LAİKLİĞE SALDIRMANIN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ…

EĞİTİM 06.01.2017 - 09:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3781+ kez okundu.
 

LAİKLİĞE SALDIRMANIN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ…

Göker, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a Nevşehir’de bir ortaokulda müdürlük yapan İskender Çınar’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile ilgili yazılı soru önergesi verdi.
CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER, Milli Nevşehir’de bir ortaokulda müdürlük yapan İskender Çınar’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile ilgili yazılı soru önergesi verdi. Göker, İskender Çınar’ın Burdur Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram’ı taklit ettiğini öne sürdü. Nevşehir Eğitim-Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İskender Çınar’ın, Facebook hesabından skandal denilebilecek bir paylaşımda bulunduğunu belirten GÖKER, Söz konusu paylaşımda “İlk laik Şeytan’dır. Allah var kabul ederim ama koyduğu kanunları kabul etmem demektir laiklik. Kafirliktir laiklik. Dünyada ne kadar hırsız, p... varsa laiktir” diyen İskender Çınar’ın görevden alınmasını ve hakkında soruşturma açılmasını istedi.    Laikliğe ve laiklere saldırının organize bir şekilde yapıldığını savunan CHP’li Vekil, Yakın zaman önce Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram da sosyal medya hesabından “Bir kadın evinden süslenip çıkıp evine dönene kadar kaç erkeğin şehvetini tahrik etmişse o kadar erkekle zina yapmış gibidir” ifadelerini kullanmış ve sonrasında vekâleten yürüttüğü görevine asaleten atanmıştı. Bunu gören bazı kendini bilmezler Mahmut Bayram’ı taklit ederek görevde yükselmeye çalışıyorlar” dedi.    Laikliğin her şeyden önce bir toplumsal barış ilkesi olduğunu ve herkes dinini özgürce yaşasın diye laikliğin var olduğunu söyleyen GÖKER, “Dinimizi kirli oyunlarınıza daha fazla alet etmeyin” diyerek sözlerini noktaladı.   CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER yazılı soru önergesinde şu sorulara yer verdi.   İskender Çınar ne zaman görevden alınacak ve hakkında soruşturma başlatılacaktır?    İskender Çınar’ın bu sözleri “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme” suçunu içermekte midir?   Nevşehir ilimizdeki Milli Eğitim Camiası içinde bu tarz düşünen insanların olup olmadığının araştırılması için Milli Eğitim Müfettişleri göreve çağırılacak mıdır?   İskender Çınar Mahmut Bayram’ı taklit ederek görevde yükselmeye mi çalışmaktadır?  
Göker, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a Nevşehir’de bir ortaokulda müdürlük yapan İskender Çınar’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile ilgili yazılı soru önergesi verdi.

CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER, Milli Nevşehir’de bir ortaokulda müdürlük yapan İskender Çınar’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile ilgili yazılı soru önergesi verdi. Göker, İskender Çınar’ın Burdur Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram’ı taklit ettiğini öne sürdü.

Nevşehir Eğitim-Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İskender Çınar’ın, Facebook hesabından skandal denilebilecek bir paylaşımda bulunduğunu belirten GÖKER, Söz konusu paylaşımda “İlk laik Şeytan’dır. Allah var kabul ederim ama koyduğu kanunları kabul etmem demektir laiklik. Kafirliktir laiklik. Dünyada ne kadar hırsız, p... varsa laiktir” diyen İskender Çınar’ın görevden alınmasını ve hakkında soruşturma açılmasını istedi.   

Laikliğe ve laiklere saldırının organize bir şekilde yapıldığını savunan CHP’li Vekil, Yakın zaman önce Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram da sosyal medya hesabından “Bir kadın evinden süslenip çıkıp evine dönene kadar kaç erkeğin şehvetini tahrik etmişse o kadar erkekle zina yapmış gibidir” ifadelerini kullanmış ve sonrasında vekâleten yürüttüğü görevine asaleten atanmıştı. Bunu gören bazı kendini bilmezler Mahmut Bayram’ı taklit ederek görevde yükselmeye çalışıyorlar” dedi.   

Laikliğin her şeyden önce bir toplumsal barış ilkesi olduğunu ve herkes dinini özgürce yaşasın diye laikliğin var olduğunu söyleyen GÖKER, “Dinimizi kirli oyunlarınıza daha fazla alet etmeyin” diyerek sözlerini noktaladı.  

CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER yazılı soru önergesinde şu sorulara yer verdi.  

İskender Çınar ne zaman görevden alınacak ve hakkında soruşturma başlatılacaktır?   

İskender Çınar’ın bu sözleri “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme” suçunu içermekte midir?  

Nevşehir ilimizdeki Milli Eğitim Camiası içinde bu tarz düşünen insanların olup olmadığının araştırılması için Milli Eğitim Müfettişleri göreve çağırılacak mıdır?  

İskender Çınar Mahmut Bayram’ı taklit ederek görevde yükselmeye mi çalışmaktadır?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.