İNSUYU MAĞARASI YENİ YÜZÜ İLE TURİZM DÖNEMİNE HAZIR

TURİZM 13.04.2018 - 10:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4265+ kez okundu.
 

İNSUYU MAĞARASI YENİ YÜZÜ İLE TURİZM DÖNEMİNE HAZIR

Türkiye’nin Turizme açılan ilk mağarası olma özelliğini taşıyan İnsuyu Mağarası, yeni düzenlemeler ile turizm mevsimine hazır.
Türkiye’nin Akdeniz sahil şeridine açılan kapısı konumundaki karayolu üzerinde Burdur merkeze 13 kilometre uzaklıkta Burdur - Antalya karayolunun 13. Kilometresinde önemli bir konumda yer alan İnsuyu Mağarası’nda Vali Şerif Yılmaz’ın, Turizm Bakanlığına talebi ve talimatıyla başlayarak tamamlanan çalışmalar Antalya güzergahından geçen ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor.  Gerek sosyal alanlarının yapıldığı çevre düzenlemesi, gerekse mağara içerisinde yapılan aydınlatma çalışmaları, ses ve güvenlik kamera sistemi ayrıca acil telefon bağlantıları ile İnsuyu Mağarası daha nezih, daha güvenli bir ortamda hizmet vermeye devam ediyor.  Vali Şerif Yılmaz bugün başkanlığında yapılan İnsuyu ve Çendik turistik tesisler Birliği Meclis Toplantısının ardından, Birlik Meclis üyeleri ile birlikte İnsuyu Mağarasında incelemelerde bulundu..  Vali Yılmaz incelemeleri sırasında, İnsuyu Mağarasını ziyaret için gelen vatandaşlarla da sohbet etme fırsatı buldu. Yapılan çalışmaları beğendiklerini söyleyen ziyaretçiler memnuniyetlerini ifade ettiler. Mağara içerisinde karşılaştığı üniversite öğrencileriyle de sohbet eden Vali Yılmaz, Burdur’da okuyan Manisalı olduklarını öğrendiği hemşehrileriyle mağara çıkışında hatıra fotoğrafı çekildi.  
Türkiye’nin Turizme açılan ilk mağarası olma özelliğini taşıyan İnsuyu Mağarası, yeni düzenlemeler ile turizm mevsimine hazır.

Türkiye’nin Akdeniz sahil şeridine açılan kapısı konumundaki karayolu üzerinde Burdur merkeze 13 kilometre uzaklıkta Burdur - Antalya karayolunun 13. Kilometresinde önemli bir konumda yer alan İnsuyu Mağarası’nda Vali Şerif Yılmaz’ın, Turizm Bakanlığına talebi ve talimatıyla başlayarak tamamlanan çalışmalar Antalya güzergahından geçen ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor. 

Gerek sosyal alanlarının yapıldığı çevre düzenlemesi, gerekse mağara içerisinde yapılan aydınlatma çalışmaları, ses ve güvenlik kamera sistemi ayrıca acil telefon bağlantıları ile İnsuyu Mağarası daha nezih, daha güvenli bir ortamda hizmet vermeye devam ediyor. 

Vali Şerif Yılmaz bugün başkanlığında yapılan İnsuyu ve Çendik turistik tesisler Birliği Meclis Toplantısının ardından, Birlik Meclis üyeleri ile birlikte İnsuyu Mağarasında incelemelerde bulundu.. 

Vali Yılmaz incelemeleri sırasında, İnsuyu Mağarasını ziyaret için gelen vatandaşlarla da sohbet etme fırsatı buldu. Yapılan çalışmaları beğendiklerini söyleyen ziyaretçiler memnuniyetlerini ifade ettiler. Mağara içerisinde karşılaştığı üniversite öğrencileriyle de sohbet eden Vali Yılmaz, Burdur’da okuyan Manisalı olduklarını öğrendiği hemşehrileriyle mağara çıkışında hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.