MADENCİLER GALA YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

YAŞAM 23.12.2019 - 11:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 1976+ kez okundu.
 

MADENCİLER GALA YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

Burdur da üniversite içinde bulunan “Lavanta” otel tesislerinde bir araya gelen madenciler bölge illeri Burdur, Antalya, Isparta illeri adına düzenlenen gala yemeğinde buluştular.
Türkiye Maden Mühendisleri Odası Akdeniz Bölge Temsilciliği tarafından organize edilen gala yemeğin de “Dünya madenciler günü” Üniversite içinde yer alan “Lavanta” otel salonlarında kutlandı. Madenciler Gala yemeğine Burdur, Antalya, Isparta illerinden maden mühendisleri ve madenciler katıldı. Madenciler gala yemeğine oda üyelerinin haricinde basın mensupları ve AK Parti İl Yönetimi katıldı. Gecede yemekte Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Müzik Bölümü Öğrencileri çeşitli eserleri seslendirdiler. Türkiye Maden Mühendisleri Akdeniz Bölge Temsilcisi Salih Akboğa, ve protokol üyeleri gecede madenci üyelerine plaketler takdim etti. Burdur Maden Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Özçağ Aydın, gece de gala yemeğinde yaptığı konuşmada; Ekonomik büyümenin en önemli prametrelerinden biri ülkemizin gelirini artıracak olan enerji kaynaklarının verimli ve etkin bir şekilde değerlendirilmesidir. Özellikle enerji kaynakları içerisinde emek yoğunluğu en üst düzeyde olan madencilik sektörünün artan enerji ihtiyacının karşılanmasında sağladığı katma değer vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Yerin altını biz maden mühendisleri olarak verimli ve değerli hale getiren maden emekçileri, yerin üstünde durmadan artan kaynak ihtiyacını omuzlarında taşımaktadır. Bu gayret ve emek karşılık bulduğu  ekonomik değerin çok ötesinde bir anlama sahiptir. Bu bağlamda 2020 yılının emeklerin karşılık bulduğu bir yıl olması temenni eden dünyaya ve ülkemize huzur getirmesini dilerim dedi.   
Burdur da üniversite içinde bulunan “Lavanta” otel tesislerinde bir araya gelen madenciler bölge illeri Burdur, Antalya, Isparta illeri adına düzenlenen gala yemeğinde buluştular.

Türkiye Maden Mühendisleri Odası Akdeniz Bölge Temsilciliği tarafından organize edilen gala yemeğin de “Dünya madenciler günü” Üniversite içinde yer alan “Lavanta” otel salonlarında kutlandı. Madenciler Gala yemeğine Burdur, Antalya, Isparta illerinden maden mühendisleri ve madenciler katıldı. Madenciler gala yemeğine oda üyelerinin haricinde basın mensupları ve AK Parti İl Yönetimi katıldı. Gecede yemekte Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Müzik Bölümü Öğrencileri çeşitli eserleri seslendirdiler.

Türkiye Maden Mühendisleri Akdeniz Bölge Temsilcisi Salih Akboğa, ve protokol üyeleri gecede madenci üyelerine plaketler takdim etti. Burdur Maden Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Özçağ Aydın, gece de gala yemeğinde yaptığı konuşmada; Ekonomik büyümenin en önemli prametrelerinden biri ülkemizin gelirini artıracak olan enerji kaynaklarının verimli ve etkin bir şekilde değerlendirilmesidir.

Özellikle enerji kaynakları içerisinde emek yoğunluğu en üst düzeyde olan madencilik sektörünün artan enerji ihtiyacının karşılanmasında sağladığı katma değer vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Yerin altını biz maden mühendisleri olarak verimli ve değerli hale getiren maden emekçileri, yerin üstünde durmadan artan kaynak ihtiyacını omuzlarında taşımaktadır. Bu gayret ve emek karşılık bulduğu  ekonomik değerin çok ötesinde bir anlama sahiptir. Bu bağlamda 2020 yılının emeklerin karşılık bulduğu bir yıl olması temenni eden dünyaya ve ülkemize huzur getirmesini dilerim dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.