MAKÜ-BAKA TEKNOKENT A. Ş. YÖNETİM KURULU TOPLANDI

TEKNOLOJİ 21.11.2017 - 16:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2826+ kez okundu.
 

MAKÜ-BAKA TEKNOKENT A. Ş. YÖNETİM KURULU TOPLANDI

Teknokentler, birçok üniversite bünyesinde olduğu gibi Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde de faaliyetlerine başladı.
Üniversitelerin, sanayici ve girişimcilerin bir arada araştırma, geliştirme ve inovasyon çalışmalarını sürdürdükleri, katma değerli ürünler ortaya çıkarılması noktasında, karşılıklı bilgi akışları ve teknoloji transferlerinin yapıldığı araştırma ve iş merkezi olan Teknokentler, birçok üniversite bünyesinde olduğu gibi Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde de faaliyetlerine başladı.   Bu kapsamda üniversite-sanayi işbirliğini artırmaya yönelik taraflar arasında sinerji oluşturması ve katkı sağlaması için 2014'te kuruluş çalışmalarına başlanan MAKÜ-BAKA Teknokent A.Ş. , Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesinde faaliyetlerine başlayarak Teknokent binasındaki ilk toplantısını gerçekleştirdi.    Yeni Teknokent hizmet binasında yapılan toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Şerif YILMAZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf KEYİK ile BAKA Genel Sekreter Abdullah Madenci ve Teknokent idari personeli katıldı.   Toplantının başında MAKÜ-BAKA Teknokent A. Ş. Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökhan YILMAZ tarafından Teknokent’in çalışmaları ile ilgili sunum yapıldı. Sunumun ardından Teknokent Mermer – Doğaltaş Analiz ve Ar&Ge Laboratuvarı projesi, Teknokent İdari Bina İnşaatı, Teknokent İdari Bina ofis kiralama bedelleri ile ilgili Teknokent Şube Müdürleri Yrd. Doç. Dr. Zuhal AKYÜREK ve Öğr. Gör. Veli SİPAHİ tarafından yönetim kurulu üyelerine bilgi verildi.   Toplantı gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından görüş ve önerilerin sunulmasıyla sona erdi.      
Teknokentler, birçok üniversite bünyesinde olduğu gibi Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde de faaliyetlerine başladı.

Üniversitelerin, sanayici ve girişimcilerin bir arada araştırma, geliştirme ve inovasyon çalışmalarını sürdürdükleri, katma değerli ürünler ortaya çıkarılması noktasında, karşılıklı bilgi akışları ve teknoloji transferlerinin yapıldığı araştırma ve iş merkezi olan Teknokentler, birçok üniversite bünyesinde olduğu gibi Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde de faaliyetlerine başladı.

 

Bu kapsamda üniversite-sanayi işbirliğini artırmaya yönelik taraflar arasında sinerji oluşturması ve katkı sağlaması için 2014'te kuruluş çalışmalarına başlanan MAKÜ-BAKA Teknokent A.Ş. , Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesinde faaliyetlerine başlayarak Teknokent binasındaki ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

 

Yeni Teknokent hizmet binasında yapılan toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Şerif YILMAZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf KEYİK ile BAKA Genel Sekreter Abdullah Madenci ve Teknokent idari personeli katıldı.

 

Toplantının başında MAKÜ-BAKA Teknokent A. Ş. Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökhan YILMAZ tarafından Teknokent’in çalışmaları ile ilgili sunum yapıldı. Sunumun ardından Teknokent Mermer – Doğaltaş Analiz ve Ar&Ge Laboratuvarı projesi, Teknokent İdari Bina İnşaatı, Teknokent İdari Bina ofis kiralama bedelleri ile ilgili Teknokent Şube Müdürleri Yrd. Doç. Dr. Zuhal AKYÜREK ve Öğr. Gör. Veli SİPAHİ tarafından yönetim kurulu üyelerine bilgi verildi.

 

Toplantı gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından görüş ve önerilerin sunulmasıyla sona erdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.