BURDUR VE BUCAK ORMAN İŞLETME MÜDÜRLERİ GÖREVE BAŞLADI.

GÜNDEM 02.06.2020 - 17:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2954+ kez okundu.
 

BURDUR VE BUCAK ORMAN İŞLETME MÜDÜRLERİ GÖREVE BAŞLADI.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüz Burdur ve Bucak İşletme Müdürlüklerine atamaları yapılan İşletme Müdürleri yeni görevlerine başladı.
Burdur İşletme Müdürü olarak görev yapmakta iken Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüzde Orman ve Köy İlişkileri Şube Müdürlüğüne atanan Celal Korkmazdan münhal Burdur İşletme Müdürlüğüne, Denizli İşletme Müdür Yardımcısı Sefa Karataş, Bucak İşletme Müdürü olarak görev yapmakta iken Bölge Müdürlüğümüz İşletme ve Pazarlama Şube Müdürlüğüne atanan Ramazan Kolsuzdan münhal Bucak İşletme Müdürlüğüne atanan Serik İşletme Müdür Yardımcısı Mustafa Ersoy yeni görevlerine başladılar. Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy görev değişimi nedeniyle yeni görevlerine başlayan Burdur İşletme Müdürü Sefa Karataş, Burdur İşletme Müdürü Yardımcısı Osman Serdar Arman ve Bucak İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, Bucak İşletme Müdürü Yardımcıları Gökhan Kök ve Serdar Ay’a hayırlı olsun diyerek; Bölge Müdürlüğümüzde Orman ve Köy İlişkileri Şube Müdürlüğüne atanan Celal Korkmaz ve İşletme ve Pazarlama Şube Müdürlüğüne atanan Ramazan Kolsuz’a Orman Bölge Müdürlüğümüze bu zamana kadar yapmış oldukları başarılı çalışmalar için teşekkür etti ve yeni göreve başlayan tüm personele sağlıklı ve başarılı çalışmalar diledi. Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy Burdur ve Bucak İşletmelerinde tüm teknik elemanların katılımıyla toplantı yaparak, içinde bulunduğumuz zor dönemde işlerin sağlık kurallarına göre zamanında ve mevzuata uygun bir şekilde planlanması ve gerçekleştirilmesine azami dikkat edilmesi, çalışma ortamında mesaiye, protokol kurallarına ve insana saygı işine saygı prensipleri çerçevesinde hareket edilmesi talimatında bulundu.  
Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüz Burdur ve Bucak İşletme Müdürlüklerine atamaları yapılan İşletme Müdürleri yeni görevlerine başladı.

Burdur İşletme Müdürü olarak görev yapmakta iken Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüzde Orman ve Köy İlişkileri Şube Müdürlüğüne atanan Celal Korkmazdan münhal Burdur İşletme Müdürlüğüne, Denizli İşletme Müdür Yardımcısı Sefa Karataş,

Bucak İşletme Müdürü olarak görev yapmakta iken Bölge Müdürlüğümüz İşletme ve Pazarlama Şube Müdürlüğüne atanan Ramazan Kolsuzdan münhal Bucak İşletme Müdürlüğüne atanan Serik İşletme Müdür Yardımcısı Mustafa Ersoy yeni görevlerine başladılar.

Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy görev değişimi nedeniyle yeni görevlerine başlayan Burdur İşletme Müdürü Sefa Karataş, Burdur İşletme Müdürü Yardımcısı Osman Serdar Arman ve Bucak İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, Bucak İşletme Müdürü Yardımcıları Gökhan Kök ve Serdar Ay’a hayırlı olsun diyerek;

Bölge Müdürlüğümüzde Orman ve Köy İlişkileri Şube Müdürlüğüne atanan Celal Korkmaz ve İşletme ve Pazarlama Şube Müdürlüğüne atanan Ramazan Kolsuz’a Orman Bölge Müdürlüğümüze bu zamana kadar yapmış oldukları başarılı çalışmalar için teşekkür etti ve yeni göreve başlayan tüm personele sağlıklı ve başarılı çalışmalar diledi.

Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy Burdur ve Bucak İşletmelerinde tüm teknik elemanların katılımıyla toplantı yaparak, içinde bulunduğumuz zor dönemde işlerin sağlık kurallarına göre zamanında ve mevzuata uygun bir şekilde planlanması ve gerçekleştirilmesine azami dikkat edilmesi, çalışma ortamında mesaiye, protokol kurallarına ve insana saygı işine saygı prensipleri çerçevesinde hareket edilmesi talimatında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.