GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI

YAŞAM 20.10.2016 - 11:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2637+ kez okundu.
 

GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI

Bucak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Bucak Devlet Hastanesi çalışanlarına yönelik bilinçlendirmek amacıyla yangın ve kurtarma tatbikatı yapıldı.
Tatbikat sırasında; yangına ilk müdahale, hasta ve çalışanları tahliye gibi senaryolar uygulandı.. Bina dışında bulunan alanda hazırlanan bölgede Bucak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince temsili yangın söndürme gerçekleştirildi. Yangın anında nasıl hareket edileceği uygulamalı bir şekilde gösterilirken, söndürme, kurtarma, koruma ve ilkyardım konularında bilgi verildi. Ayrıca yangın tüpleri ve tüplerin nasıl kullanılacağı uygulamalı olarak anlatılırken, alevlere nasıl müdahale edileceği ve hangi yönde müdahale edileceği gösterildi. Tatbikat ile ilgili bilgi veren  Bucak  Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, bu tür tatbikatlarla kişilerin kendi içlerindeki korkuyu yendiklerini belirterek, yangın ve olası yaralanma durumlarında personellerin nasıl davranacaklarını öğrendiklerini söyledi. Başkan Mutlu, Bucak Belediyesi  İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz , kamu kurum ve kuruluşların talebi doğrultusunda tatbikatlar yapmaya hazır olduklarını söyledi  
Bucak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Bucak Devlet Hastanesi çalışanlarına yönelik bilinçlendirmek amacıyla yangın ve kurtarma tatbikatı yapıldı.

Tatbikat sırasında; yangına ilk müdahale, hasta ve çalışanları tahliye gibi senaryolar uygulandı.. Bina dışında bulunan alanda hazırlanan bölgede Bucak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince temsili yangın söndürme gerçekleştirildi. Yangın anında nasıl hareket edileceği uygulamalı bir şekilde gösterilirken, söndürme, kurtarma, koruma ve ilkyardım konularında bilgi verildi. Ayrıca yangın tüpleri ve tüplerin nasıl kullanılacağı uygulamalı olarak anlatılırken, alevlere nasıl müdahale edileceği ve hangi yönde müdahale edileceği gösterildi.

Tatbikat ile ilgili bilgi veren  Bucak  Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, bu tür tatbikatlarla kişilerin kendi içlerindeki korkuyu yendiklerini belirterek, yangın ve olası yaralanma durumlarında personellerin nasıl davranacaklarını öğrendiklerini söyledi. Başkan Mutlu, Bucak Belediyesi  İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz , kamu kurum ve kuruluşların talebi doğrultusunda tatbikatlar yapmaya hazır olduklarını söyledi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.