KÜRT GÜZELİNE HOLLYVOOD'DAN TEKLİF

DÜNYA 20.06.2016 - 14:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4361+ kez okundu.
 

KÜRT GÜZELİNE HOLLYVOOD'DAN TEKLİF

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren Kürt güzeli Şebnem barani, Hollywood'dan teklif aldı
Paylaştığı fotoğraflarla dünya genelinde 100 binin üzerinde takipçisi olan Kürt güzeli Şebnem Barani, "Bir Hollywood filminde rol almak üzere Amerika'ya gidiyorum" dedi. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren Kürt güzeli Şebnem barani, Hollywood'dan teklif aldı. "AMERİKA'YA GİDİYORUM" Rûdaw'a konuşan Şebnem Barani, birçok Kürtçe ve yabancı filmde rol almak için teklif aldığını belirtti. Kürt güzeli, "Bir Hollywoodfilminde rol almak üzere Amerika'ya gidiyorum" dedi. "BU KEZ HOLLYWOOD'U DENEYECEĞİM" Bir Kürt filminde rol almak istediğini dile getiren Şebnem Barani, "10'dan fazla filmde rol almak için teklif aldım ancak projeler beni ikna edemedi. Bu yüzden bu kez Hollywood'u deneyeceğim" ifadesini kullandı. 100 BİNİN ÜZERİNDE TAKİPÇİSİ VAR Norveç'te yaşayan Kürt kızı, birçok Kürt, Arap ve Fars sayfası ile sosyal paylaşım siteleri tarafından "Instagram güzeli" olarak anılıyor. 1994 doğumlu Barani'nin Instagram'da 100 binin üzerinde takipçisi bulunuyor ve Arap sitelerinde oldukça popüler    
Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren Kürt güzeli Şebnem barani, Hollywood'dan teklif aldı

Paylaştığı fotoğraflarla dünya genelinde 100 binin üzerinde takipçisi olan Kürt güzeli Şebnem Barani, "Bir Hollywood filminde rol almak üzere Amerika'ya gidiyorum" dedi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren Kürt güzeli Şebnem barani, Hollywood'dan teklif aldı.

"AMERİKA'YA GİDİYORUM"

Rûdaw'a konuşan Şebnem Barani, birçok Kürtçe ve yabancı filmde rol almak için teklif aldığını belirtti. Kürt güzeli, "Bir Hollywoodfilminde rol almak üzere Amerika'ya gidiyorum" dedi.

"BU KEZ HOLLYWOOD'U DENEYECEĞİM"

Bir Kürt filminde rol almak istediğini dile getiren Şebnem Barani, "10'dan fazla filmde rol almak için teklif aldım ancak projeler beni ikna edemedi. Bu yüzden bu kez Hollywood'u deneyeceğim" ifadesini kullandı.

100 BİNİN ÜZERİNDE TAKİPÇİSİ VAR

Norveç'te yaşayan Kürt kızı, birçok Kürt, Arap ve Fars sayfası ile sosyal paylaşım siteleri tarafından "Instagram güzeli" olarak anılıyor.

1994 doğumlu Barani'nin Instagram'da 100 binin üzerinde takipçisi bulunuyor ve Arap sitelerinde oldukça popüler

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.