CHP'Lİ UMUT ORAN ERCENGİZ'E TAM DESTEK VERDİ

GÜNDEM 22.01.2019 - 18:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4337+ kez okundu.
 

CHP'Lİ UMUT ORAN ERCENGİZ'E TAM DESTEK VERDİ

24 Dönem İstanbul Milletvekili Umut Oran Burdur’a gelerek Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in esnaf ziyaretlerine katıldı.
CHP’li Umut Oran, Burdur’a gelerek Mahalli İdareler Seçiminde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e destek verdi.  CHP İl Başkanlığında karşılanan CHP’li Oran, partilileriyle görüştü. Kışla Caddesi üzerinde başlayan esnaf ziyaretleri Gazi Caddesi’nde sona erdi. Başkan Ercengiz, İl Başkanı Akbulut ve partilileriyle yürüyen CHP’li Umut Oran, Gazi Caddesi’nde yeni bir işyerinin de açılışını gerçekleştirdi. Başkan Ercengiz’le birlikte esnaf ziyaretinde bulunan CHP’li Umut Oran’a, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan, CHP Kadın Kolları Zinet Gezer CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP Belediye Meclisi üyeleri eşlik etti.  Kışla Caddesi, Gazi Caddesi ve Cumhuriyet Caddesindeki esnafları ziyaret eden CHP’li Umut Oran, “ Bugün Burdur’dayım. Yerel seçimlere çok az bir zaman kaldı, 67 gün kaldı dolayısıyla ben de özelikle Türkiye’yi kent kent, ilçe ilçe, belde belde geziyorum. Seçmenimiz çok önemli, seçmenimizin sandıklara gitmesi de çok önemli, ben de bir oyun arkasında, peşinde ülkemizi geziyorum. Dün Antalya’daydım, bugün Burdur’dayım, yarın Isparta’yı gezeceğim. Bu seçimler Türkiye’nin geleceği açısından, siyasetin dengelenmesi açısından, demokrasinin güçlenmesi açısından son derece önemlidir. Burdur’da çok geldiğim bir il özellikle son 10 yıldır çok ziyaret ettiğim bir kent, 2014 yerel seçimlerinde de çalıştığım bir ildir. Açıkçası Burdur’a her gelişimde eskiden yüreğim sızlıyordu çünkü Burdur daha kendini yırtamayan konumdaydı, bir kasaba gibiydi ama Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’in hakikaten buradaki çalışmalarını, her geldiğimde büyük bir mutlulukla gözlemliyorum. İnsan odaklı, çevreye önem veren, insanları bir araya toplayan kapalı ve açık mekanları yaratan, şehrin tarihine, kültürüne, kimliğine ve mirasına da sahip çıkan, yeni nesil bir yerel yönetim anlayışını uyguluyor.” diyerek Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Burdur’da yaptığı çalışmaları başka illerde anlattığını, Bu seçimlerde de çok başarılı bir sonuç alacağına ve önümüzdeki 5 sene daha  Burdur’un, daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Burdur olacağına yürekten inandığını söyledi. 
24 Dönem İstanbul Milletvekili Umut Oran Burdur’a gelerek Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in esnaf ziyaretlerine katıldı.

CHP’li Umut Oran, Burdur’a gelerek Mahalli İdareler Seçiminde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e destek verdi.  CHP İl Başkanlığında karşılanan CHP’li Oran, partilileriyle görüştü. Kışla Caddesi üzerinde başlayan esnaf ziyaretleri Gazi Caddesi’nde sona erdi. Başkan Ercengiz, İl Başkanı Akbulut ve partilileriyle yürüyen CHP’li Umut Oran, Gazi Caddesi’nde yeni bir işyerinin de açılışını gerçekleştirdi. Başkan Ercengiz’le birlikte esnaf ziyaretinde bulunan CHP’li Umut Oran’a, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan, CHP Kadın Kolları Zinet Gezer CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP Belediye Meclisi üyeleri eşlik etti. 

Kışla Caddesi, Gazi Caddesi ve Cumhuriyet Caddesindeki esnafları ziyaret eden CHP’li Umut Oran, “ Bugün Burdur’dayım. Yerel seçimlere çok az bir zaman kaldı, 67 gün kaldı dolayısıyla ben de özelikle Türkiye’yi kent kent, ilçe ilçe, belde belde geziyorum. Seçmenimiz çok önemli, seçmenimizin sandıklara gitmesi de çok önemli, ben de bir oyun arkasında, peşinde ülkemizi geziyorum. Dün Antalya’daydım, bugün Burdur’dayım, yarın Isparta’yı gezeceğim. Bu seçimler Türkiye’nin geleceği açısından, siyasetin dengelenmesi açısından, demokrasinin güçlenmesi açısından son derece önemlidir. Burdur’da çok geldiğim bir il özellikle son 10 yıldır çok ziyaret ettiğim bir kent, 2014 yerel seçimlerinde de çalıştığım bir ildir. Açıkçası Burdur’a her gelişimde eskiden yüreğim sızlıyordu çünkü Burdur daha kendini yırtamayan konumdaydı, bir kasaba gibiydi ama Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’in hakikaten buradaki çalışmalarını, her geldiğimde büyük bir mutlulukla gözlemliyorum. İnsan odaklı, çevreye önem veren, insanları bir araya toplayan kapalı ve açık mekanları yaratan, şehrin tarihine, kültürüne, kimliğine ve mirasına da sahip çıkan, yeni nesil bir yerel yönetim anlayışını uyguluyor.” diyerek Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Burdur’da yaptığı çalışmaları başka illerde anlattığını, Bu seçimlerde de çok başarılı bir sonuç alacağına ve önümüzdeki 5 sene daha  Burdur’un, daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Burdur olacağına yürekten inandığını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.