Burdurspor Başkanı 'kirli pazarlıklar bizi hedefimizden uzaklaştırdı'

DÜNYA 07.05.2024 - 17:01, Güncelleme: 07.05.2024 - 17:01 1949 kez okundu.
 

Burdurspor Başkanı 'kirli pazarlıklar bizi hedefimizden uzaklaştırdı'

Burdurspor Kulüp Başkanı Ömer Kıymaz son iki haftadır Play Off maçlarında yaşanan olaylarla ilgili basın açıklaması yaptı.
Kıymaz, “Play Off müsabakalarının son haftaları bizim bilmediğimiz, tasvip etmediğimiz, rakiplerimizin iyi bildiği futbol dışı kirli pazarlıkların sonucunda bizi hedefimizden uzaklaştırdı” dedi. Kıymaz açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “ Kıymetli sporseverler,Burdurspor sevdalıları bilindiği üzere Burdurspor’u tekrar profesyonel liglere döndürme hedefi ile çıktığımız bu yolda pazar günü oynadığımız müsabakayı kaybederek sizleri üzdük. Spor camiamızın yakından şahit olduğu Play Off müsabakalarının son haftaları hiç tasvip etmediğimiz, bizim bilmediğimiz rakiplerimizin iyi bildiği futbol dışı kirli pazarlıkların sonucunda bizi hedefimizden uzaklaştırdı. Play Off müsabakalarına dört takım arasında son sırada başlamamıza rağmen aldığımız sonuçlar ile şampiyonluk yarışına ortak olmayı başardık. Bu süreçte birileri düğmeye bastı önce Burdurspor kollanıyor şampiyon yapacaklar. Arkasında şu var, bu var gibi tamamen kurmaca oyunlar başladı. Ardından anlamsız bir şekilde rakiplerimiz bize karşı canla başla mücadele ederken, şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz rakibimizin müsabakalarına dilekçe yazarak çıkmadılar. Pazar günü oynadığımız müsabakada maç sonunda hiç bir iddiası olmayan rakip takım oyuncularının soyunma odasında şampiyon olan takım lehine tezahürat yapmasını kamuoyunun takdirine sunuyorum. Her zaman söylediğim gibi bu takım şehrin takımıdır. Bu süreçte elini taşın altına sokan ben ve arkadaşlarımın sevdası Burdur sevdasıdır. Bu sezon kulübümüzün yaşadığı olaylara bir şekilde vesile olan, katkı veren ve seyirci kalan kim varsa camiamız adına kınadığımızın bilinmesini istiyoruz.” dedi.
Burdurspor Kulüp Başkanı Ömer Kıymaz son iki haftadır Play Off maçlarında yaşanan olaylarla ilgili basın açıklaması yaptı.


Kıymaz, “Play Off müsabakalarının son haftaları bizim bilmediğimiz, tasvip etmediğimiz, rakiplerimizin iyi bildiği futbol dışı kirli pazarlıkların sonucunda bizi hedefimizden uzaklaştırdı” dedi.
Kıymaz açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “
Kıymetli sporseverler,Burdurspor sevdalıları bilindiği üzere Burdurspor’u tekrar profesyonel liglere döndürme hedefi ile çıktığımız bu yolda pazar günü oynadığımız müsabakayı kaybederek sizleri üzdük. Spor camiamızın yakından şahit olduğu Play Off müsabakalarının son haftaları hiç tasvip etmediğimiz, bizim bilmediğimiz rakiplerimizin iyi bildiği futbol dışı kirli pazarlıkların sonucunda bizi hedefimizden uzaklaştırdı. Play Off müsabakalarına dört takım arasında son sırada başlamamıza rağmen aldığımız sonuçlar ile şampiyonluk yarışına ortak olmayı başardık. Bu süreçte birileri düğmeye bastı önce Burdurspor kollanıyor şampiyon yapacaklar. Arkasında şu var, bu var gibi tamamen kurmaca oyunlar başladı. Ardından anlamsız bir şekilde rakiplerimiz bize karşı canla başla mücadele ederken, şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz rakibimizin müsabakalarına dilekçe yazarak çıkmadılar. Pazar günü oynadığımız müsabakada maç sonunda hiç bir iddiası olmayan rakip takım oyuncularının soyunma odasında şampiyon olan takım lehine tezahürat yapmasını kamuoyunun takdirine sunuyorum. Her zaman söylediğim gibi bu takım şehrin takımıdır. Bu süreçte elini taşın altına sokan ben ve arkadaşlarımın sevdası Burdur sevdasıdır. Bu sezon kulübümüzün yaşadığı olaylara bir şekilde vesile olan, katkı veren ve seyirci kalan kim varsa camiamız adına kınadığımızın bilinmesini istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.