KARDEŞ YEŞİLOVA İLÇE BELEDİYESİ’NE ARAÇ DESTEĞİ

DİĞER 16.09.2019 - 17:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3971+ kez okundu.
 

KARDEŞ YEŞİLOVA İLÇE BELEDİYESİ’NE ARAÇ DESTEĞİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi’ne ait ihtiyaç fazlası aracı Yeşilova Belediyesi’ne bedelsiz olarak verdi.
Yeşilova Belediye Başkanlığı tarafından Burdur Belediyesi’nden Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan hizmet aracı talebinde bulunması üzerine, Ağustos ayı Burdur Belediyesi Meclis gündemine alınan madde ile , Taşınır Mal Yönetmeliğinin 31. maddesi gereğince, Chevrolet Marka, 2011 model ihtiyaç fazlası olan hizmet aracının bedelsiz devredilmesi hususu görüşülerek karara bağlandı.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ihtiyaç fazlası aracı Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel’e teslim etti. Gerçekleşen bedelsiz devir işlemini sosyal medya hesabından da paylaşan Başkan Ercengiz, “Yeşilova Belediye’mizin hizmetinde bulunan makam aracı yıprandığı için, Yeşilova Belediyemiz tarafından ihtiyaç fazlası aracımız olup olmadığı sorulmuş ve talepte bulunulmuştu. Belediye’mizin hizmetin de olan, ihtiyaç fazlası durumda olan 2011 model Chevrolet marka yedek makam aracı, gerekli meclis kararı alındıktan sonra Yeşilova Belediye’mizin hizmetine verdik. Hayırlı olsun, Allah kaza vermesin, gülle güle kullanılsın.” Şeklinde duygularını dile getirerek yetkililere teslim edildi    
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi’ne ait ihtiyaç fazlası aracı Yeşilova Belediyesi’ne bedelsiz olarak verdi.

Yeşilova Belediye Başkanlığı tarafından Burdur Belediyesi’nden Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan hizmet aracı talebinde bulunması üzerine, Ağustos ayı Burdur Belediyesi Meclis gündemine alınan madde ile , Taşınır Mal Yönetmeliğinin 31. maddesi gereğince, Chevrolet Marka, 2011 model ihtiyaç fazlası olan hizmet aracının bedelsiz devredilmesi hususu görüşülerek karara bağlandı.  

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ihtiyaç fazlası aracı Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel’e teslim etti. Gerçekleşen bedelsiz devir işlemini sosyal medya hesabından da paylaşan Başkan Ercengiz, “Yeşilova Belediye’mizin hizmetinde bulunan makam aracı yıprandığı için, Yeşilova Belediyemiz tarafından ihtiyaç fazlası aracımız olup olmadığı sorulmuş ve talepte bulunulmuştu. Belediye’mizin hizmetin de olan, ihtiyaç fazlası durumda olan 2011 model Chevrolet marka yedek makam aracı, gerekli meclis kararı alındıktan sonra Yeşilova Belediye’mizin hizmetine verdik. Hayırlı olsun, Allah kaza vermesin, gülle güle kullanılsın.” Şeklinde duygularını dile getirerek yetkililere teslim edildi  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.