıları ve valilik birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Arslantaş’ı yöresel kıyafetli minik öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi.
           Vali Ali Arslantaş yaptığı açıklamada, “ Erzincan İlinden Burdur İline atanmış bulunuyorum. Erzincan İlinde 4 yıllık bir Valilik sürecimiz oldu. Orada edindiğimiz tecrübeler ve birikimlerle Burdur’a geldik. Burdur’da da hem antik kentleri, hem ören yerleri, hem Allah’ın bahşettiği doğal güzellikleriyle geçireceğimiz her bir günü Cennetten ödünç aldığımız gün olarak değerlendireceğimizi düşündüğümüz bir doğa harikası ilimiz olarak gördük. BURDURLULARLA BİRLİKTE HEM ALIN TERİ, HEM AKIL TERİ DÖKEREK İŞLERİ YÜRÜTME GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ Burdur’da ortak aklı ön plana çıkarma gayreti içerisinde olacağız. Vekillerimizle, 15 belediye başkanımızla, 10 kaymakamımızla, 193 köy muhtarımızla,  126 mahalle muhtarımızla, sivil toplum örgütlerimiz ile istişare içerisinde ve Burdur’un hali hazırda devam eden işlerini, sorunlarını, yapılması gereken işleri, planlayıp bir koordinasyon içerisinde yürüteceğiz. Bu süre içerisinde bizi çok fazla konuşurken görmeyeceksiniz. Hep işlerin başında sizlerle daha çok karşılaşacağız. Burdurlularla birlikte hem alın teri hem akıl teri dökerek işleri yürütme gayreti içerisinde olacağımıza inanıyorum. BİZ BU İŞİ BİR RIZIK KAPISI GÖRÜYORUZ AMA, REZZAK’IN KAPISINA ÇEVİRME YOLUNDA GAYRET İÇERİSİNDE OLACAĞIZ  Yöneticilik çözüm bulma sanatıdır. Mazeret bulma yeri değildir. 40 tane mazeret bir tane maharetin yerini tutmaz. İş yapmak istemiyorsanız bir mazeret bulursunuz. İş yapmak istiyorsanız da bir yolunu bulursunuz. Fuzuli diyor ki ‘Kadere çok fazla gönül koyma, buğday ektinde arpa mı biçtin. Biz buğday ekip buğday biçme gayretinde olacağız. Cüzi iradeyi hep öne çıkaracağız. Külli iradenin, kaderin şartlarına boyun eğerek devam edeceğiz yolumuza. Çalıştığımız süre içerisinde Şehit yakınları, gaziler, kadınlar, engelliler çocuklar, yaşlılar bizden sürekli bir pozitif ayrımcılık görecekler. Vatandaşımızın derdiyle dertlenip, vatandaşı gördüğümüzde hem biz hem birlikte çalışacağımız mesai arkadaşlarımız yetkilerini değil görevlerini ve sorumluluklarını hatırlayacaklar. Biz bu işi bir rızık kapısı görüyoruz. Ama Rezzak’ın kapısına çevirme yolunda gayret içerisinde olacağız.
Valilik girişinde Vali Yardımcıları ve valilik birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Arslantaş’ı yöresel kıyafetli minik öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi.

          
Vali Ali Arslantaş yaptığı açıklamada, “ Erzincan İlinden Burdur İline atanmış bulunuyorum. Erzincan İlinde 4 yıllık bir Valilik sürecimiz oldu. Orada edindiğimiz tecrübeler ve birikimlerle Burdur’a geldik. Burdur’da da hem antik kentleri, hem ören yerleri, hem Allah’ın bahşettiği doğal güzellikleriyle geçireceğimiz her bir günü Cennetten ödünç aldığımız gün olarak değerlendireceğimizi düşündüğümüz bir doğa harikası ilimiz olarak gördük.

BURDURLULARLA BİRLİKTE HEM ALIN TERİ, HEM AKIL TERİ DÖKEREK İŞLERİ YÜRÜTME GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ
Burdur’da ortak aklı ön plana çıkarma gayreti içerisinde olacağız. Vekillerimizle, 15 belediye başkanımızla, 10 kaymakamımızla, 193 köy muhtarımızla,  126 mahalle muhtarımızla, sivil toplum örgütlerimiz ile istişare içerisinde ve Burdur’un hali hazırda devam eden işlerini, sorunlarını, yapılması gereken işleri, planlayıp bir koordinasyon içerisinde yürüteceğiz. Bu süre içerisinde bizi çok fazla konuşurken görmeyeceksiniz. Hep işlerin başında sizlerle daha çok karşılaşacağız. Burdurlularla birlikte hem alın teri hem akıl teri dökerek işleri yürütme gayreti içerisinde olacağımıza inanıyorum.

BİZ BU İŞİ BİR RIZIK KAPISI GÖRÜYORUZ AMA, REZZAK’IN KAPISINA ÇEVİRME YOLUNDA GAYRET İÇERİSİNDE OLACAĞIZ 
Yöneticilik çözüm bulma sanatıdır. Mazeret bulma yeri değildir. 40 tane mazeret bir tane maharetin yerini tutmaz. İş yapmak istemiyorsanız bir mazeret bulursunuz. İş yapmak istiyorsanız da bir yolunu bulursunuz. Fuzuli diyor ki ‘Kadere çok fazla gönül koyma, buğday ektinde arpa mı biçtin. Biz buğday ekip buğday biçme gayretinde olacağız. Cüzi iradeyi hep öne çıkaracağız. Külli iradenin, kaderin şartlarına boyun eğerek devam edeceğiz yolumuza. Çalıştığımız süre içerisinde Şehit yakınları, gaziler, kadınlar, engelliler çocuklar, yaşlılar bizden sürekli bir pozitif ayrımcılık görecekler. Vatandaşımızın derdiyle dertlenip, vatandaşı gördüğümüzde hem biz hem birlikte çalışacağımız mesai arkadaşlarımız yetkilerini değil görevlerini ve sorumluluklarını hatırlayacaklar. Biz bu işi bir rızık kapısı görüyoruz. Ama Rezzak’ın kapısına çevirme yolunda gayret içerisinde olacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.