BURDUR VALİSİ HASAN ŞILDAK’IN 10 KASIM MESAJI

GÜNDEM 08.11.2019 - 14:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2544+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ HASAN ŞILDAK’IN 10 KASIM MESAJI

Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın, Atatürk’ün Ölümünün 81’inci Yıl Dönümü Dolayısıyla Yayınladığı Mesajı
    İstiklal ve istikbal mücadelemize yapmış olduğu liderlikle, yokluklar içerisinde, yok olma tehlikesiyle karşı karıya olan Milletimize umut ışığı olan Atatürk, kısa yaşamına sığdırdığı başarılarıyla, öngörüleriyle dünya tarihinde yerini almış, büyük bir komutan, saygın bir Devlet adamıdır.   Atatürk, 19 Mayıs 1919 tarihinde Milletine duyduğu sonsuz güven ve inançla yaktığı bağımsızlık ateşiyle, Anadolu topraklarındaki egemenliğimizi bugünlere taşımış, Cumhuriyetin ilanıyla birlikte Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için koyduğu hedeflerle birlikte, bugünlere gelişimizin ve yarınlarımızın en büyük güvencesi olmuştur.   Bugün bizlere düşen, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda büyük bir inanç ve azimle çalışarak, birlik beraberlik içerisinde ülkemizi daha yükseklere taşımak, halkımızın refah seviyesini yükselterek Devletimizi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri yapmak için güçlü bir şekilde irademizi ortaya koymaktır.   Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin gönlünde ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O'nun şahsında Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi saygı ve şükranla yâd ediyorum.
Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın, Atatürk’ün Ölümünün 81’inci Yıl Dönümü Dolayısıyla Yayınladığı Mesajı

 

 

İstiklal ve istikbal mücadelemize yapmış olduğu liderlikle, yokluklar içerisinde, yok olma tehlikesiyle karşı karıya olan Milletimize umut ışığı olan Atatürk, kısa yaşamına sığdırdığı başarılarıyla, öngörüleriyle dünya tarihinde yerini almış, büyük bir komutan, saygın bir Devlet adamıdır.  

Atatürk, 19 Mayıs 1919 tarihinde Milletine duyduğu sonsuz güven ve inançla yaktığı bağımsızlık ateşiyle, Anadolu topraklarındaki egemenliğimizi bugünlere taşımış, Cumhuriyetin ilanıyla birlikte Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için koyduğu hedeflerle birlikte, bugünlere gelişimizin ve yarınlarımızın en büyük güvencesi olmuştur.  

Bugün bizlere düşen, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda büyük bir inanç ve azimle çalışarak, birlik beraberlik içerisinde ülkemizi daha yükseklere taşımak, halkımızın refah seviyesini yükselterek Devletimizi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri yapmak için güçlü bir şekilde irademizi ortaya koymaktır.  

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin gönlünde ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O'nun şahsında Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi saygı ve şükranla yâd ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.