EVDE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YENİ DÖNEM

SAĞLIK 08.08.2017 - 15:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4381+ kez okundu.
 

EVDE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YENİ DÖNEM

Burdur da ve ilçelerde uygulanan Evde Sağlık Hizmetleri Sunumu ve Koordinasyonu Kamu Hastaneleri Kurumuna Devredildi.
Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan düzenlemeler ile, illerde Halk Sağlığı Kurumu tarafından yürütülen evde sağlık hizmetleri sunumu ve koordinasyonu Kamu Hastaneleri Kurumuna devredilmiştir. Yapılan bu görev değişikliği ile tüm illerde olduğu gibi ilimizde de Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yürütülen evde sağlık hizmetlerinin koordinasyonu ve sunumu bundan sonra Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde devam edecektir. Bu kapsamda Evde Sağlık Hizmetleri ile ilgili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde 444 38 33 numaralı Çağrı Merkezi üzerinden hastaların başvurularının alınacağı ve gerekli değerlendirmelerin yapılacağı koordinasyon birimi kurulmuş ve hizmet vermeye başlamıştır. İlgili birim bu konuda eğitimli sağlık personelinden oluşmaktadır. Tüm sağlık tesisleri bünyesinde de evde sağlık hizmetleri birimleri yeniden organize edilmiştir.  Koordinasyon birimi ayrıca sistemle ilgili gelen şikayetleri de değerlendirecektir. Şuan ilimizde takipli hasta sayı 1100 civarındadır, hasta memnuniyeti için gerekli çalışmalar hassasiyetle ilgili kurum ve görevlilerimiz tarafından sürdürülmektedir.
Burdur da ve ilçelerde uygulanan Evde Sağlık Hizmetleri Sunumu ve Koordinasyonu Kamu Hastaneleri Kurumuna Devredildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan düzenlemeler ile, illerde Halk Sağlığı Kurumu tarafından yürütülen evde sağlık hizmetleri sunumu ve koordinasyonu Kamu Hastaneleri Kurumuna devredilmiştir.

Yapılan bu görev değişikliği ile tüm illerde olduğu gibi ilimizde de Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yürütülen evde sağlık hizmetlerinin koordinasyonu ve sunumu bundan sonra Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde devam edecektir.

Bu kapsamda Evde Sağlık Hizmetleri ile ilgili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde 444 38 33 numaralı Çağrı Merkezi üzerinden hastaların başvurularının alınacağı ve gerekli değerlendirmelerin yapılacağı koordinasyon birimi kurulmuş ve hizmet vermeye başlamıştır.

İlgili birim bu konuda eğitimli sağlık personelinden oluşmaktadır. Tüm sağlık tesisleri bünyesinde de evde sağlık hizmetleri birimleri yeniden organize edilmiştir.  Koordinasyon birimi ayrıca sistemle ilgili gelen şikayetleri de değerlendirecektir. Şuan ilimizde takipli hasta sayı 1100 civarındadır, hasta memnuniyeti için gerekli çalışmalar hassasiyetle ilgili kurum ve görevlilerimiz tarafından sürdürülmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.