JANDARMA SUÇ ODAKLARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

ASAYİŞ 03.01.2020 - 16:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3875+ kez okundu.
 

JANDARMA SUÇ ODAKLARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından; M.E ve Ö.Ö. isimli şahısların elinde bulunan tarihi eserleri Karamanlı İlçesine getirerek satacağı yönünde bilgi alınmıştır.
 Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri suç ve suçlulara karşı aldıkları en küçük bir ihbarı dahi hiç vakit geçirmeden değerlendirerek suç odakları ve suçlulara karşı takibi sürdürmektedir. Karamanlı İlçesinde M.E. ve Ö.Ö. isimli şüphelilere ait araçta yapılan aramada;  (335) adet sikke, (1) Adet altın yüzük, (5) adet muhtelif malzeme, (1) adet dedektör ve daha sonra evlerinde yapılan aramada (375) adet sikke, (307) adet tarihi eser niteliği olduğu değerlendirilen obje olmak üzere toplam (1023) adet milattan sonra 3-4 Y.Y. Roma Dönemi ve milattan sonra 10-11 Y.Y. Bizans Dönemine ait tarihi eser ele geçirilmiştir. Tefenni Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen malzemelere Burdur Müze Müdürlüğüne teslim edilmiş olup, M.E. isimli şahıs adli kontrol şartıyla, Ö.Ö. isimli şahıs ise ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.            JANDARMA’DAN KAÇAK İÇKİ OPERASYONU Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışma kapsamında Bucak İlçesi Kızılkaya Beldesinde M.C. isimli şahsın kendisine ait alkol satışı yaptığı işletmede kaçak içki satışı yapıldığı duyumu alınmıştır. Alınan duyum üzerine M.C. isimli şahısın iş yerinde, Bucak Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden yapılan aramada (7) Adet 100 cc ’lik BLACK RAM marka kaçak içki ele geçirilmiştir. Bucak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile ele geçirilen kaçak içkilere el konulmuş olup, yakalanan şüpheli M.C. isimli şahıs alınan ifadesine müteakip serbest bırakılmıştır.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından; M.E ve Ö.Ö. isimli şahısların elinde bulunan tarihi eserleri Karamanlı İlçesine getirerek satacağı yönünde bilgi alınmıştır.

 Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri suç ve suçlulara karşı aldıkları en küçük bir ihbarı dahi hiç vakit geçirmeden değerlendirerek suç odakları ve suçlulara karşı takibi sürdürmektedir. Karamanlı İlçesinde M.E. ve Ö.Ö. isimli şüphelilere ait araçta yapılan aramada;  (335) adet sikke, (1) Adet altın yüzük, (5) adet muhtelif malzeme, (1) adet dedektör ve daha sonra evlerinde yapılan aramada (375) adet sikke, (307) adet tarihi eser niteliği olduğu değerlendirilen obje olmak üzere toplam (1023) adet milattan sonra 3-4 Y.Y. Roma Dönemi ve milattan sonra 10-11 Y.Y. Bizans Dönemine ait tarihi eser ele geçirilmiştir.

Tefenni Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen malzemelere Burdur Müze Müdürlüğüne teslim edilmiş olup, M.E. isimli şahıs adli kontrol şartıyla, Ö.Ö. isimli şahıs ise ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

           JANDARMA’DAN KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışma kapsamında Bucak İlçesi Kızılkaya Beldesinde M.C. isimli şahsın kendisine ait alkol satışı yaptığı işletmede kaçak içki satışı yapıldığı duyumu alınmıştır.

Alınan duyum üzerine M.C. isimli şahısın iş yerinde, Bucak Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden yapılan aramada (7) Adet 100 cc ’lik BLACK RAM marka kaçak içki ele geçirilmiştir.

Bucak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile ele geçirilen kaçak içkilere el konulmuş olup, yakalanan şüpheli M.C. isimli şahıs alınan ifadesine müteakip serbest bırakılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.