Köfteci Yusuf Burdur’da yüksek maaşla eleman arıyor

DÜNYA 08.05.2024 - 17:09, Güncelleme: 08.05.2024 - 17:09 2549 kez okundu.
 

Köfteci Yusuf Burdur’da yüksek maaşla eleman arıyor

Köfteci Yusuf, Burdur merkezde açacağı şubesi için 29 çalışma arkadaşı aradığını duyurdu.
Türkiye genelinde birçok şubesi olan Köfteci Yusuf Burdur’da şube açıyor. Köfteci Yusuf Burdur’da dolgun maaşla eleman arıyor Burdur’un Bucak ilçesinde de şubesi bulunan Köfteci Yusuf, Burdur merkezde de açacak olduğu şubesi için dolgun maaşlı eleman arıyor Burdur Fethiye yolu üzerinde, Burdur Belediyesi’nin Emek Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı Ilıca mevkiinde bulunan 2. Opet İstasyonu yanına açılacak olan Köfteci Yusuf’un Burdur Şubesi’ne, 4 kadın bulaşıkçı, 10 kadın mutfak görevlisi, 10 kadın- erkek garson, 4 kadın (en az lise mezunu) kasiyer ve 1 kadın-erkek (en az lise mezunu) olmak üzere 29 çalışan alınacak. Kadın veya erkek adaylar başvurularını İş-Kur üzerinden yapacaklar. Köfteci Yusuf Burdur Şubesi’nde çalıştırılmak üzere Burdur İŞKUR İl Müdürlüğü’nde 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 14.00’da toplu iş görüşmesi yapılacak.
Köfteci Yusuf, Burdur merkezde açacağı şubesi için 29 çalışma arkadaşı aradığını duyurdu.



Türkiye genelinde birçok şubesi olan Köfteci Yusuf Burdur’da şube açıyor.

Köfteci Yusuf Burdur’da dolgun maaşla eleman arıyor

Burdur’un Bucak ilçesinde de şubesi bulunan Köfteci Yusuf, Burdur merkezde de açacak olduğu şubesi için dolgun maaşlı eleman arıyor
Burdur Fethiye yolu üzerinde, Burdur Belediyesi’nin Emek Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı Ilıca mevkiinde bulunan 2. Opet İstasyonu yanına açılacak olan Köfteci Yusuf’un Burdur Şubesi’ne, 4 kadın bulaşıkçı, 10 kadın mutfak görevlisi, 10 kadın- erkek garson, 4 kadın (en az lise mezunu) kasiyer ve 1 kadın-erkek (en az lise mezunu) olmak üzere 29 çalışan alınacak. Kadın veya erkek adaylar başvurularını İş-Kur üzerinden yapacaklar.

Köfteci Yusuf Burdur Şubesi’nde çalıştırılmak üzere Burdur İŞKUR İl Müdürlüğü’nde 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 14.00’da toplu iş görüşmesi yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.