GENÇLER BAŞKAN İLE MASA TENİSİ OYNADILAR

SPOR 30.11.2016 - 14:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2223+ kez okundu.
 

GENÇLER BAŞKAN İLE MASA TENİSİ OYNADILAR

Burdur Masa Tenisi Yıldız Erkekler İl Şampiyonasında dereceye giren okullar ödüllerini Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’den aldı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Masa Tenisi Yıldız Erkekler İl Şampiyonasında ödül törenine katıldı. Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü Çayboyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen şampiyonada orta dereceli okullardan katılan takımlar arasında yapılan müsabaka de kayasıya bir mücadelede 1. İstiklal Ortaokulu, 2. Gazi Ortaokulu oldu. Dereceye giren sporcu ve okullar madalya ve kupalarını Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’nden aldı.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur da okullardan başlayarak çeşitli spor dallarında daha çok sporcunun yetişmesi hedeflenmelidir. Sporun gençler için önemi büyük bu gün spor denildiğinde ilimizde en önemli spor dalı olarak futbol gelmektedir. Ama diğer branşlardaki spor dallarında çok az sporcu yetişmektedir. Bunun nedenleri arasında ülkenin genelinde spora bakış açısından kaynaklandığı söylenebilir ama bu sporun gelişmeyeceği anlamına gelmemektedir. Bunun içinde belediye olarak sporcu ve spor yapan gençlere destek vermemiz temel görevlerimiz arasındadır. Bu gün burada bizim heyecanla seyrettiğimiz gençlerin başarı da göz ardı edilmeyecek mahiyettedir. Ben belediye başkanı olarak her birini ayrı ayrı başarılarından dolayı tebrik ediyorum dedi. Turnuvada Başkan Ercengiz, İstiklal Ortaokulu öğrencisiyle gösteri maçı yaptı.     
Burdur Masa Tenisi Yıldız Erkekler İl Şampiyonasında dereceye giren okullar ödüllerini Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’den aldı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Masa Tenisi Yıldız Erkekler İl Şampiyonasında ödül törenine katıldı.

Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü Çayboyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen şampiyonada orta dereceli okullardan katılan takımlar arasında yapılan müsabaka de kayasıya bir mücadelede 1. İstiklal Ortaokulu, 2. Gazi Ortaokulu oldu. Dereceye giren sporcu ve okullar madalya ve kupalarını Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’nden aldı.

 Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur da okullardan başlayarak çeşitli spor dallarında daha çok sporcunun yetişmesi hedeflenmelidir. Sporun gençler için önemi büyük bu gün spor denildiğinde ilimizde en önemli spor dalı olarak futbol gelmektedir. Ama diğer branşlardaki spor dallarında çok az sporcu yetişmektedir.

Bunun nedenleri arasında ülkenin genelinde spora bakış açısından kaynaklandığı söylenebilir ama bu sporun gelişmeyeceği anlamına gelmemektedir. Bunun içinde belediye olarak sporcu ve spor yapan gençlere destek vermemiz temel görevlerimiz arasındadır. Bu gün burada bizim heyecanla seyrettiğimiz gençlerin başarı da göz ardı edilmeyecek mahiyettedir. Ben belediye başkanı olarak her birini ayrı ayrı başarılarından dolayı tebrik ediyorum dedi.

Turnuvada Başkan Ercengiz, İstiklal Ortaokulu öğrencisiyle gösteri maçı yaptı. 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.