KİKİ LANET-İ CİN AFİŞ HAZIR

KÜLTÜR 24.01.2020 - 10:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2832+ kez okundu.
 

KİKİ LANET-İ CİN AFİŞ HAZIR

EMA film yapım logosuyla sinemaseverlerle buluşmak için geri sayıma başlayan KİKİ LANET-İ CİN isimli korku tarzındaki sinema filmi gişe yarışı için hazır.
KİKİ LANET-İ CİN 14 Şubat tarihinde vizyona girecek olan KİKİ LANET-İ CİN isimli korku tarzındaki sinema filminin en büyük özelliği Samsun, Vezir köprüde yaşanmış bir hikaye olmasıdır. KİKİ LANET-İ CİN isimli sinema filminin senaristi, yönetmeni ve oyuncusu Mustafa Miraç Kaya’nın okuduğu bir gazete haberinden etkilenmesiyle yaptığı araştırmalar sonucu ortaya çıkan bir yapım oldu. Son dönem sosyal medyada gerçeklikten yola çıkılarak hazırlanan senaryosuyla vizyona girmeden en çok konuşulan yapım olan KİKİ LANET-İ CİN, tarzında tüm ezberleri bozacağı iddiasıyla çekildi. Senaryosunu yazdığı KİKİ LANET-İ CİN isimli sinema filminin yönetmen koltuğunda da oturan Mustafa Miraç Kaya özenle seçtiği oyuncu kadrosunda Türkan Kılıç, Yaşar Aydınlıoğlu, Müzeyyen Paksoy, Elif Çapkın, Reyhan İlhan, Fatih Hasanoğlu gibi önemli isimler yer aldı. Afiş çalışmasının özenle yapıldığını ifade eden Mustafa Miraç Kaya, her adımında özenli davrandıkları yapımın afişinin 30 tasarım arasından seçip karar verdiklerini vurguladı. KİKİ LANET-İ CİN sinopsis Samsun Vezirköprü de  yaşanmış gerçek bir hikayeden alınan film senaryosu. konusu ise farklılığı ve doğallığı ile diğer korku filmlerinden hızlıca sıyrılmayı başarıyor. Film hikayesi ise; Aradığı mutluluğu görücü usulü yaptığı evliliğinde bulamayan Muzaffer, eşini ve iki çocuğunu bırakıp,  yasak aşk yaşadığı Satı ile evlenir. Satı ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Elif, şizofreni hastasıdır. Kızının hastalığını kabul etmeyen Muzaffer, kızını bu durumdan kurtarmak için sürekli doktorlara başvurur fakat hiçbir sonuç almaz. Çareyi önce komşuları aracılığı ile tanıştığı astrolog Yeliz’de daha sonra Yeliz aracılığı  ile tanıştığı Bedir isimli medyumda arayan Muzaffer, Bedir’in kızı için son çare olduğuna inanmaktadır. Bedir’in Elif’i kurtarma çabaları sonuç vermez. Zira Bedir’inde fark edemediği farklı bir etki sadece Elif’i değil tüm aileyi çoktan esir almıştır ve  Muzaffer kendisini ve ailesini uçsuz bucaksız bir labirentin içinde bulmuştur. Bedir’in aileyi kurtarma çabaları içerisindeyken farkında olmadan ortaya çıkartacağı sırlar, tüm bağları kopartacaktır. Bedir’in bıkmadan usanmadan verdiği bu mücadelenin, aslında kanlı bir intikam savaşına dönüşmesi, hiç umulmayan bir netice ile son bulacaktır.  
EMA film yapım logosuyla sinemaseverlerle buluşmak için geri sayıma başlayan KİKİ LANET-İ CİN isimli korku tarzındaki sinema filmi gişe yarışı için hazır.

KİKİ LANET-İ CİN 14 Şubat tarihinde vizyona girecek olan KİKİ LANET-İ CİN isimli korku tarzındaki sinema filminin en büyük özelliği Samsun, Vezir köprüde yaşanmış bir hikaye olmasıdır. KİKİ LANET-İ CİN isimli sinema filminin senaristi, yönetmeni ve oyuncusu Mustafa Miraç Kaya’nın okuduğu bir gazete haberinden etkilenmesiyle yaptığı araştırmalar sonucu ortaya çıkan bir yapım oldu. Son dönem sosyal medyada gerçeklikten yola çıkılarak hazırlanan senaryosuyla vizyona girmeden en çok konuşulan yapım olan KİKİ LANET-İ CİN, tarzında tüm ezberleri bozacağı iddiasıyla çekildi. Senaryosunu yazdığı KİKİ LANET-İ CİN isimli sinema filminin yönetmen koltuğunda da oturan Mustafa Miraç Kaya özenle seçtiği oyuncu kadrosunda Türkan Kılıç, Yaşar Aydınlıoğlu, Müzeyyen Paksoy, Elif Çapkın, Reyhan İlhan, Fatih Hasanoğlu gibi önemli isimler yer aldı. Afiş çalışmasının özenle yapıldığını ifade eden Mustafa Miraç Kaya, her adımında özenli davrandıkları yapımın afişinin 30 tasarım arasından seçip karar verdiklerini vurguladı.

KİKİ LANET-İ CİN sinopsis

Samsun Vezirköprü de  yaşanmış gerçek bir hikayeden alınan film senaryosu. konusu ise farklılığı ve doğallığı ile diğer korku filmlerinden hızlıca sıyrılmayı başarıyor. Film hikayesi ise; Aradığı mutluluğu görücü usulü yaptığı evliliğinde bulamayan Muzaffer, eşini ve iki çocuğunu bırakıp,  yasak aşk yaşadığı Satı ile evlenir. Satı ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Elif, şizofreni hastasıdır. Kızının hastalığını kabul etmeyen Muzaffer, kızını bu durumdan kurtarmak için sürekli doktorlara başvurur fakat hiçbir sonuç almaz. Çareyi önce komşuları aracılığı ile tanıştığı astrolog Yeliz’de daha sonra Yeliz aracılığı  ile tanıştığı Bedir isimli medyumda arayan Muzaffer, Bedir’in kızı için son çare olduğuna inanmaktadır. Bedir’in Elif’i kurtarma çabaları sonuç vermez. Zira Bedir’inde fark edemediği farklı bir etki sadece Elif’i değil tüm aileyi çoktan esir almıştır ve  Muzaffer kendisini ve ailesini uçsuz bucaksız bir labirentin içinde bulmuştur. Bedir’in aileyi kurtarma çabaları içerisindeyken farkında olmadan ortaya çıkartacağı sırlar, tüm bağları kopartacaktır. Bedir’in bıkmadan usanmadan verdiği bu mücadelenin, aslında kanlı bir intikam savaşına dönüşmesi, hiç umulmayan bir netice ile son bulacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.