JANDARMA SUÇ MAKİNESİNİ KISKIVRAK YAKALADI

ASAYİŞ 10.05.2016 - 18:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3362+ kez okundu.
 

JANDARMA SUÇ MAKİNESİNİ KISKIVRAK YAKALADI

Yeşilova ilçesine gelen bir şahıs olduğu ve 4) ayrı suç kaydı olan A.K. isminde Antalya Manavgat ilçesinde ikamet eden bir şahıs olduğu belirlenerek yakalanmıştır.
Yeşilova Bedirli köyünde yaşayan evli ve iki çocuk annesi bir kadın vatandaşımız tarlada çalışan eşinin yanına gittiği esnada, plakası bilinmeyen bir aracın yanında durarak araç içerisinde bulunan bir şüpheli erkek şahıs tarafından cinsel saldırıya uğramış, kadın vatandaşımızın karşı koyması sonucunda şüpheli mağdura şiddet uygulamış ve yanında bulundurduğu bıçakla rastgele bıçak savurarak mağduru çeşitli yerlerinden yaralamış, mağdurun çığlık atmasını duyan eşi olay yerine gelirken eşini korumak ve şüpheliyi uzaklaştırmak maksadıyla yanında bulundurduğu av tüfeği ile ateş etmiş, şüphelinin aracının arka camı kırılmış ve şüpheli aracına binerek olay yerinden kaçmıştır.               Olayın haber alınmasına müteakip, mağdur kadın vatandaşımız hemen hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınmış ve kimliği meçhul şüphelinin yakalanması maksadıyla olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır.               Burdur İl J.K.lığınca oluşturulan (3) özel Jandarma timi tarafından, sorumluluk bölgesindeki tüm kamera kayıtları incelenerek şüphelinin kullanmış olduğu arka camı kırık aracın tespitine çalışılırken, şüpheli profilinde olabileceği değerlendirilen şahıslar hakkında da bilgi toplama faaliyetleri yapılmıştır.               Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda ve tespitler neticesinde şüpheli şahsın (3) ayrı kasten yaralama ve (1) parada sahtecilik suçlarından olmak üzere (4) ayrı suç kaydı olan A.K. isminde Antalya Manavgat ilçesinde ikamet eden ve zaman zaman doğum yeri olan Yeşilova ilçesine gelen bir şahıs olduğu tespit edilmiş ve şüphelinin delilleri ortadan kaldırmak maksadıyla, Manavgat sanayisinde aracının camını taktırmaya çalıştığı öğrenilmiştir.               Soruşturma kapsamında görevli bir özel Jandarma ekibi Antalya/Manavgat ilçesine görevlendirilerek şüphelinin sanayi bölgesinde kıskıvrak yakalanması sağlanmış ve Yeşilova İlçe J.K.lığına getirilerek C.Savcısının talimatıyla gözaltına alınmış olup, soruşturmaya kapsamlı olarak devam edilmektedir.               Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.  
Yeşilova ilçesine gelen bir şahıs olduğu ve 4) ayrı suç kaydı olan A.K. isminde Antalya Manavgat ilçesinde ikamet eden bir şahıs olduğu belirlenerek yakalanmıştır.

Yeşilova Bedirli köyünde yaşayan evli ve iki çocuk annesi bir kadın vatandaşımız tarlada çalışan eşinin yanına gittiği esnada, plakası bilinmeyen bir aracın yanında durarak araç içerisinde bulunan bir şüpheli erkek şahıs tarafından cinsel saldırıya uğramış, kadın vatandaşımızın karşı koyması sonucunda şüpheli mağdura şiddet uygulamış ve yanında bulundurduğu bıçakla rastgele bıçak savurarak mağduru çeşitli yerlerinden yaralamış, mağdurun çığlık atmasını duyan eşi olay yerine gelirken eşini korumak ve şüpheliyi uzaklaştırmak maksadıyla yanında bulundurduğu av tüfeği ile ateş etmiş, şüphelinin aracının arka camı kırılmış ve şüpheli aracına binerek olay yerinden kaçmıştır.

 

            Olayın haber alınmasına müteakip, mağdur kadın vatandaşımız hemen hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınmış ve kimliği meçhul şüphelinin yakalanması maksadıyla olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır.

 

            Burdur İl J.K.lığınca oluşturulan (3) özel Jandarma timi tarafından, sorumluluk bölgesindeki tüm kamera kayıtları incelenerek şüphelinin kullanmış olduğu arka camı kırık aracın tespitine çalışılırken, şüpheli profilinde olabileceği değerlendirilen şahıslar hakkında da bilgi toplama faaliyetleri yapılmıştır.

 

            Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda ve tespitler neticesinde şüpheli şahsın (3) ayrı kasten yaralama ve (1) parada sahtecilik suçlarından olmak üzere (4) ayrı suç kaydı olan A.K. isminde Antalya Manavgat ilçesinde ikamet eden ve zaman zaman doğum yeri olan Yeşilova ilçesine gelen bir şahıs olduğu tespit edilmiş ve şüphelinin delilleri ortadan kaldırmak maksadıyla, Manavgat sanayisinde aracının camını taktırmaya çalıştığı öğrenilmiştir.

 

            Soruşturma kapsamında görevli bir özel Jandarma ekibi Antalya/Manavgat ilçesine görevlendirilerek şüphelinin sanayi bölgesinde kıskıvrak yakalanması sağlanmış ve Yeşilova İlçe J.K.lığına getirilerek C.Savcısının talimatıyla gözaltına alınmış olup, soruşturmaya kapsamlı olarak devam edilmektedir.

 

            Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.