BURDUR YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ BİTİRİK GÖREVE BAŞLADI

GÜNDEM 04.10.2019 - 17:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3425+ kez okundu.
 

BURDUR YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ BİTİRİK GÖREVE BAŞLADI

Burdur Emniyet Müdürlüğü görevine atanan yeni emniyet müdürü Ümit Bitirik, düzenlenen tören ile merkeze atanan emniyet Müdürü Arif Çankal’dan görevi teslim aldı
Burdur Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törende Emniyet Genel Müdürlüğünde başka göreve atanan Arif Çankal tarafından çiçek verilerek karşılandı. Merasim polis mangasını karşıladıktan sonra üst düzey polis müdürleri ve amirleri ile tanıştı. Makama çıktı. burada merkeze atanan Arif Çankal’dan Polis sancağını teslim aldı. Yaptığı açıklamada; Yeni Burdur Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 25 aydır görev yaptığı Kars Emniyet Müdürlüğü görevinden son kararname ile Burdur'a atandığını söyledi. Bayrağı devralmaktan onur ve şeref duyduğunu belirten Ümit Bitirik, "İnşallah bundan sonra Burdur, Burdurlu ve Türk milleti istifade edecektir. Biz de elimizden gelen her şeyi yapacağız ve bugün aldığımız bayrağı daha ileri nasıl taşıyacağız onun mücadelesini vereceğiz." dedi. Çankal ise emniyet teşkilatının 81 ilde vatandaşın huzur ve güvenliği için çalışmalarını yürüttüğünü dile getirdi. Görevlerin bir bayrak yarışı, nöbet devir teslimi olduğunu ifade eden Arif Çankal, "Ben bayrağı burada bugüne kadar çalıştığı yerlerde başarı ve katkılarıyla teşkilata büyük emekler harcamış bir kardeşime devretmenin onur ve gururunu yaşıyorum. Allah muvaffak etsin, Allah ayağını taşa değdirmesin. Burdur için inşallah hayırlısı olacaktır." diye konuştu.  
Burdur Emniyet Müdürlüğü görevine atanan yeni emniyet müdürü Ümit Bitirik, düzenlenen tören ile merkeze atanan emniyet Müdürü Arif Çankal’dan görevi teslim aldı

Burdur Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törende Emniyet Genel Müdürlüğünde başka göreve atanan Arif Çankal tarafından çiçek verilerek karşılandı. Merasim polis mangasını karşıladıktan sonra üst düzey polis müdürleri ve amirleri ile tanıştı. Makama çıktı. burada merkeze atanan Arif Çankal’dan Polis sancağını teslim aldı. Yaptığı açıklamada; Yeni Burdur Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 25 aydır görev yaptığı Kars Emniyet Müdürlüğü görevinden son kararname ile Burdur'a atandığını söyledi.

Bayrağı devralmaktan onur ve şeref duyduğunu belirten Ümit Bitirik, "İnşallah bundan sonra Burdur, Burdurlu ve Türk milleti istifade edecektir. Biz de elimizden gelen her şeyi yapacağız ve bugün aldığımız bayrağı daha ileri nasıl taşıyacağız onun mücadelesini vereceğiz." dedi. Çankal ise emniyet teşkilatının 81 ilde vatandaşın huzur ve güvenliği için çalışmalarını yürüttüğünü dile getirdi.

Görevlerin bir bayrak yarışı, nöbet devir teslimi olduğunu ifade eden Arif Çankal, "Ben bayrağı burada bugüne kadar çalıştığı yerlerde başarı ve katkılarıyla teşkilata büyük emekler harcamış bir kardeşime devretmenin onur ve gururunu yaşıyorum. Allah muvaffak etsin, Allah ayağını taşa değdirmesin. Burdur için inşallah hayırlısı olacaktır." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.