BURDUR VE 25. İL VALİSİ DEĞİŞİYOR MU?

GÜNDEM 17.04.2018 - 13:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4369+ kez okundu.
 

BURDUR VE 25. İL VALİSİ DEĞİŞİYOR MU?

Burdur’unda içinde bulunduğu 25. İl’in valisinin değişeceği şeklindeki Aydınlık gazetesinin haberi illerde heyecan yarattı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bir süredir üzerinde çalıştığı Valiler Kararnamesi’nin son halini Başbakan Binali Yıldırım’a sunduğu şeklin de haberin Aydınlık gazetesinde yayınlanmasının ardından, valiliklerin ilgili birimleri haberi teyit ettirmek için yoğun çalışma başlattığı bunun için de resmi gazetenin mükerrer sayısı gösterildiği öğrenildi Aydınlık Gazetesin de yayınlanan habere göre Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’nın ise şu anda vali olarak atanacakları da konuşuluyor. Kararname ile Ankara’nın yanı sıra Muğla, Burdur, Trabzon, Hakkari, Kars, Hatay, Kırklareli, Bolu, Çankırı, Bursa, Malatya, Rize ve Yozgat valilerinin de değiştirileceği belirtiliyor. Ayrıca emekli olan Kırşehir valisinin yerine ise yeni vali atanması bekleniyor. Bu arada, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde görev yapan kayyumların yerlerinin ise bu aşamada değiştirilmeyeceği ifade ediliyor. 25 ilin valisinin değiştirileceği belirtildi. Görevdeki valilerden bir kısmı Merkez’e çekilirken, bir kısmı ise başka bir ilin valilik görevine atanacak.Valiler kararnamesinden sonra 18-20 ilin emniyet müdürünün de görev yerlerinin değiştirileceği yayınlanan haber kaynak gösterildiği belirtiliyor.  
Burdur’unda içinde bulunduğu 25. İl’in valisinin değişeceği şeklindeki Aydınlık gazetesinin haberi illerde heyecan yarattı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bir süredir üzerinde çalıştığı Valiler Kararnamesi’nin son halini Başbakan Binali Yıldırım’a sunduğu şeklin de haberin Aydınlık gazetesinde yayınlanmasının ardından, valiliklerin ilgili birimleri haberi teyit ettirmek için yoğun çalışma başlattığı bunun için de resmi gazetenin mükerrer sayısı gösterildiği öğrenildi

Aydınlık Gazetesin de yayınlanan habere göre Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’nın ise şu anda vali olarak atanacakları da konuşuluyor. Kararname ile Ankara’nın yanı sıra Muğla, Burdur, Trabzon, Hakkari, Kars, Hatay, Kırklareli, Bolu, Çankırı, Bursa, Malatya, Rize ve Yozgat valilerinin de değiştirileceği belirtiliyor. Ayrıca emekli olan Kırşehir valisinin yerine ise yeni vali atanması bekleniyor. Bu arada, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde görev yapan kayyumların yerlerinin ise bu aşamada değiştirilmeyeceği ifade ediliyor. 25 ilin valisinin değiştirileceği belirtildi. Görevdeki valilerden bir kısmı Merkez’e çekilirken, bir kısmı ise başka bir ilin valilik görevine atanacak.Valiler kararnamesinden sonra 18-20 ilin emniyet müdürünün de görev yerlerinin değiştirileceği yayınlanan haber kaynak gösterildiği belirtiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.