CEMİYET BAŞKANLARINDAN TERÖRE ORTAK TEPKİ

DİĞER 18.02.2016 - 14:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4120+ kez okundu.
 

CEMİYET BAŞKANLARINDAN TERÖRE ORTAK TEPKİ

Burdur da Akdeniz Gazeteciler Federasyonunun toplantısı için bir araya gelen Antalya, Burdur Isparta Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Gazete sahipleri teröre karşı ortak açıklama
Burdur da Akdeniz Gazeteciler Federasyonunun toplantısı için bir araya gelen Antalya, Burdur Isparta Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Gazete sahipleri dernekleri Ankara da ve Diyarbakır’da meydana gelen son terör olayları için ortak açıklama yaptılar.   Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’na bağlı Antalya, Burdur, Isparta; Gazeteciler Cemiyet Başkanları ve Akdeniz Gazete sahipleri adına yapılan açıklamada terör, iç savaş ve kargaşa her gün onlarca, yüzlerce insanımızı ailesinden ülkesinden ve sevdiklerinden koparmaktadır.   Terör örgütlerinin azgınlaştığı Ortadoğu coğrafyasındaki çemberin içine maalesef Türkiye’de çekilmek istenmektedir. Bu amaca yönelik olsa gerek Türkiye’de patlatılan bombalar onlarca masum insanımızın canına mal olmakta, bütün ülke genelinde insanlık suçu işlenmektedir. Dün Ankara da Suriye uyruklu bir terörist tarafından patlatılan bomba maalesef 28 canımızı yaşamdan koparmış 61 insanın yaralanmasına neden olmuştur. Ayrıca Diyarbakır da 9 insanımızın daha hayattan koparan hain saldırı meydana gelmiştir. Acımız büyüktür.   Antalya, Burdur Isparta Gazeteciler Cemiyetleri ve Akdeniz Gazete Sahipleri Dernekleri olarak bu hain saldırıları nefret ve şiddetle kınıyoruz. Bu zor günleri yurttaşlarımızın birlik ve dayanışma duygularıyla aşacağımıza inanıyoruz. Bu vesile ile saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’ tan rahmet, yakınlarına Türk Silahlı Kuvvetlerine ve tüm ulusumuza başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
Burdur da Akdeniz Gazeteciler Federasyonunun toplantısı için bir araya gelen Antalya, Burdur Isparta Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Gazete sahipleri teröre karşı ortak açıklama

Burdur da Akdeniz Gazeteciler Federasyonunun toplantısı için bir araya gelen Antalya, Burdur Isparta Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Gazete sahipleri dernekleri Ankara da ve Diyarbakır’da meydana gelen son terör olayları için ortak açıklama yaptılar.

 

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’na bağlı Antalya, Burdur, Isparta; Gazeteciler Cemiyet Başkanları ve Akdeniz Gazete sahipleri adına yapılan açıklamada terör, iç savaş ve kargaşa her gün onlarca, yüzlerce insanımızı ailesinden ülkesinden ve sevdiklerinden koparmaktadır.

 

Terör örgütlerinin azgınlaştığı Ortadoğu coğrafyasındaki çemberin içine maalesef Türkiye’de çekilmek istenmektedir. Bu amaca yönelik olsa gerek Türkiye’de patlatılan bombalar onlarca masum insanımızın canına mal olmakta, bütün ülke genelinde insanlık suçu işlenmektedir. Dün Ankara da Suriye uyruklu bir terörist tarafından patlatılan bomba maalesef 28 canımızı yaşamdan koparmış 61 insanın yaralanmasına neden olmuştur. Ayrıca Diyarbakır da 9 insanımızın daha hayattan koparan hain saldırı meydana gelmiştir. Acımız büyüktür.

 

Antalya, Burdur Isparta Gazeteciler Cemiyetleri ve Akdeniz Gazete Sahipleri Dernekleri olarak bu hain saldırıları nefret ve şiddetle kınıyoruz. Bu zor günleri yurttaşlarımızın birlik ve dayanışma duygularıyla aşacağımıza inanıyoruz. Bu vesile ile saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’ tan rahmet, yakınlarına Türk Silahlı Kuvvetlerine ve tüm ulusumuza başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.