HALKIMIZA YARDIM DA BELEDİYE ÖNCÜLÜK GÖREVİ YAPTI

YAŞAM 09.02.2019 - 13:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3424+ kez okundu.
 

HALKIMIZA YARDIM DA BELEDİYE ÖNCÜLÜK GÖREVİ YAPTI

Pazar Mahallesinde ekonomik geliri zayıf olan, Pervin DEMİR’e ait kullanılmaz durumda olan ve yıkım kararı olan evi vatandaşın başına yıkılmadan belediye olarak biz yıkmıştık.
Belediye Başkanımız ve Kaymakamlığımız, tarafından Karamanlı ilçesinde başlatılan kampanya ile ilçe merkezinde ve köylerinde ekonomik geliri olmadığı için içinde oturduğu evleri harabe olan Cumhurbaşkanımızın da Türkiye genelinde destek verdiği kampanyayı biz de Karamanlı belediyesi ve Kaymakamlığı ile ortak projeler geliştirerek hayırseverlerimiz tarafından verilen destek maddi destek, işçilik ve malzeme desteği verdiler.  Karamanlı ilçesinde esnaflık yapanlar adına yapılan açıklamada; yaptığımız iştigal sadece bizlerin kar amaçlı esnaflık yapmadığımızın bir göstergesidir. Karamanlı ilçemizde mağdur olan ve ekonomik durumu yetersiz insanlarımızın kendi mülkiyetleri üzerinde yaşam sürdürdükleri evlerinin günümüz şartlarına uygun olması için başlatılan kampanya da bizim de tuzumuz olsun istedik. Kaymakamlık ve Belediye Başkanımız Fatih Selimoğlu tarafından bize getirilen teklifi ilçenin esnafı olarak bizler çorba da bizim de tuzumuz olsun diyerek kabul ettik.    Kaymakamlık ve Belediye tarafından başlatılan kampanya da ise Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ve Karamanlı İlçe kaymakamlığı Katkı sağlayan Emin KURT, Mehmet AVCI, Yusuf ALTAY ve oğulları, Oğuz BALAR, İlhan SAKALLI, Saim UĞUREL ve Ahmet ÇELİK’e, ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ettiler.     Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Kaymakamlık ve Belediye tarafından evinin restorasyonu yapılan Pervin DEMİR’E yeni evinin anahtarını vererek teyzemize 2 oda, mutfak, banyo ve depo bulunan yeni ev hayırlı olsun.Allah sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde uzun yıllar oturmayı nasip etsin.  
Pazar Mahallesinde ekonomik geliri zayıf olan, Pervin DEMİR’e ait kullanılmaz durumda olan ve yıkım kararı olan evi vatandaşın başına yıkılmadan belediye olarak biz yıkmıştık.

Belediye Başkanımız ve Kaymakamlığımız, tarafından Karamanlı ilçesinde başlatılan kampanya ile ilçe merkezinde ve köylerinde ekonomik geliri olmadığı için içinde oturduğu evleri harabe olan Cumhurbaşkanımızın da Türkiye genelinde destek verdiği kampanyayı biz de Karamanlı belediyesi ve Kaymakamlığı ile ortak projeler geliştirerek hayırseverlerimiz tarafından verilen destek maddi destek, işçilik ve malzeme desteği verdiler. 

Karamanlı ilçesinde esnaflık yapanlar adına yapılan açıklamada; yaptığımız iştigal sadece bizlerin kar amaçlı esnaflık yapmadığımızın bir göstergesidir. Karamanlı ilçemizde mağdur olan ve ekonomik durumu yetersiz insanlarımızın kendi mülkiyetleri üzerinde yaşam sürdürdükleri evlerinin günümüz şartlarına uygun olması için başlatılan kampanya da bizim de tuzumuz olsun istedik. Kaymakamlık ve Belediye Başkanımız Fatih Selimoğlu tarafından bize getirilen teklifi ilçenin esnafı olarak bizler çorba da bizim de tuzumuz olsun diyerek kabul ettik.

   Kaymakamlık ve Belediye tarafından başlatılan kampanya da ise Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ve Karamanlı İlçe kaymakamlığı Katkı sağlayan Emin KURT, Mehmet AVCI, Yusuf ALTAY ve oğulları, Oğuz BALAR, İlhan SAKALLI, Saim UĞUREL ve Ahmet ÇELİK’e, ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

    Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Kaymakamlık ve Belediye tarafından evinin restorasyonu yapılan Pervin DEMİR’E yeni evinin anahtarını vererek teyzemize 2 oda, mutfak, banyo ve depo bulunan yeni ev hayırlı olsun.Allah sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde uzun yıllar oturmayı nasip etsin.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.