KAYMAKAMLARIN GÖREV VE YETKİLERİ GÖZDEN GEÇİRİLDİ

SİYASET 20.07.2016 - 10:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4057+ kez okundu.
 

KAYMAKAMLARIN GÖREV VE YETKİLERİ GÖZDEN GEÇİRİLDİ

Burdur İl Özel İdaresi Encümen Salonunda Vali Şerif Yılmaz'ın Başkanlığında Kaymakamlar toplantısı yapıldı.
Vali Yılmaz'ın Başkanlığında düzenlenen toplantıya Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar katıldı.   Vali Yılmaz toplantının başında "15 Temmuz tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları içerisinden bir avuç çapulcunun gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum" diyerek konuşmasına başladı.          PKK ile FETÖ Terör örgütünün hiçbir farkının olmadığını ifade eden Burdur Valisi Şerif  Yılmaz, 15 Temmuz'da FETÖ terör örgütünün gerçek yüzünü tüm milletimizin gördüğünü ve bu örgütle mücadelede gerekli kararlılığı göstererek bu örgüte ve mensuplarına gerekli dersin verileceğini belirtti. Vali Yılmaz, Kaymakamlara bu süreçle ilgili konuların hassasiyetle takip edilerek teyakkuz halinde olunması talimatını verdi.   Toplantının devamında Kaymakamlar Toplantısı gündeminde yer alan aşağıdaki konular görüşüldü.                 KÖYDES YATIRIMLARININ TAKİP EDİLMESİ,   Yaz döneminin yaklaşmasıyla birlikte çoğalma ihtimali bulunan Orman ve anız yangınları ile ilgili alınacak tedbirler,   Baraj, gölet ve akarsulardaki boğulmalara karşı alınacak tedbirler,   Kamu Yöneticilerinin ulusal ve resmi bayramlara katılımı hususunda gerekli hassasiyeti göstermeleri,   Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi günlerde yapılacak tören ve kutlamalar yönetmeliği,   Resmi Yazışmalarda uygulanacak usul ve esaslar hakkındaki yönetmelik hükümlerine dikkat edilmesi,   Burdur Valiliği imza yetkileri yönergesine uyulması konuları görüşüldükten sonra toplantı sona erdi.  
Burdur İl Özel İdaresi Encümen Salonunda Vali Şerif Yılmaz'ın Başkanlığında Kaymakamlar toplantısı yapıldı.

Vali Yılmaz'ın Başkanlığında düzenlenen toplantıya Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar katıldı.

 

Vali Yılmaz toplantının başında "15 Temmuz tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları içerisinden bir avuç çapulcunun gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum" diyerek konuşmasına başladı.

 

       PKK ile FETÖ Terör örgütünün hiçbir farkının olmadığını ifade eden Burdur Valisi Şerif  Yılmaz, 15 Temmuz'da FETÖ terör örgütünün gerçek yüzünü tüm milletimizin gördüğünü ve bu örgütle mücadelede gerekli kararlılığı göstererek bu örgüte ve mensuplarına gerekli dersin verileceğini belirtti. Vali Yılmaz, Kaymakamlara bu süreçle ilgili konuların hassasiyetle takip edilerek teyakkuz halinde olunması talimatını verdi.

 

Toplantının devamında Kaymakamlar Toplantısı gündeminde yer alan aşağıdaki konular görüşüldü.

 

              KÖYDES YATIRIMLARININ TAKİP EDİLMESİ,

 

Yaz döneminin yaklaşmasıyla birlikte çoğalma ihtimali bulunan Orman ve anız yangınları ile ilgili alınacak tedbirler,

 

Baraj, gölet ve akarsulardaki boğulmalara karşı alınacak tedbirler,

 

Kamu Yöneticilerinin ulusal ve resmi bayramlara katılımı hususunda gerekli hassasiyeti göstermeleri,

 

Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi günlerde yapılacak tören ve kutlamalar yönetmeliği,

 

Resmi Yazışmalarda uygulanacak usul ve esaslar hakkındaki yönetmelik hükümlerine dikkat edilmesi,

 

Burdur Valiliği imza yetkileri yönergesine uyulması konuları görüşüldükten sonra toplantı sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.