BURDURSPOR TEFENNİ MAÇINA HAZIR, BAŞKANDAN TEMİZ FUTBOL ÇAĞRISI

DÜNYA 04.05.2024 - 21:38, Güncelleme: 04.05.2024 - 21:38 2276 kez okundu.
 

BURDURSPOR TEFENNİ MAÇINA HAZIR, BAŞKANDAN TEMİZ FUTBOL ÇAĞRISI

Burdur Birinci Amatör Küme Play Off grubunda mücadele eden Burdurspor yarın Gazi Atatürk Stadı’nda oynayacağı Tefenni Belediyespor karşılaşmasına hazır.
  Burdurspor Teknik Direktör Muzaffer Kalkan nezaretinde çalışmalarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Burdursor Başkanı Ömer Kıymaz, Play Off müsabakaları devam ederken son günlerde kamuoyunu kaygılandıran gelişmeler yaşandığını ancak niyeti iyi olanın akibetininde iyi olacağından kuşkusunun olmadığını söyledi. Temiz Futbol çağrısı Kıymaz yaptığı açıklamada: “Bizde herkes gibi bu renklere, bu takıma çocukluğumuzda sevdalandık.  Geçen yıl yönetim kurulu olarak devraldığımız kulübümüzde gerek altyapıda gerekse büyükler kategorisinde oluşturduğumuz sağlam temelle hedefimize ilerliyoruz. Böylesi daha iyi oldu; Şehir bizi her geçen gün tanıdıkça bağrına basıyor seyircisiyle sporcusuyla tek yürek olmayı başardık. Şunu ifade etmek isterim, ben ve Başkan yardımcımız Muhammet Tıknaz ve  diğer yöneticilerimiz hiç bir fedakarlıktan çekinmiyor. Bir çok dostum süreci takip ettikçe bize desteğe hazır olduklarını belirtiliyorlar. Futbol ne kadar temiz olursa o kadar seviliyor. Biz temiz kalması için ekibimizle kurduğumuz güçlü kadromuzla kamuoyuna gerekli mesajı verdiğimize inanıyoruz.Zaferler hikayeleri ile taçlanır herkes hikayesini kendi yazacak futbolun temiz kalması adına evlatlarımız yüreğini ortaya koyacak tüm sporseverleri tarihe tanık olmaya bizi desteklemeye davet ediyorum.” dedi.
Burdur Birinci Amatör Küme Play Off grubunda mücadele eden Burdurspor yarın Gazi Atatürk Stadı’nda oynayacağı Tefenni Belediyespor karşılaşmasına hazır.

 

Burdurspor Teknik Direktör Muzaffer Kalkan nezaretinde çalışmalarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Burdursor Başkanı Ömer Kıymaz, Play Off müsabakaları devam ederken son günlerde kamuoyunu kaygılandıran gelişmeler yaşandığını ancak niyeti iyi olanın akibetininde iyi olacağından kuşkusunun olmadığını söyledi.

Temiz Futbol çağrısı

Kıymaz yaptığı açıklamada: “Bizde herkes gibi bu renklere, bu takıma çocukluğumuzda sevdalandık.  Geçen yıl yönetim kurulu olarak devraldığımız kulübümüzde gerek altyapıda gerekse büyükler kategorisinde oluşturduğumuz sağlam temelle hedefimize ilerliyoruz. Böylesi daha iyi oldu; Şehir bizi her geçen gün tanıdıkça bağrına basıyor seyircisiyle sporcusuyla tek yürek olmayı başardık. Şunu ifade etmek isterim, ben ve Başkan yardımcımız Muhammet Tıknaz ve  diğer yöneticilerimiz hiç bir fedakarlıktan çekinmiyor. Bir çok dostum süreci takip ettikçe bize desteğe hazır olduklarını belirtiliyorlar. Futbol ne kadar temiz olursa o kadar seviliyor. Biz temiz kalması için ekibimizle kurduğumuz güçlü kadromuzla kamuoyuna gerekli mesajı verdiğimize inanıyoruz.Zaferler hikayeleri ile taçlanır herkes hikayesini kendi yazacak futbolun temiz kalması adına evlatlarımız yüreğini ortaya koyacak tüm sporseverleri tarihe tanık olmaya bizi desteklemeye davet ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.