KAÇAK TÜTÜN SATIŞINA JANDARMA OPERASYONU

ASAYİŞ 26.02.2016 - 12:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4094+ kez okundu.
 

KAÇAK TÜTÜN SATIŞINA JANDARMA OPERASYONU

Burdur- Yeşilova İlçesi Denizli, Yeşilova yolunda Jandarma tarafından yapılan kontroller esnasında araç içinde yapılan aramada (109) Kg kaçak tütün ele geçirilmiştir.
Burdur- Yeşilova Salda Köyü sınırları içerisinde Perşembe günü yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda 07.00 sıralarında piyasa da kaçak olarak tütün satışı yapılacağı duyumu alınmış adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Yeşilova Salda köyü mülki sınırlarında Denizli-Yeşilova karayolunda yapılan yol kontrolleri esnasında şüpheli bir araçta yapılan aramada (109) Kg sarmalık kıyılmış tütün ele geçirilmiş, olay faili bir şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır.   Burdur İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde huzur ve güven ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerinin 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.  
Burdur- Yeşilova İlçesi Denizli, Yeşilova yolunda Jandarma tarafından yapılan kontroller esnasında araç içinde yapılan aramada (109) Kg kaçak tütün ele geçirilmiştir.

Burdur- Yeşilova Salda Köyü sınırları içerisinde Perşembe günü yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda 07.00 sıralarında piyasa da kaçak olarak tütün satışı yapılacağı duyumu alınmış adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Yeşilova Salda köyü mülki sınırlarında Denizli-Yeşilova karayolunda yapılan yol kontrolleri esnasında şüpheli bir araçta yapılan aramada (109) Kg sarmalık kıyılmış tütün ele geçirilmiş, olay faili bir şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

 

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde huzur ve güven ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerinin 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.