JANDARMA KAÇAK İÇKİ VE KAÇAK KAZI YAPANLARI SUÇÜSTÜ YAKALADI

ASAYİŞ 11.01.2018 - 15:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3719+ kez okundu.
 

JANDARMA KAÇAK İÇKİ VE KAÇAK KAZI YAPANLARI SUÇÜSTÜ YAKALADI

Burdur İl Jandarma Ekipleri yol kontrollerinde Çavdır sorumluluk bölgesinde kaçak içki Bucak ilçesinde kaçak kazı yapanlara operasyon düzenledi.
 Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalarda Çavdır ilçesinde kaçak içki satmaya çalışan bir şüpheli şahıs ile Bucak ilçesinde izinsiz kazı yapan iki şüpheli şahıs yakalanmıştır.   Denizli ilinden getirecekleri kaçak içkileri Çavdır ve Gölhisar ilçelerinde satacağı duyumu alınan şahısların yakalanmasına yönelik İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Denizli — Antalya karayolu Çavdır ilçesi Küçükalan köyünde icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında durdurulan O.S. isimli şahsın kullandığı araçta yapılan aramada; üzerlerinde herhangi bir bandrol bulunmayan (30) Adet 5 Lt'lik ve (3) Adet 1 Lt'lik pet şişe ile (90) Adet 1.5 Lt' lik cam şişe içerisinde toplam (288) litre kaçak içki (şarap) ele geçirilmiştir.   Gölhisar C.Başsavcılığının talimatı ile ele geçirilen kaçak içkilere el konulmuş, yakalanan O.S. isimli şüpheli şahısta yapılan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilmiştir.   Bir diğer olayda Bucak ilçesi Kızılseki Köyü Gürsazak Mevkiinde izinsiz kazı yapıldığı ihbarı alan İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, duyum alınan ormanlık alanda icra edilen operasyonda; İ.D. ve M.G. isimli şahıslar (1) adet kürek, (1) adet çapa ve (1) adet fırça ile birlikte izinsiz kazı yaptıkları esnada suçüstü yakalanmışlardır.   Bucak C.Başsavcılığının talimatı ile ele geçirilen kazı malzemelerine el konulmuş olup, yakalanan şüpheli şahıslara Kültür ve Tabiat Varlıklarına Koruma Kanununa muhalefetten işlem yapılmıştır.  
Burdur İl Jandarma Ekipleri yol kontrollerinde Çavdır sorumluluk bölgesinde kaçak içki Bucak ilçesinde kaçak kazı yapanlara operasyon düzenledi.

 Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalarda Çavdır ilçesinde kaçak içki satmaya çalışan bir şüpheli şahıs ile Bucak ilçesinde izinsiz kazı yapan iki şüpheli şahıs yakalanmıştır.

 

Denizli ilinden getirecekleri kaçak içkileri Çavdır ve Gölhisar ilçelerinde satacağı duyumu alınan şahısların yakalanmasına yönelik İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Denizli — Antalya karayolu Çavdır ilçesi Küçükalan köyünde icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında durdurulan O.S. isimli şahsın kullandığı araçta yapılan aramada; üzerlerinde herhangi bir bandrol bulunmayan (30) Adet 5 Lt'lik ve (3) Adet 1 Lt'lik pet şişe ile (90) Adet 1.5 Lt' lik cam şişe içerisinde toplam (288) litre kaçak içki (şarap) ele geçirilmiştir.

 

Gölhisar C.Başsavcılığının talimatı ile ele geçirilen kaçak içkilere el konulmuş, yakalanan O.S. isimli şüpheli şahısta yapılan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilmiştir.

 

Bir diğer olayda Bucak ilçesi Kızılseki Köyü Gürsazak Mevkiinde izinsiz kazı yapıldığı ihbarı alan İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, duyum alınan ormanlık alanda icra edilen operasyonda; İ.D. ve M.G. isimli şahıslar (1) adet kürek, (1) adet çapa ve (1) adet fırça ile birlikte izinsiz kazı yaptıkları esnada suçüstü yakalanmışlardır.

 

Bucak C.Başsavcılığının talimatı ile ele geçirilen kazı malzemelerine el konulmuş olup, yakalanan şüpheli şahıslara Kültür ve Tabiat Varlıklarına Koruma Kanununa muhalefetten işlem yapılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.