GAZETECİLİKTEN FİRAR ETTİ

SANAT 06.09.2019 - 17:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3536+ kez okundu.
 

GAZETECİLİKTEN FİRAR ETTİ

Müziğin yanı sıra gazetecilik yapan Firari, Akademi Müzik etiketiyle müzik dünyasındaki yerini alacak olan albümün yönetmenliğini Samet Akkuş yaptı.
Müzik dünyasına yeni bir isim merhaba demeye hazırlanıyor. Kendine has yorumuyla dinleyenlerini kendinden geçiren müzik severlere ziyafet çekecek olan Firari  adeta kendisine gazetecilikten müzik sanatçılığına transfer olmadı. Rock sanatçısı Firari,’Gecenin Üçü’isimli teklisiyle müzik severlerin karşısına çıkacak.  Müziğin yanı sıra gazetecilik yapan Firari,Akademi Müzik etiketiyle müzik dünyasındaki yerini alacak olan albümün yönetmenliğini Samet Akkuş yaptı.Şarkısının kısa süre içinde büyük çıkış yakalayacağını iddia eden Firari,teklisinin klibini ise Tekirdağ’da çekeceğini söyledi. Yakışıklı şarkıcının klibinde Rus model Anna Novoselova rol alacak. Gazetecilikte olduğu gibi müzik dünyasında da önemli çıkışları yakalayacağını sözlerine ekledi.
Müziğin yanı sıra gazetecilik yapan Firari, Akademi Müzik etiketiyle müzik dünyasındaki yerini alacak olan albümün yönetmenliğini Samet Akkuş yaptı.

Müzik dünyasına yeni bir isim merhaba demeye hazırlanıyor. Kendine has yorumuyla dinleyenlerini kendinden geçiren müzik severlere ziyafet çekecek olan Firari  adeta kendisine gazetecilikten müzik sanatçılığına transfer olmadı. Rock sanatçısı Firari,’Gecenin Üçü’isimli teklisiyle müzik severlerin karşısına çıkacak.

 Müziğin yanı sıra gazetecilik yapan Firari,Akademi Müzik etiketiyle müzik dünyasındaki yerini alacak olan albümün yönetmenliğini Samet Akkuş yaptı.Şarkısının kısa süre içinde büyük çıkış yakalayacağını iddia eden Firari,teklisinin klibini ise Tekirdağ’da çekeceğini söyledi. Yakışıklı şarkıcının klibinde Rus model Anna Novoselova rol alacak. Gazetecilikte olduğu gibi müzik dünyasında da önemli çıkışları yakalayacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.