GÖLHİSAR’A 4 YILLIK YÜKSEK OKUL MÜJDESİ

EĞİTİM 20.01.2017 - 11:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3856+ kez okundu.
 

GÖLHİSAR’A 4 YILLIK YÜKSEK OKUL MÜJDESİ

Burdur Gölhisar İlçesine MAKÜ Gölhisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu YÖK kararıyla kurulduğu müjdesi Rektör Prof. Adem Korkmaz ve AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik tarafından duyuruldu.
Gölhisar’ın Eğitimde marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik “ Gölhisar'ımız eğitimde de marka olacak. 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz ilçemize kazandırıldı. Bir özlem daha sona erdi şeklinde, yazılı olarak duyuruldu. ​                          PROFESÖR DR ADEM KORKMAZIN AÇIKLAMASI Başbakan Yardımcısı Numan KURTULMUŞ’un “4 yıllık MAKÜ Gölhisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu YÖK kararıyla kuruldu. Başta Gölhisarlılar olmak üzere tüm gençlerimize hayırlı olsun” paylaşımının ardından, Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ da “Sayın Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş bey ve Saygıdeğer eşleri Sevgi hocamıza, üniversitemize her konuda verdikleri destek için çok teşekkürler ediyorum” diye paylaşımda bulunarak teşekkürlerini ilettiler. Hedeflerinin 2023’te 60 bin öğrenci olduğunu tekrarlayan Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığınca açılması uygun görülen 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun hem Üniversitemize, hem ilimize, hem de Gölhisar’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.  
Burdur Gölhisar İlçesine MAKÜ Gölhisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu YÖK kararıyla kurulduğu müjdesi Rektör Prof. Adem Korkmaz ve AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik tarafından duyuruldu.

Gölhisar’ın Eğitimde marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik “ Gölhisar'ımız eğitimde de marka olacak. 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz ilçemize kazandırıldı. Bir özlem daha sona erdi şeklinde, yazılı olarak duyuruldu.

​                          PROFESÖR DR ADEM KORKMAZIN AÇIKLAMASI

Başbakan Yardımcısı Numan KURTULMUŞ’un “4 yıllık MAKÜ Gölhisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu YÖK kararıyla kuruldu. Başta Gölhisarlılar olmak üzere tüm gençlerimize hayırlı olsun” paylaşımının ardından, Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ da “Sayın Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş bey ve Saygıdeğer eşleri Sevgi hocamıza, üniversitemize her konuda verdikleri destek için çok teşekkürler ediyorum” diye paylaşımda bulunarak teşekkürlerini ilettiler.

Hedeflerinin 2023’te 60 bin öğrenci olduğunu tekrarlayan Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığınca açılması uygun görülen 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun hem Üniversitemize, hem ilimize, hem de Gölhisar’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.