DEVLET HASTANESİ İHALESİ İÇİN GÜN SAYILIYOR

YAŞAM 24.02.2017 - 12:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4406+ kez okundu.
 

DEVLET HASTANESİ İHALESİ İÇİN GÜN SAYILIYOR

Burdur Devlet Hastanesinin PROJE İHALESİNE Çıkılacağının Müjdesini hemşehrilerimizle paylaşmak istiyorum. İlimize kazandıracağımız Devlet Hastanesinin her aşamasını yakından takip ediyoruz." Dedi.
Burdur İl Sağlık Müdürü Mehmet Metin Demir, Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Reha Sermed Aygören,  İl Sağlık Müdür Yardımcısı Alper Teker,  Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Zafer Demir, Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Ferunda Demir, Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Nihat Şengeze ve Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Uğur Üstün AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'i makamında ziyarette bulundular.  Ziyarette Sağlık yatırımlarını yakından takip ettiğini belirten AK Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik " İlimize yapılan ve yapılacak olan sağlık yatırımları ile kurumlarımızın taleplerini görüştük ve sorunların çözümü için görüşmelerde bulunduk. Müdürlerimize  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim."  BURDUR DEVLET HASTANESİ İNŞAAT PROJE İHALESİNE ÇIKIYOR Burdur Milletvekili Bayram Özçelik " Yeni Burdur Devlet Hastanesi Yapılması için Sağlık Bakanlığımız Kamu İhale Kurumundan 08.04.2017 Tarihinde Hastanemizin PROJE İHALESİNE Çıkılacağının Müjdesini hemşerilerimizle paylaşmak istiyorum. İlimize kazandıracağımız Devlet Hastanesinin her aşamasını yakından takip ediyoruz." Dedi.
Burdur Devlet Hastanesinin PROJE İHALESİNE Çıkılacağının Müjdesini hemşehrilerimizle paylaşmak istiyorum. İlimize kazandıracağımız Devlet Hastanesinin her aşamasını yakından takip ediyoruz." Dedi.

Burdur İl Sağlık Müdürü Mehmet Metin Demir, Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Reha Sermed Aygören,  İl Sağlık Müdür Yardımcısı Alper Teker,  Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Zafer Demir, Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Ferunda Demir, Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Nihat Şengeze ve Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Uğur Üstün AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'i makamında ziyarette bulundular. 

Ziyarette Sağlık yatırımlarını yakından takip ettiğini belirten AK Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik " İlimize yapılan ve yapılacak olan sağlık yatırımları ile kurumlarımızın taleplerini görüştük ve sorunların çözümü için görüşmelerde bulunduk. Müdürlerimize  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim." 

BURDUR DEVLET HASTANESİ İNŞAAT PROJE İHALESİNE ÇIKIYOR

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik " Yeni Burdur Devlet Hastanesi Yapılması için Sağlık Bakanlığımız Kamu İhale Kurumundan 08.04.2017 Tarihinde Hastanemizin PROJE İHALESİNE Çıkılacağının Müjdesini hemşerilerimizle paylaşmak istiyorum. İlimize kazandıracağımız Devlet Hastanesinin her aşamasını yakından takip ediyoruz." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.