MAKÜ SPOR –GÖLHİSAR SPOR’DAN NEFES KESEN MÜCADELE

SPOR 13.03.2017 - 09:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3550+ kez okundu.
 

MAKÜ SPOR –GÖLHİSAR SPOR’DAN NEFES KESEN MÜCADELE

Burdur 1. Amatör Lig’i 3. sırada tamamlayan ve play-off’lara katılmaya hak kazanan MAKÜSPOR, Gazi Atatürk Stadı’nda oynadığı play-off ikinci maçında Gölhisar Spor’u konuk etti.
MAKÜSpor-Gölhisar Spor karşılaşması öncesinde MAKÜSpor Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, maçın hakem triosuna ve Gölhisar Spor Teknik Direktörü Hamit ÖNCÜ’ye çiçek taktim etti. Maçı izleyenler arasında Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet KARACA, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Ömer TEKŞEN, Rektör Danışmanımız ve MAKÜSPOR Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, Gölhisar Spor Kulübü Başkanı ??, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Danışmanı SKS Daire Başkanı Mehmet ŞİMŞEK, MAKÜ İdari ve Akademik Personeli ve öğrencileri ile birlikte MAKÜ GENÇLİK taraftar grubu da vardı. Maç öncesinde MAKÜSPOR, İstiklal Marşı’mızın Kabulü’nün 96.yılı dolayısıyla sahaya pankartıyla çıktı. Yrd. Doç. Dr. Cem Sinan Aslan yönetiminde gerçekleştirilen maça Rıdvan Kaplan, Barış Aydın, Akın Aykın, Muhammed Solacak, Ali Emre Parla, Deniz Atik, Ahmet Kaparoğlu, Musa Sollar, Emin İnce, Cengizhan Yılmaz, M. Anıl Altun on biriyle başlayan MAKÜSPOR, ilk yarıyı oynadığı güzel oyun ve İlkin Gökhan Çanak’ın golüyle 1-0 tamamladı. Maçın ikinci yarısında ise Gölhisar Spor, attığı golle maçın skorunu 1-1 yaptı. Maç sonları konuşan MAKÜSPOR Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, centilmence bir müsabakanın gerçekleştirildiğini belirterek Maküspora ve taraftarlarına teşekkür etti.    
Burdur 1. Amatör Lig’i 3. sırada tamamlayan ve play-off’lara katılmaya hak kazanan MAKÜSPOR, Gazi Atatürk Stadı’nda oynadığı play-off ikinci maçında Gölhisar Spor’u konuk etti.

MAKÜSpor-Gölhisar Spor karşılaşması öncesinde MAKÜSpor Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, maçın hakem triosuna ve Gölhisar Spor Teknik Direktörü Hamit ÖNCÜ’ye çiçek taktim etti.

Maçı izleyenler arasında Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet KARACA, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Ömer TEKŞEN, Rektör Danışmanımız ve MAKÜSPOR Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, Gölhisar Spor Kulübü Başkanı ??, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Danışmanı SKS Daire Başkanı Mehmet ŞİMŞEK, MAKÜ İdari ve Akademik Personeli ve öğrencileri ile birlikte MAKÜ GENÇLİK taraftar grubu da vardı.

Maç öncesinde MAKÜSPOR, İstiklal Marşı’mızın Kabulü’nün 96.yılı dolayısıyla sahaya pankartıyla çıktı.

Yrd. Doç. Dr. Cem Sinan Aslan yönetiminde gerçekleştirilen maça Rıdvan Kaplan, Barış Aydın, Akın Aykın, Muhammed Solacak, Ali Emre Parla, Deniz Atik, Ahmet Kaparoğlu, Musa Sollar, Emin İnce, Cengizhan Yılmaz, M. Anıl Altun on biriyle başlayan MAKÜSPOR, ilk yarıyı oynadığı güzel oyun ve İlkin Gökhan Çanak’ın golüyle 1-0 tamamladı. Maçın ikinci yarısında ise Gölhisar Spor, attığı golle maçın skorunu 1-1 yaptı.

Maç sonları konuşan MAKÜSPOR Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, centilmence bir müsabakanın gerçekleştirildiğini belirterek Maküspora ve taraftarlarına teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.