İZMİR BURDURLULAR DERNEĞİ YENİ DERNEK MERKEZİ AÇILIŞ TÖRENİ

YAŞAM 31.12.2019 - 11:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2604+ kez okundu.
 

İZMİR BURDURLULAR DERNEĞİ YENİ DERNEK MERKEZİ AÇILIŞ TÖRENİ

İzmir Burdurlular Derneğinin kendi mülkü olan 235 Sokak No 62/A Hatay İzmir adresindeki yeni dernek merkezinin açılışı yoğun ve coşkulu kalabalık ile gerçekleşti.
Açılış törenine  Menderes kaymakamı Bahri Tiryaki, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Chp İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, Gaziemir Chp İlçe başkanı Kasım Özkan, Büyükşehir Ak Parti Meclis Üyesi Hakan Yıldız, Final Eğitim Kurumları Ege Bölge müdürü Osman Oğuz, Burdur Yörkayder Başkanı Alaattin Kalkan, Burdur Tefennililer Başkanı Hasan Şakır, Burdur İl Kültür ve Turizm Müdür Yrd. Osman Koçıbay ve çok sayıda üye ve Burdurluların  katılımıyla dernek halk oyunu ekibinin yöresel oyunlarla gösterileri, Bando Buffo ekibinin marşlarıyla renkli ve coşkulu açılış töreni büyük beğeni topladı. Dernek Başkanı Refik Kaya Yeni dernek binası  daha işlevsel ve aktif bir şekilde kullanacaklarını ifade ederken, yeni merkezin lokasyon olarak çok iyi konumda olduğunu büyükşehir olmasına rağmen izmir’in her yerinden ulaşım kolaylığı olduğunu belirtti. Yeni yerin Halk oyunları kursu, Kahvaltı programları, küçük çaplı nişan merasimleri, Taziye evi, doğum günleri, Bağlama kursları vb. tüm etkinliklerin  yapılacağı bir yerin Burdurlulara kazandırdıklarını ifade etti. Bu yerin alınmasında katkılarını, desteklerini esirgemeyen hemşehrilerine, emek veren yönetim kurulu ve ekibini ayrıca teşekkür etti. İzmir de Burdur’un en güzel şekilde temsil edileceğini söyleyen Başkan Kaya  Kültürümüzün yaşatılması mirasların korunması, Birlik ve Beraberliğin sağlanması için çaba göstereceklerini belirtti. Açılış törenine katılan herkese teşekkür eden Başkan Kaya yeni merkezin Tüm Burdurlulara Hayırlı uğurlu olmasını diledi  
İzmir Burdurlular Derneğinin kendi mülkü olan 235 Sokak No 62/A Hatay İzmir adresindeki yeni dernek merkezinin açılışı yoğun ve coşkulu kalabalık ile gerçekleşti.

Açılış törenine  Menderes kaymakamı Bahri Tiryaki, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Chp İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, Gaziemir Chp İlçe başkanı Kasım Özkan, Büyükşehir Ak Parti Meclis Üyesi Hakan Yıldız, Final Eğitim Kurumları Ege Bölge müdürü Osman Oğuz, Burdur Yörkayder Başkanı Alaattin Kalkan, Burdur Tefennililer Başkanı Hasan Şakır, Burdur İl Kültür ve Turizm Müdür Yrd. Osman Koçıbay ve çok sayıda üye ve Burdurluların  katılımıyla dernek halk oyunu ekibinin yöresel oyunlarla gösterileri, Bando Buffo ekibinin marşlarıyla renkli ve coşkulu açılış töreni büyük beğeni topladı.

Dernek Başkanı Refik Kaya Yeni dernek binası  daha işlevsel ve aktif bir şekilde kullanacaklarını ifade ederken, yeni merkezin lokasyon olarak çok iyi konumda olduğunu büyükşehir olmasına rağmen izmir’in her yerinden ulaşım kolaylığı olduğunu belirtti. Yeni yerin Halk oyunları kursu, Kahvaltı programları, küçük çaplı nişan merasimleri, Taziye evi, doğum günleri, Bağlama kursları vb. tüm etkinliklerin  yapılacağı bir yerin Burdurlulara kazandırdıklarını ifade etti. Bu yerin alınmasında katkılarını, desteklerini esirgemeyen hemşehrilerine, emek veren yönetim kurulu ve ekibini ayrıca teşekkür etti.

İzmir de Burdur’un en güzel şekilde temsil edileceğini söyleyen Başkan Kaya  Kültürümüzün yaşatılması mirasların korunması, Birlik ve Beraberliğin sağlanması için çaba göstereceklerini belirtti.

Açılış törenine katılan herkese teşekkür eden Başkan Kaya yeni merkezin Tüm Burdurlulara Hayırlı uğurlu olmasını diledi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.