İKİ SANATÇI BİR ARADA DÜET YAPACAKLAR

SANAT 13.05.2020 - 15:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3717+ kez okundu.
 

İKİ SANATÇI BİR ARADA DÜET YAPACAKLAR

Türkiye ile Balkanların usta arabesk yorumcularından Cansever ve Azerbaycan'ın güçlü seslerinden Niyam Selami yeni bir düet müjdesi verdi.
Müzik dünyasının her zaman ilgisini çeken iki sanatçı yeni eserler ortaya koymak için birliktelik yaptı. Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da beğeni ile izlenen her iki sanatçı 3 farklı dilde seslendirilecek bu düette Canvever Farsça ve Türkçe, Niyam Selami de kendi anadili Azerice okuma yapacak. Usta iki sanatçı sevenlerinden gelen yoğun istekleri kırmadı ve stüdyoya girdi. Çok yakın bir zamanda sözleri Raha Etemadi, müziği ise Babak Saeedi'ye ait olan eser Cansever ve Niyam Selami sevenleri için tüm dijital platformlarda yer almaya başlayacak. CANSEVER İLGİNÇ BİR HAYAT ÖYKÜSÜNE SAHİP BİR SANATÇI Bu güne kadar birçok televizyon ve müzikhol de sahne alan Cansever eserlerini Türkçe olarak okudu. Çocukluğundan beri müzik dünyası içinde olan Cansever, ilk albümü “Kemano Başal E Romenge” yi 1992 yılında Makedonya’da çıkartmış ve bu şarkı ile büyük bir başarı yakalamıştır. Makedonya’da 8 albüm çıkartmıştır. 1997 yılında ilk defa İbrahim Tatlıses‘in sunduğu “İbo Show” adlı programa çıkıp, “Kara Çadır” adlı o meşhur Yemen türküsünü kendine özgü yorumuyla ve böylece Cansever’in Türkiye macerası o yıl başlamıştı. Cansever, Türkiye de; Meçhul, Cemalim, Yollar Hasta Ben Yorgunum, Gönlümüzdeki Türküler, Hala Seviyorum, İçimden Geldiği Gibi, Farklı Yorum adlarıyla Türkiye’de 7 albüm çıkarttıktan sonra, 2009 yılında Bulgaristan‘da “Roveno O Note” adıyla bir albüm daha çıkartmıştır. Kara Çadır, Cemalim, Yollar Hasta Ben Yorgunum, Eller Aldı, Kader, Aldanma Çocuksun, Terk etmek Ne Kadar Kolay, Acıların Kadını, Canım Dediklerim, Ağla Gözbebeğim, Ağlayamam ki, Dön Gayri, Mühür Gözlüm, Haydar Haydar, Nem Kaldı, Ayağında Kundura, Zalim Felek, Nöbetteyim, Kışlalar Doldu Bugün, Durdurun Dünyayı, Yüce Dağ Başında, Yara Benim, Duman Oldum gibi birbirinden güzel şarkılara farklı yorumuyla ayrı bir renk katmış ve milyonların sevgilisi olmuştur.    
Türkiye ile Balkanların usta arabesk yorumcularından Cansever ve Azerbaycan'ın güçlü seslerinden Niyam Selami yeni bir düet müjdesi verdi.

Müzik dünyasının her zaman ilgisini çeken iki sanatçı yeni eserler ortaya koymak için birliktelik yaptı. Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da beğeni ile izlenen her iki sanatçı 3 farklı dilde seslendirilecek bu düette Canvever Farsça ve Türkçe, Niyam Selami de kendi anadili Azerice okuma yapacak. Usta iki sanatçı sevenlerinden gelen yoğun istekleri kırmadı ve stüdyoya girdi. Çok yakın bir zamanda sözleri Raha Etemadi, müziği ise Babak Saeedi'ye ait olan eser Cansever ve Niyam Selami sevenleri için tüm dijital platformlarda yer almaya başlayacak.

CANSEVER İLGİNÇ BİR HAYAT ÖYKÜSÜNE SAHİP BİR SANATÇI

Bu güne kadar birçok televizyon ve müzikhol de sahne alan Cansever eserlerini Türkçe olarak okudu. Çocukluğundan beri müzik dünyası içinde olan Cansever, ilk albümü “Kemano Başal E Romenge” yi 1992 yılında Makedonya’da çıkartmış ve bu şarkı ile büyük bir başarı yakalamıştır. Makedonya’da 8 albüm çıkartmıştır.

1997 yılında ilk defa İbrahim Tatlıses‘in sunduğu “İbo Show” adlı programa çıkıp, “Kara Çadır” adlı o meşhur Yemen türküsünü kendine özgü yorumuyla ve böylece Cansever’in Türkiye macerası o yıl başlamıştı.

Cansever, Türkiye de; Meçhul, Cemalim, Yollar Hasta Ben Yorgunum, Gönlümüzdeki Türküler, Hala Seviyorum, İçimden Geldiği Gibi, Farklı Yorum adlarıyla Türkiye’de 7 albüm çıkarttıktan sonra, 2009 yılında Bulgaristan‘da “Roveno O Note” adıyla bir albüm daha çıkartmıştır. Kara Çadır, Cemalim, Yollar Hasta Ben Yorgunum, Eller Aldı, Kader, Aldanma Çocuksun, Terk etmek Ne Kadar Kolay, Acıların Kadını, Canım Dediklerim, Ağla Gözbebeğim, Ağlayamam ki, Dön Gayri, Mühür Gözlüm, Haydar Haydar, Nem Kaldı, Ayağında Kundura, Zalim Felek, Nöbetteyim, Kışlalar Doldu Bugün, Durdurun Dünyayı, Yüce Dağ Başında, Yara Benim, Duman Oldum gibi birbirinden güzel şarkılara farklı yorumuyla ayrı bir renk katmış ve milyonların sevgilisi olmuştur.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.