NECATİBEY MAHALLESİNDE ÇIKAN YANGIN YÜREKLERİ AĞIZA GETİRDİ

SAĞLIK 12.02.2018 - 10:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3842+ kez okundu.
 

NECATİBEY MAHALLESİNDE ÇIKAN YANGIN YÜREKLERİ AĞIZA GETİRDİ

Burdur Necatibey Mahallesinde çıkan ve üç evin hasar gördüğü yangın da can kaybının olmaması mahalleliye teselli kaynağı oldu.
Burdur Necatibey Mahallesindeki yangının haber alınmasının ardından Burdur Belediyesi İtfaiyesi yangına müdahale ederken, Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi yangın da evi yanan kişilerin yanında olmak amacı ila yangının çıktığı ve evleri yanan mağdurların yanında olmak için partililer ile olay yerine gitti. Evi yanan vatandaşları teselli etti. Burdur Necatibey mahallesinde nedeni belli olmayan yangında ilk evde çıkan yangının üç eve daha sıçraması mahalle halkını korkuttu. Ancak Burdur itfaiyesinin başarılı çalışmaları sonucu mahalle de çıkan yangın diğer evlere sıçramadan önlendi.                           AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ OLAY YERİNDE Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi sabah saatlerinde 7.50 sularında ilk evde başlayan sonrası üç eve daha sirayet eden yangın sonrasında olay yerine ekibi ile intikal eden, Volkan Mengi yangın sonrasında evi kullanılmaz hale gelen Osman ve Murat Kıraç kardeşlere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bu vatandaşlarımızın evi çıkan yangın sonucunda kullanılacak durumda değil yakın süre içinde devlet kurumlarımız ve Burdur halkının da destekleri ile vatandaşımızın mağduriyet sorunu giderilecektir. Bizde bunun takipçisi olacağız dedi. Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, yangın mağduru kardeşlerimizin bu zor günlerinde teselli etmek için yanlarında olduk. Elbette can kaybının yaşanmaması bizim en büyük teselli kaynağımız oldu.vatandaşlarımız evlerini ve içindeki bir miktar eşyalarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorlar bizler sözlerimin başında da söylediğimiz gibi devlet millet işbirliği ile sorunu çözeceğiz dedi.  
Burdur Necatibey Mahallesinde çıkan ve üç evin hasar gördüğü yangın da can kaybının olmaması mahalleliye teselli kaynağı oldu.

Burdur Necatibey Mahallesindeki yangının haber alınmasının ardından Burdur Belediyesi İtfaiyesi yangına müdahale ederken, Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi yangın da evi yanan kişilerin yanında olmak amacı ila yangının çıktığı ve evleri yanan mağdurların yanında olmak için partililer ile olay yerine gitti. Evi yanan vatandaşları teselli etti.

Burdur Necatibey mahallesinde nedeni belli olmayan yangında ilk evde çıkan yangının üç eve daha sıçraması mahalle halkını korkuttu. Ancak Burdur itfaiyesinin başarılı çalışmaları sonucu mahalle de çıkan yangın diğer evlere sıçramadan önlendi.

                          AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ OLAY YERİNDE

Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi sabah saatlerinde 7.50 sularında ilk evde başlayan sonrası üç eve daha sirayet eden yangın sonrasında olay yerine ekibi ile intikal eden, Volkan Mengi yangın sonrasında evi kullanılmaz hale gelen Osman ve Murat Kıraç kardeşlere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bu vatandaşlarımızın evi çıkan yangın sonucunda kullanılacak durumda değil yakın süre içinde devlet kurumlarımız ve Burdur halkının da destekleri ile vatandaşımızın mağduriyet sorunu giderilecektir. Bizde bunun takipçisi olacağız dedi.

Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, yangın mağduru kardeşlerimizin bu zor günlerinde teselli etmek için yanlarında olduk. Elbette can kaybının yaşanmaması bizim en büyük teselli kaynağımız oldu.vatandaşlarımız evlerini ve içindeki bir miktar eşyalarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorlar bizler sözlerimin başında da söylediğimiz gibi devlet millet işbirliği ile sorunu çözeceğiz dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.