GENÇ ÇİFT; SALON DÜĞÜNÜ'NE YENİ BİR KONSEPT KAZANDIRDI.

17.09.2016 - 14:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4939+ kez okundu.
 

GENÇ ÇİFT; SALON DÜĞÜNÜ'NE YENİ BİR KONSEPT KAZANDIRDI.

Burdur’un en eski gazetelerinden “ Burdur” Gazetesinin genç muhabirlerinden Süleyman Sırrı Taraşlı ile eşi Gamze salon düğününe yeni bir konsept getirdi.
      Burdur Belediyesi ‘Serenler’ Otel de gerçekleştirilen Burdur Gazetesinin genç muhabiri Süleyman Sırrı Taraşlı’nın düğününe çok sayı da davetli katılırken, genç çift Burdur da bu güne kadar salonlarda yapılan düğün törenlerinde rastlanmayan bir seremoni ile salona girdiler. İlk önce salona gelin tarafını temsil eden bayan nedimeler nikah masasında yer alınken arkasından damat Süleyman Sırrı Taraşlının erkek nedimeleri nikah masasının hemen yanında yer aldılar. Gelin ise babasının kolunda salon’un bir bölümüne kadar baba’sının eşliğinde geldi. Damat Süleyman Sırrı Taraşlı gelin ve baba’sını karşılama seremonisinin ardından çift nikahın kıyılacağı masaya kadar geldiler. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Süleyman Sırrı Taraşlı ve Gamze Taraşlı çiftinin nikah akdini yerine getirirken, Burdur eski “Senatörü” Cumhuriyet senatosu üyesi Ekrem Kabay Süleyman Sırrı Taraşlı’nın nikah şahitliğini yaptı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in eşi Hülya hanım Gamze’nin nikah şahitliğini yaptı. Başkan Ercengiz, evlilik akdini yerine getirirken Gamze’nin nikah sırasında ‘evet’ derken sesinsin yeterli olmadığını ileri sürerek ikinci defa tekrarlattı. Belediye Başkanı Ercengiz, eşi ile aynı masada evlilik törenleri de dahil üç veya dört kez bir araya geldiğini söyledi. Süleyman Sırrı Taraşlı ve Gamze Taraşlı’nın nikah akitlerinin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet eski Senatörü Ekrem Kabay genç çiftin isimlerinin ne anlama geldiğini söyledikten sonra genç çiftlere evlilik cüzdanını teslim etti. nikah töreninin ardından Süleyman Sırrı ve Gamze Taraşlı çifti ilk dansını yapmak üzere piste çıktığında çağdaş müzik parçası eşliğinde Burdur da bu güne kadar düğün törenleri sırasında ender görülen bir dans ikili tarafından yapıldı. Genç gazeteci Süleyman Sırrı ve Gamze Taraşlı herkesi hayran bıraktığı düğün törenlerinde Burdur’un seçkin davetlilerinin yanı sıra THM Sanatçısı Sümer Ezgü ve Kardeşi Tamer de katılımcılar arasındaki yerlerini aldılar. Düğün törenlerinin ilerleyen dakikalarında Sümer Ezgü parçalarından bir demet sundu düğün töreni geç saatlere kadar sürdü. Baba Adnan ve Nevin Taraşlı Çifti davetlileri ile ilgilendi.  
Burdur’un en eski gazetelerinden “ Burdur” Gazetesinin genç muhabirlerinden Süleyman Sırrı Taraşlı ile eşi Gamze salon düğününe yeni bir konsept getirdi.

      Burdur Belediyesi ‘Serenler’ Otel de gerçekleştirilen Burdur Gazetesinin genç muhabiri Süleyman Sırrı Taraşlı’nın düğününe çok sayı da davetli katılırken, genç çift Burdur da bu güne kadar salonlarda yapılan düğün törenlerinde rastlanmayan bir seremoni ile salona girdiler. İlk önce salona gelin tarafını temsil eden bayan nedimeler nikah masasında yer alınken arkasından damat Süleyman Sırrı Taraşlının erkek nedimeleri nikah masasının hemen yanında yer aldılar. Gelin ise babasının kolunda salon’un bir bölümüne kadar baba’sının eşliğinde geldi. Damat Süleyman Sırrı Taraşlı gelin ve baba’sını karşılama seremonisinin ardından çift nikahın kıyılacağı masaya kadar geldiler.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Süleyman Sırrı Taraşlı ve Gamze Taraşlı çiftinin nikah akdini yerine getirirken, Burdur eski “Senatörü” Cumhuriyet senatosu üyesi Ekrem Kabay Süleyman Sırrı Taraşlı’nın nikah şahitliğini yaptı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in eşi Hülya hanım Gamze’nin nikah şahitliğini yaptı. Başkan Ercengiz, evlilik akdini yerine getirirken Gamze’nin nikah sırasında ‘evet’ derken sesinsin yeterli olmadığını ileri sürerek ikinci defa tekrarlattı. Belediye Başkanı Ercengiz, eşi ile aynı masada evlilik törenleri de dahil üç veya dört kez bir araya geldiğini söyledi.

Süleyman Sırrı Taraşlı ve Gamze Taraşlı’nın nikah akitlerinin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet eski Senatörü Ekrem Kabay genç çiftin isimlerinin ne anlama geldiğini söyledikten sonra genç çiftlere evlilik cüzdanını teslim etti. nikah töreninin ardından Süleyman Sırrı ve Gamze Taraşlı çifti ilk dansını yapmak üzere piste çıktığında çağdaş müzik parçası eşliğinde Burdur da bu güne kadar düğün törenleri sırasında ender görülen bir dans ikili tarafından yapıldı.

Genç gazeteci Süleyman Sırrı ve Gamze Taraşlı herkesi hayran bıraktığı düğün törenlerinde Burdur’un seçkin davetlilerinin yanı sıra THM Sanatçısı Sümer Ezgü ve Kardeşi Tamer de katılımcılar arasındaki yerlerini aldılar. Düğün törenlerinin ilerleyen dakikalarında Sümer Ezgü parçalarından bir demet sundu düğün töreni geç saatlere kadar sürdü. Baba Adnan ve Nevin Taraşlı Çifti davetlileri ile ilgilendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.