GÜZELLİĞİM İÇİN OYUNCU OLMADIM

SANAT 28.04.2016 - 18:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3768+ kez okundu.
 

GÜZELLİĞİM İÇİN OYUNCU OLMADIM

Ebru Şallı konuk olarak katıldığı Lifetime kanalındaki "Hayat Başlasın" programında "sağlığım ve formum için spor yapmaya karar verdiğimde hamileydim.
GÜZELLİĞİM İÇİN OYUNCU OLMADIM Ebru Şallı konuk olarak katıldığı Lifetime kanalındaki "Hayat Başlasın" programında "sağlığım ve formum için spor yapmaya karar verdiğimde hamileydim. Eleştirenler oldu. Bütün arkadaşlarım oyuncu oldu ben güzelliğim için spora yöneldim" dedi. Pozitif ve dinamik konu ve konuklarıyla hafta içi her gün, saat 10.00’da Özge Uzun’un sunumuyla Lifetime’da canlı yayınlanan “Hayat Başlasın” programına konuk olan Ebru Şallı sosyal medyada eleştirilerin hançerleme noktasına geldiğini belirterek "ben çok meraklıyım kişisel gelişim konularına. Hayatımın belli dönüm noktaları var. Türkiye güzeli seçildiğim an hayatımın akışı değişti ama hayatımın akışı ile ilgili karar aldığım an, Beren'e hamile kaldığım andır. Ben hamile kaldığımda sağlıklı kalmaya ve formumu korumaya odaklandım. Eleştirenler oldu. Hamileyken fazla kilo almadığım için bunları söylediler. Bütün arkadaşlarım oyuncu oldu ben güzelliğim için spora yöneldim. O yüzden söylenenleri hiç umursamadım. Sosyal medyada yazılanlara cevap vermiyorum." ÇIKIN DIŞARI Rio 2016 Olimpiyatlarında Türkiye'yi engelli oyunlarında temsil edecek olan Hamide Kurt "her şeyi başarabilir insanlar. Ben kaza geçirdiğim en talihsiz anda karar verdim ve başarılı oldum. Toplumun içine girsin engelliler. Bundan vazgeçmesinler" dedi. HEM BİKİNİ HEM DÜRÜM Kişisel gelişim konularındaki çalışmaları ile bilinen Aret Vartanyan ise huzur sağlanmadığında zengin olmanın bir anlam ifade etmediğini belirterek şunları söyledi: “İnandığın şeyin peşinden gitmek gerek. Mesela formda kalmak isteyenler çelişki yaşıyorlar. İstiyorlar ki; yazın o bikinin içine gireyim, önüme gelen dürümü de yiyeyim.”
Ebru Şallı konuk olarak katıldığı Lifetime kanalındaki "Hayat Başlasın" programında "sağlığım ve formum için spor yapmaya karar verdiğimde hamileydim.

GÜZELLİĞİM İÇİN OYUNCU OLMADIM

Ebru Şallı konuk olarak katıldığı Lifetime kanalındaki "Hayat Başlasın" programında "sağlığım ve formum için spor yapmaya karar verdiğimde hamileydim. Eleştirenler oldu. Bütün arkadaşlarım oyuncu oldu ben güzelliğim için spora yöneldim" dedi.

Pozitif ve dinamik konu ve konuklarıyla hafta içi her gün, saat 10.00’da Özge Uzun’un sunumuyla Lifetime’da canlı yayınlanan “Hayat Başlasın” programına konuk olan Ebru Şallı sosyal medyada eleştirilerin hançerleme noktasına geldiğini belirterek "ben çok meraklıyım kişisel gelişim konularına. Hayatımın belli dönüm noktaları var. Türkiye güzeli seçildiğim an hayatımın akışı değişti ama hayatımın akışı ile ilgili karar aldığım an, Beren'e hamile kaldığım andır. Ben hamile kaldığımda sağlıklı kalmaya ve formumu korumaya odaklandım. Eleştirenler oldu. Hamileyken fazla kilo almadığım için bunları söylediler. Bütün arkadaşlarım oyuncu oldu ben güzelliğim için spora yöneldim. O yüzden söylenenleri hiç umursamadım. Sosyal medyada yazılanlara cevap vermiyorum."

ÇIKIN DIŞARI

Rio 2016 Olimpiyatlarında Türkiye'yi engelli oyunlarında temsil edecek olan Hamide Kurt "her şeyi başarabilir insanlar. Ben kaza geçirdiğim en talihsiz anda karar verdim ve başarılı oldum. Toplumun içine girsin engelliler. Bundan vazgeçmesinler" dedi.

HEM BİKİNİ HEM DÜRÜM

Kişisel gelişim konularındaki çalışmaları ile bilinen Aret Vartanyan ise huzur sağlanmadığında zengin olmanın bir anlam ifade etmediğini belirterek şunları söyledi: “İnandığın şeyin peşinden gitmek gerek. Mesela formda kalmak isteyenler çelişki yaşıyorlar. İstiyorlar ki; yazın o bikinin içine gireyim, önüme gelen dürümü de yiyeyim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.