NİHAN ŞAHENK YENİ BİR DİZİ DE OYNAYACAK

SANAT 08.12.2020 - 13:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3117+ kez okundu.
 

NİHAN ŞAHENK YENİ BİR DİZİ DE OYNAYACAK

Fox Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisine, başarılı oyuncu Nihan Şahenk dahil oldu.
Evlerimiz de kış günlerinin vazgeçilmezi televizyon kanallarına da güçlü karakterlerin farklı dizilerde rol kapmasına neden olmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan sinema ve televizyon dizilerinin usta oyuncusu Nihan Şahenk şimdi de Sen Çal Kapımı dizisinde Suzi karakteriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.                ON PARMAĞINDA ON MARİFET GÜÇLÜ SANATÇI Aynı zamanda sözü müziği Can Temiz, düzenlemesi Ali Rıza Şahenk'e ait Avrupa Müzik etiketli 4. Single'ı "Uzakta Daha Güzelsin'in hazırlıklarını tamamlayan Nihan bir yandan müzik hayatına devam ederken zamanının büyük bölümünü ise setlerde geçiriyor. 4. Single'ı olan son eseri "Uzakta Daha Güzelsin'in çıkış tarihi için gün sayıyor.
Fox Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisine, başarılı oyuncu Nihan Şahenk dahil oldu.

Evlerimiz de kış günlerinin vazgeçilmezi televizyon kanallarına da güçlü karakterlerin farklı dizilerde rol kapmasına neden olmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan sinema ve televizyon dizilerinin usta oyuncusu Nihan Şahenk şimdi de Sen Çal Kapımı dizisinde Suzi karakteriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

               ON PARMAĞINDA ON MARİFET GÜÇLÜ SANATÇI

Aynı zamanda sözü müziği Can Temiz, düzenlemesi Ali Rıza Şahenk'e ait Avrupa Müzik etiketli 4. Single'ı "Uzakta Daha Güzelsin'in hazırlıklarını tamamlayan Nihan bir yandan müzik hayatına devam ederken zamanının büyük bölümünü ise setlerde geçiriyor. 4. Single'ı olan son eseri "Uzakta Daha Güzelsin'in çıkış tarihi için gün sayıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.