DJ MAHMUT GÖRGEN YÜKSELİŞİ İLE BAŞ DÖNDÜRÜYOR

SANAT 12.11.2019 - 14:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2363+ kez okundu.
 

DJ MAHMUT GÖRGEN YÜKSELİŞİ İLE BAŞ DÖNDÜRÜYOR

Mahmut Görgen müzik kariyerinde 10 seneyi ardında bırakmış yetenekli bir isim pek çok önemli organizasyonda yer aldığı gibi sosyal sorumluluk projelerinde de popüler bir isim olarak anılıyor.
Mahmut Görgen müzik kariyerinde 10 seneyi ardında bırakmış yetenekli bir isim. 2007 Yılında DJ'liğe adım atmış ve o dönemlerden beri de pek çok önemli organizasyonda yer aldığı gibi sosyal sorumluluk projelerinde de popüler bir isim olarak anılıyor. - Röportajımıza seni tanıyarak başlamak istiyoruz müziğe ne zaman başladın, kendini biraz anlatır mısın? 1991'de İstanbul'da doğdum. Öğrenim yaşamım da dahil tüm hayatım İstanbul'da geçti. Müziğe karşı aşkım, daha çok küçük yaşlardayken başladı ve kendimi 2007 yılında DJ kabinlerinde buldum. Pek çok şarkıya farklı düzenlemelerle remixler yaptım. Tabiri caizse 'Dj Kabinlerinin tozunu yutarak' bu zorlu serüvene başladım ve o dönemlerden bu yana da DJ kabinlerinde yer almaktan mutluyum. Özellikle yaz aylarında bir çok konsere ve festivallere katılıyorum. - Yaptığın single çalışmalarıyla seni tanımayan kişiler de tanıma fırsatı yakaladılar peki yakın bir zamanda başka projeler var mı? Kısa bir süre içerisinde Cansever ile bir projemiz çıkacak. Herşeyim isimli pop slow bir çalışmayla müzik severlerin karşısında olacağız. Sözleri İbrahim Karabulut’a ait olan parçanın aranjesini ve düzenlemesini ben yaptım. İlerleyen günlerde bir çok ünlü sanatçı dostumla yeni projelerimiz olacak. - Takip ettiğin Türk DJ'ler var mı? Elbette ki türk DJ'lerden bazılarını takip ediyorum. Bunlar arasında Yasin Keleş, Murat Uyar gibi isimler var. - Peki müzikle ilgili hakkınızda çıkan pek çok haber var ama hiç sizle veya aşk hayatınızla ilgili ön plana çıkmıyorsun veya haberlerde göremiyoruz. Romantik bir kişilik misin yoksa sert bir kişilik mi? Sanatçı aşkları ile veya gece hayatı ile magazin basınına düşmemeli diye düşünüyorum. İnsanın özel hayatının bir mahremiyeti olmalı. Zaten bu tarz haberlerle medyatik olan insanların kariyerleri sabun köpüğü gibidir. Ben her zaman sanatımla, sosyal projelere verdiğim destekle anılmak isterim. Çünkü ben sanatçıyım ve bana göre sanatçı sanatı ile anılmalıdır. - Politikaya karşı bir ilgin var mı? Muhakkak ki her insanın bir siyasi görüşü ve duruşu vardır. Ama bunu kendisine çıkar sağlamak için asla kullanmamalı. Tabi ki siyasilerin bazı sözlerine tepki göstereceğiz ama bu göstereceğimiz tepki de belli saygı kuralları içerisinde olacaktır. - Sana göre aşkın tanımı nedir? Aşkı tanımlamak aslında çok zor. Herkese göre de değişkenlik gösterebilir. Ama aşkın içinde yer alan dostluk ile birlikte güven ve de sonsuz sevgi fazlasıyla büyük bir önem arz ediyor. İnsanı insan yapan şeyler de bunlardır zaten. - Zor yoldan öğrendiğin hayat derslerinden en önemlisi nedir? Öğrendiğim en önemli şey herkesten dost olmayacağı. - Dostların senin en fazla hangi özelliklerini seviyorlar? Aslında bunu onlara sormak gerekiyor. Beni çok güvenilir buluyorlar belki de o olabilir. Komik olduğum konusunda da konuşanlar var. Kendimi daha öveyim mi? - Son olarak, bu zamana kadar almış olduğun en büyük risk nedir? Aslında hiçbir şey çok büyük bir risk gibi gelmiyor bana. Risklerin en büyüğü doğmaktır belki  
Mahmut Görgen müzik kariyerinde 10 seneyi ardında bırakmış yetenekli bir isim pek çok önemli organizasyonda yer aldığı gibi sosyal sorumluluk projelerinde de popüler bir isim olarak anılıyor.

Mahmut Görgen müzik kariyerinde 10 seneyi ardında bırakmış yetenekli bir isim. 2007 Yılında DJ'liğe adım atmış ve o dönemlerden beri de pek çok önemli organizasyonda yer aldığı gibi sosyal sorumluluk projelerinde de popüler bir isim olarak anılıyor.

- Röportajımıza seni tanıyarak başlamak istiyoruz müziğe ne zaman başladın, kendini biraz anlatır mısın?

1991'de İstanbul'da doğdum. Öğrenim yaşamım da dahil tüm hayatım İstanbul'da geçti. Müziğe karşı aşkım, daha çok küçük yaşlardayken başladı ve kendimi 2007 yılında DJ kabinlerinde buldum. Pek çok şarkıya farklı düzenlemelerle remixler yaptım. Tabiri caizse 'Dj Kabinlerinin tozunu yutarak' bu zorlu serüvene başladım ve o dönemlerden bu yana da DJ kabinlerinde yer almaktan mutluyum. Özellikle yaz aylarında bir çok konsere ve festivallere katılıyorum.

- Yaptığın single çalışmalarıyla seni tanımayan kişiler de tanıma fırsatı yakaladılar peki yakın bir zamanda başka projeler var mı?

Kısa bir süre içerisinde Cansever ile bir projemiz çıkacak. Herşeyim isimli pop slow bir çalışmayla müzik severlerin karşısında olacağız. Sözleri İbrahim Karabulut’a ait olan parçanın aranjesini ve düzenlemesini ben yaptım. İlerleyen günlerde bir çok ünlü sanatçı dostumla yeni projelerimiz olacak.

- Takip ettiğin Türk DJ'ler var mı?

Elbette ki türk DJ'lerden bazılarını takip ediyorum. Bunlar arasında Yasin Keleş, Murat Uyar gibi isimler var.

- Peki müzikle ilgili hakkınızda çıkan pek çok haber var ama hiç sizle veya aşk hayatınızla ilgili ön plana çıkmıyorsun veya haberlerde göremiyoruz. Romantik bir kişilik misin yoksa sert bir kişilik mi?

Sanatçı aşkları ile veya gece hayatı ile magazin basınına düşmemeli diye düşünüyorum. İnsanın özel hayatının bir mahremiyeti olmalı. Zaten bu tarz haberlerle medyatik olan insanların kariyerleri sabun köpüğü gibidir. Ben her zaman sanatımla, sosyal projelere verdiğim destekle anılmak isterim. Çünkü ben sanatçıyım ve bana göre sanatçı sanatı ile anılmalıdır.

- Politikaya karşı bir ilgin var mı?

Muhakkak ki her insanın bir siyasi görüşü ve duruşu vardır. Ama bunu kendisine çıkar sağlamak için asla kullanmamalı. Tabi ki siyasilerin bazı sözlerine tepki göstereceğiz ama bu göstereceğimiz tepki de belli saygı kuralları içerisinde olacaktır.

- Sana göre aşkın tanımı nedir?

Aşkı tanımlamak aslında çok zor. Herkese göre de değişkenlik gösterebilir. Ama aşkın içinde yer alan dostluk ile birlikte güven ve de sonsuz sevgi fazlasıyla büyük bir önem arz ediyor. İnsanı insan yapan şeyler de bunlardır zaten.

- Zor yoldan öğrendiğin hayat derslerinden en önemlisi nedir?

Öğrendiğim en önemli şey herkesten dost olmayacağı.

- Dostların senin en fazla hangi özelliklerini seviyorlar?

Aslında bunu onlara sormak gerekiyor. Beni çok güvenilir buluyorlar belki de o olabilir. Komik olduğum konusunda da konuşanlar var. Kendimi daha öveyim mi?

- Son olarak, bu zamana kadar almış olduğun en büyük risk nedir?

Aslında hiçbir şey çok büyük bir risk gibi gelmiyor bana. Risklerin en büyüğü doğmaktır belki

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.