ELAZIĞ DEPREM BÖLGESİ’NE YARDIM KONVOYU YOLA ÇIKTI

GÜNDEM 25.01.2020 - 18:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4217+ kez okundu.
 

ELAZIĞ DEPREM BÖLGESİ’NE YARDIM KONVOYU YOLA ÇIKTI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talimatı ile toplanan yardım malzemeleri araçlarla teslim edilmek üzere yola çıktı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun, Ercengiz Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice'de ilçesi olan ve çevre illerde de şiddetli hissedilen 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından çağrı  sosyal medya aracılığı ile yapıldı. Destek kampanyası dolayısıyla Burdurlu vatandaşlar gücü oranında Burdur eski Belediye binası önünde bulunan yardım çadırına getirmeye başladılar bu gelen yardımları tasnif ve kabul etmek içinde belediye görevlileri göreve çağrıldı. Çağrıya kayıtsız kalmayan Burdurlular, sabah saatlerinden itibaren saat 16. 30 kadar yardımın toplama merkezine ulaşmasını sağladılar. Burdur Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanın da kurulan çadıra battaniye, ısıtıcı ve kışlık kıyafet gibi malzemelerini ulaştırdılar. Bir yandan araçla belediye görevlileri telefonla yardım isteyenlerin adreslerine giderek yardım malzemesi kolilerini toplama merkezine taşıdılar.      ELAZIĞ İÇİN YARDIM MALZEMELERİ TÖRENLE YOLA ÇIKARILDI   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Meydanında eski belediye binası önünde kurulan yardım toplama merkezine Burdur Elazığlılar Derneği Başkanı ile yardım için toplanan paketleri araçlara yüklenmesine nezaret etti. Toplanan bir kamyon malzemenin araca yüklenmesinin ardından Belediye Başkanı olarak Elazığ Belediye Başkanı ile telefonla haberi verdikten sonra araçların yola çıkarılması talimatını verdi.                      İNSANLARI DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR Başkan Ercengiz, yaptığı açıklamada; Elazığ ili Sivrice ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen 6.8 şiddetinde meydana gelen deprem sonrasında vatandaşımızın da talepleri ile bizler de kampanya başlattık. Elazığ ve bölge illerinin gece saatlerinde -10 derecelerde olmasını da düşünerek öncelikli ihtiyacın ısınma ve soğuktan korunma olduğunu ve izelasyon malzemesi olarak battaniye olarak algılamıştık. Vatandaşımıza yaptığımız çağrı doğrultusunda giyecek, kuru bakliyat battaniye ve ısınma aletlerinin çok kısa süre içinde belediye eski hizmet binası önünde topladık. Gördüğünüz gibi araçlara yükleyerek deprem bölgesine gönderiyoruz. Biz Elazığ Belediye Başkanımız ve Başkan yardımcımız ile irtibata geçtik. Amacımız depremin yaralarının bir an önce sarılması ve mağdur vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu buradan göstermektir vefat eden vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar dilemek istiyorum. İnşallah bir daha böyle bir depremi yaşamayız. Ülkemiz ise depremlerin olması yüksek bir bölgesinde bulunmaktadır. Unutmayın ki deprem değil bina öldürür bizler sorumluluğumuzu bilerek hareket etmeliyiz. Emeği geçen ve katkı da bulunanlara teşekkür ediyorum. Burdur halkından Elazığ halkına selam gönderiyorum.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talimatı ile toplanan yardım malzemeleri araçlarla teslim edilmek üzere yola çıktı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun, Ercengiz Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice'de ilçesi olan ve çevre illerde de şiddetli hissedilen 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından çağrı  sosyal medya aracılığı ile yapıldı. Destek kampanyası dolayısıyla Burdurlu vatandaşlar gücü oranında Burdur eski Belediye binası önünde bulunan yardım çadırına getirmeye başladılar bu gelen yardımları tasnif ve kabul etmek içinde belediye görevlileri göreve çağrıldı.

Çağrıya kayıtsız kalmayan Burdurlular, sabah saatlerinden itibaren saat 16. 30 kadar yardımın toplama merkezine ulaşmasını sağladılar. Burdur Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanın da kurulan çadıra battaniye, ısıtıcı ve kışlık kıyafet gibi malzemelerini ulaştırdılar. Bir yandan araçla belediye görevlileri telefonla yardım isteyenlerin adreslerine giderek yardım malzemesi kolilerini toplama merkezine taşıdılar.

     ELAZIĞ İÇİN YARDIM MALZEMELERİ TÖRENLE YOLA ÇIKARILDI

  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Meydanında eski belediye binası önünde kurulan yardım toplama merkezine Burdur Elazığlılar Derneği Başkanı ile yardım için toplanan paketleri araçlara yüklenmesine nezaret etti. Toplanan bir kamyon malzemenin araca yüklenmesinin ardından Belediye Başkanı olarak Elazığ Belediye Başkanı ile telefonla haberi verdikten sonra araçların yola çıkarılması talimatını verdi.

                     İNSANLARI DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR

Başkan Ercengiz, yaptığı açıklamada; Elazığ ili Sivrice ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen 6.8 şiddetinde meydana gelen deprem sonrasında vatandaşımızın da talepleri ile bizler de kampanya başlattık. Elazığ ve bölge illerinin gece saatlerinde -10 derecelerde olmasını da düşünerek öncelikli ihtiyacın ısınma ve soğuktan korunma olduğunu ve izelasyon malzemesi olarak battaniye olarak algılamıştık. Vatandaşımıza yaptığımız çağrı doğrultusunda giyecek, kuru bakliyat battaniye ve ısınma aletlerinin çok kısa süre içinde belediye eski hizmet binası önünde topladık. Gördüğünüz gibi araçlara yükleyerek deprem bölgesine gönderiyoruz. Biz Elazığ Belediye Başkanımız ve Başkan yardımcımız ile irtibata geçtik. Amacımız depremin yaralarının bir an önce sarılması ve mağdur vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu buradan göstermektir vefat eden vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar dilemek istiyorum. İnşallah bir daha böyle bir depremi yaşamayız. Ülkemiz ise depremlerin olması yüksek bir bölgesinde bulunmaktadır. Unutmayın ki deprem değil bina öldürür bizler sorumluluğumuzu bilerek hareket etmeliyiz. Emeği geçen ve katkı da bulunanlara teşekkür ediyorum. Burdur halkından Elazığ halkına selam gönderiyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.