DSP GENEL BAŞKANI ÖNDER AKSAKAL BURDUR’DA

SİYASET 22.11.2018 - 12:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3410+ kez okundu.
 

DSP GENEL BAŞKANI ÖNDER AKSAKAL BURDUR’DA

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Sayın Önder AKSAKAL 26-27 Kasım tarihlerinde Burdur’u ziyaret ederek yerel seçimler nedeniyle bir dizi temaslarda bulunacaktır
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal yerel seçim çalışmaları için Burdur da sivil toplum kuruluşları ve Burdur’un üst düzey yöneticilerine nezaket ziyaretlerinde bulunacaktır. Genel Başkan Önder Aksakal 26 Kasım Pazartesi Burdur’daki basın kuruluşları ile bir araya gelecek aynı gün içinde Kanal15’e saat 13’30 da röportaj verecek ardından Burdur’da ise  Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e nezaket ziyaretini takiben Burdur Esnaf odalar birliğine ziyarette bulunacaktır. Burdur’ ziyaretlerinin ikinci günü 27 Kasım Salı günü Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinin ardından Halk Pazarını ziyaret ederek halkımızla buluşacaktır.Ardından Veteriner Hekimleri Odasını ziyaret ederek programına devam edecektir. Genel Başkan Önder Aksakal teşkilatlarının çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldıktan sonra ayrılacaktır. DSP İl Başkanı ve Parti meclisi üyesi Ali Ünal yaptığı yazılı açıklamada: DSP Genel Başkanımızın ziyaretine Halkımız davetlidir. .  
Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Sayın Önder AKSAKAL 26-27 Kasım tarihlerinde Burdur’u ziyaret ederek yerel seçimler nedeniyle bir dizi temaslarda bulunacaktır

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal yerel seçim çalışmaları için Burdur da sivil toplum kuruluşları ve Burdur’un üst düzey yöneticilerine nezaket ziyaretlerinde bulunacaktır. Genel Başkan Önder Aksakal 26 Kasım Pazartesi Burdur’daki basın kuruluşları ile bir araya gelecek aynı gün içinde Kanal15’e saat 13’30 da röportaj verecek ardından Burdur’da ise  Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e nezaket ziyaretini takiben Burdur Esnaf odalar birliğine ziyarette bulunacaktır.

Burdur’ ziyaretlerinin ikinci günü 27 Kasım Salı günü Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinin ardından Halk Pazarını ziyaret ederek halkımızla buluşacaktır.Ardından Veteriner Hekimleri Odasını ziyaret ederek programına devam edecektir. Genel Başkan Önder Aksakal teşkilatlarının çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldıktan sonra ayrılacaktır. DSP İl Başkanı ve Parti meclisi üyesi Ali Ünal yaptığı yazılı açıklamada: DSP Genel Başkanımızın ziyaretine Halkımız davetlidir. .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.