İNTERNET BASINI’NDAN AK PARTİ BUNDUR İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

GÜNDEM 29.02.2016 - 15:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3424+ kez okundu.
 

İNTERNET BASINI’NDAN AK PARTİ BUNDUR İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

Burdur İnternet Gazetecileri Derneği (BİGAD)Başkanı Fatih Özcan ve dernek üyeleri, AKP İl Başkanı Dr. Süleyman Faki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AKP Burdur İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarette, Dernek Başkanı ve Kıvılcım Haber İnternet Gazetesi sahibi Fatih Özcan, dernek saymanı ve İlk Adım İnternet Gazetesi Sahibi Mustafa Arslan, Dernek üyeleri Burdur Gündem İnternet Gazetesi Sahibi Murat Dilek, HABER15 Genel Yayın Yönetmeni ve Çağdaş Burdur Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Feti Kılıç yer aldı. BİGAD Başkanı Özcan, yeni görevinde başarılar diledikten sonra internet gazeteciliği hakkında kısaca bilgi verdi. Özcan, günümüzde teknolojinin geldiği aşamada medya dünyasında yepyeni bir sayfa açıldığını, artık yavaş yavaş da olsa orta ve uzun vadede yazılı basın kuruluşlarının yerini internet gazeteciliğine bıraktığını, ancak bugün için statü yasalarının olmaması nedeniyle sıkıntı çektiklerini, internet ortamında gazetecilik mesleğini sürdüren basın mesleği çalışanlarının kendi yağında kavrulduğunu ve yaşamaya çalıştığını vurgulayarak basının eleştirilerine kamu adına görev yapan şahsiyetlerin tahammüllü olması gerektiğinin altını çizdi. Burdur AK Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki ise; “ Göreve geldikleri günden bugüne çok az bir zaman olduğunu dile getirerek gerek toplumun gerekse topluma yön veren kesimlerin sorunları üzerine mesai harcama gibi bir görevi üslendiklerinin bilincinde olduklarını bu nedenle de gerek yerel gerekse internet basınının önemini bildiklerini bu konuda üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getirdi.  
Burdur İnternet Gazetecileri Derneği (BİGAD)Başkanı Fatih Özcan ve dernek üyeleri, AKP İl Başkanı Dr. Süleyman Faki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AKP Burdur İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarette, Dernek Başkanı ve Kıvılcım Haber İnternet Gazetesi sahibi Fatih Özcan, dernek saymanı ve İlk Adım İnternet Gazetesi Sahibi Mustafa Arslan, Dernek üyeleri Burdur Gündem İnternet Gazetesi Sahibi Murat Dilek, HABER15 Genel Yayın Yönetmeni ve Çağdaş Burdur Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Feti Kılıç yer aldı.

BİGAD Başkanı Özcan, yeni görevinde başarılar diledikten sonra internet gazeteciliği hakkında kısaca bilgi verdi. Özcan, günümüzde teknolojinin geldiği aşamada medya dünyasında yepyeni bir sayfa açıldığını, artık yavaş yavaş da olsa orta ve uzun vadede yazılı basın kuruluşlarının yerini internet gazeteciliğine bıraktığını, ancak bugün için statü yasalarının olmaması nedeniyle sıkıntı çektiklerini, internet ortamında gazetecilik mesleğini sürdüren basın mesleği çalışanlarının kendi yağında kavrulduğunu ve yaşamaya çalıştığını vurgulayarak basının eleştirilerine kamu adına görev yapan şahsiyetlerin tahammüllü olması gerektiğinin altını çizdi.

Burdur AK Parti İl Başkanı Dr. Süleyman Faki ise; “ Göreve geldikleri günden bugüne çok az bir zaman olduğunu dile getirerek gerek toplumun gerekse topluma yön veren kesimlerin sorunları üzerine mesai harcama gibi bir görevi üslendiklerinin bilincinde olduklarını bu nedenle de gerek yerel gerekse internet basınının önemini bildiklerini bu konuda üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.