JANDARMA BÖLGESEL FAALİYET GÖSTEREN UYUŞTURUCU ŞEBEKESİNİ ÇÖKERTTİ

ASAYİŞ 20.04.2017 - 16:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4658+ kez okundu.
 

JANDARMA BÖLGESEL FAALİYET GÖSTEREN UYUŞTURUCU ŞEBEKESİNİ ÇÖKERTTİ

Bucak İlçesi, Kızılseki Köyü merkezli olarak. Burdur, Antalya ve Isparta illerini kapsayacak şekilde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şebeke üyelerini düzenlenen operasyon ile çökertti
Bucak İlçesi, Kızılseki Köyü merkezli olarak. Burdur, Antalya ve Isparta illerini kapsayacak şekilde uyuşturucu  madde imal ve ticareti yapıldığı yönünde elde edilen bilgi ve belgeler Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile bilgi paylaşımı yapılmış olay üzerinde başlatılan istihbarat çalışmaları sonucunda şüpheli şahıslar yaklaşık 3 aylık süre içinde takibe alınmıştır.           Söz konusu uyuşturucu madde imal ve ticareti olayının derinleştirilmesi maksadıyla Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından görevlendirilen (13) özel Jandarma ekibi ile çalışmalara devam edilmiş 20 Nisan günü Burdur, Antalya, Isparta illerinde toplam (13) adreste (15) şüpheli şahsa yönelik (6) Uyuşturucu Madde arama köpeğinin katılımı ile eş zamanlı operasyon yapılmıştır. Yapılan operasyon neticesinde (15) şüpheli şahıs yakalanmış şüphelilerin evleri ve eklentileri, bahçeleri ve ayrı olarak araçlarında yapılan aramalarda (18.545) Gram kubar esrar (10) gram Eroin (60) adet uyuşturucu olarak bilinen hap (204) kök Hint keneviri bitkisi (20) Gram kenevir tohumu, (22) adet cep telefonu (3) adet insanlara uyuşturucu yapma düzeneği (2) adet uyuşturucu madde satışlarında kullanılan hassas terazi, (3) adet tarihi ve kültürel amaçlı sikke (1) Gram bonzai, (3) adet av tüfeği ve (2) adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir. Bucak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla yakalanan (15) şüpheli göz altına alınmış, ele geçirilen uyuşturucu ve diğer malzemelere de el konulmuştur. Burdur İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarımızın da katkılarıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine (24) saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.
Bucak İlçesi, Kızılseki Köyü merkezli olarak. Burdur, Antalya ve Isparta illerini kapsayacak şekilde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şebeke üyelerini düzenlenen operasyon ile çökertti

Bucak İlçesi, Kızılseki Köyü merkezli olarak. Burdur, Antalya ve Isparta illerini kapsayacak şekilde uyuşturucu  madde imal ve ticareti yapıldığı yönünde elde edilen bilgi ve belgeler Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile bilgi paylaşımı yapılmış olay üzerinde başlatılan istihbarat çalışmaları sonucunda şüpheli şahıslar yaklaşık 3 aylık süre içinde takibe alınmıştır.

          Söz konusu uyuşturucu madde imal ve ticareti olayının derinleştirilmesi maksadıyla Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından görevlendirilen (13) özel Jandarma ekibi ile çalışmalara devam edilmiş 20 Nisan günü Burdur, Antalya, Isparta illerinde toplam (13) adreste (15) şüpheli şahsa yönelik (6) Uyuşturucu Madde arama köpeğinin katılımı ile eş zamanlı operasyon yapılmıştır.

Yapılan operasyon neticesinde (15) şüpheli şahıs yakalanmış şüphelilerin evleri ve eklentileri, bahçeleri ve ayrı olarak araçlarında yapılan aramalarda (18.545) Gram kubar esrar (10) gram Eroin (60) adet uyuşturucu olarak bilinen hap (204) kök Hint keneviri bitkisi (20) Gram kenevir tohumu, (22) adet cep telefonu (3) adet insanlara uyuşturucu yapma düzeneği (2) adet uyuşturucu madde satışlarında kullanılan hassas terazi, (3) adet tarihi ve kültürel amaçlı sikke (1) Gram bonzai, (3) adet av tüfeği ve (2) adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir.

Bucak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla yakalanan (15) şüpheli göz altına alınmış, ele geçirilen uyuşturucu ve diğer malzemelere de el konulmuştur.

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarımızın da katkılarıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine (24) saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.