KOZLUCA KÖYÜ OKUL ÖĞRENCİLERİ VALİ’DEN TAM NOT ALDI

05.03.2016 - 11:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3992+ kez okundu.
 

KOZLUCA KÖYÜ OKUL ÖĞRENCİLERİ VALİ’DEN TAM NOT ALDI

Vali Hasan Kürklü Kozluca İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi
Kozluca İlkokulu  öğrencilerinin ders işledikleri esnada sınıfları ziyaret eden Vali Hasan Kürklü matematik dersi işleyen öğrencilere sınıfa girdiğinde  çarpma işlemi ile ilgili sorular sordu.  Vali Kürklü Oyun ve Fiziki Etkinliklikler Dersi işleyen öğrencilerin öğretmenleri tarafından öğretilen oyunları izledi. Son olarak derslerinde okuma etkinliği yapan sınıfta kitap okuyan öğrencilere kitaplarından belli bölümler okutturdu beraberindekiler ile birlikte değerlendirmede bulunarak, öğrencilerin çok başarılı olduğunu seviyelerinin iyi olduğunu dile getirerek öğretmenlerine verdikler başarılı eğitimden dolayı teşekkür etti. Öğrencileri sınıflarında ziyaret ettikten sonra Öğretmenler ile toplantı düzenledi. Öğrencilerin gelecekte bu ülkenin kaderinde söz sahibi olacağını vurgulayan Sayın Valimiz, "çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek, ülkemizin geleceği de o kadar iyi olur diye düşünüyorum. onun için öğretmenlerin üstlendiği görevi önemsiyoruz. öğretmenleri önemsiyoruz. ülkemizin etrafındaki durumları herkes görüyor. İlimizde  Somaliler, Afganlar ve Suriye’liler var. Ülkelerinde sorunu olanların gidecek bir Türkiye'si var ama bizim gidecek hiç bir yerimiz yok. onun içinde ülkemize sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum. Ülkemize sahip çıkmanın da en iyi yolu kaliteli insan yetiştirmek. Dünya’nın en iyi sistemini de yapsanız sonuçta onu uygulayacak olan insandır. insan yapınız, insan faktörünüz yeterli değil ise bu sistemi iyi yürütemezsiniz.   öğretim noktasında iyi olduğumuzu sınıfları ziyaretimde gördüm. Soru sordum doğru ve hızlı cevapladılar. Eğitim noktasında bizi biz yapan değerlere önem vermek lazım. Çocuklarımıza öncelikle insan olduğunu hatırlatmak lazım. Doğruluk, dürüstlük, sevgi, saygı, ülke sevgisi, aile sevgisi, insan sevgisini vermek lazım" dedi.  
Vali Hasan Kürklü Kozluca İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi

Kozluca İlkokulu  öğrencilerinin ders işledikleri esnada sınıfları ziyaret eden Vali Hasan Kürklü matematik dersi işleyen öğrencilere sınıfa girdiğinde  çarpma işlemi ile ilgili sorular sordu.  Vali Kürklü Oyun ve Fiziki Etkinliklikler Dersi işleyen öğrencilerin öğretmenleri tarafından öğretilen oyunları izledi. Son olarak derslerinde okuma etkinliği yapan sınıfta kitap okuyan öğrencilere kitaplarından belli bölümler okutturdu beraberindekiler ile birlikte değerlendirmede bulunarak, öğrencilerin çok başarılı olduğunu seviyelerinin iyi olduğunu dile getirerek öğretmenlerine verdikler başarılı eğitimden dolayı teşekkür etti.

Öğrencileri sınıflarında ziyaret ettikten sonra Öğretmenler ile toplantı düzenledi.

Öğrencilerin gelecekte bu ülkenin kaderinde söz sahibi olacağını vurgulayan Sayın Valimiz, "çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek, ülkemizin geleceği de o kadar iyi olur diye düşünüyorum. onun için öğretmenlerin üstlendiği görevi önemsiyoruz. öğretmenleri önemsiyoruz.

ülkemizin etrafındaki durumları herkes görüyor. İlimizde  Somaliler, Afganlar ve Suriye’liler var. Ülkelerinde sorunu olanların gidecek bir Türkiye'si var ama bizim gidecek hiç bir yerimiz yok. onun içinde ülkemize sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum. Ülkemize sahip çıkmanın da en iyi yolu kaliteli insan yetiştirmek. Dünya’nın en iyi sistemini de yapsanız sonuçta onu uygulayacak olan insandır. insan yapınız, insan faktörünüz yeterli değil ise bu sistemi iyi yürütemezsiniz.  

öğretim noktasında iyi olduğumuzu sınıfları ziyaretimde gördüm. Soru sordum doğru ve hızlı cevapladılar. Eğitim noktasında bizi biz yapan değerlere önem vermek lazım. Çocuklarımıza öncelikle insan olduğunu hatırlatmak lazım. Doğruluk, dürüstlük, sevgi, saygı, ülke sevgisi, aile sevgisi, insan sevgisini vermek lazım" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.