ÖĞRENCİLER SORDU KURTALAN EKSPRESS YANITLADI

KÜLTÜR 21.01.2016 - 13:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3918+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLER SORDU KURTALAN EKSPRESS YANITLADI

Kurtalan Ekspress Barış Manço'yu ölümünün 17. Yılı anma etkinlikleri kapsamında Burdur Bahçeşehir Koleji Kültür Merkezi'nde Bahçeşehir Koleji öğrencileriyle söyleşide bulundu.
Kurtalan Ekspress Söyleşi programına Burdur Belediye  Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman Çoban, Bahçeşehir Koleji öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Söyleşi için gelecek olan Kurtalan Ekspres müzisyenlerinin gecikmesi ise salona alınan öğrenciler uzun süre salon içinde beklemelerine neden oldu.  ÖĞRENCİLER GURUP ÜYELERİNE BİRBİRİNDEN İLGİNÇ SORULAR SORDU Soru-cevap şeklinde başlayan programda öğrenciler söz alarak grup üyelerine merak ettikleri soruları yanıtladı. Keyifli ve bol neşeli geçen programda ''Barış Manço'nun grubu kuruluş hikayesi, grup üyelerinin katılma hikayeleri, efsane şarkıların nasıl ortaya çıktı?'' şeklinde çok özel konulara denildi.  Grubun en eski üyesi Bas Gitar – Grup Şefi Ahmet Güvenç, öğrencilerden gelen soruları yanıt verirken onlara hayatlarında ışık tutacak açıklamalarda bulundu.  BAŞKAN ERCENGİZ: ''ONLARIN MESAJLARINI DİKKATLE DİNLEYİN'' Kurtalan Ekspress'in Burdur'a gelmesinde katkıda bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ''Tabi ki Kurtalan Ekspress'in 40 yılı aşan sanat yaşantısının dışında çok özel bir misyonu da var. Bizim için bu yüzden önemli, bizim için bu yüzden sizle birlikteler. Onlar Atatürkçü insanlar, Türkiye Cumhuriyeti'ne inanan insanlar ve Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık yüzüne inanıp bunun için sanatlarını yapan insanlar, bu yüzden ben onları çok seviyorum, bu yüzden onların vereceği mesajları dikkatle dinliyorum, sizlerin de dinlemesini sizlerden rica ediyorum.'' dedi. KURUCU GENEL MÜDÜR OSMAN ÇOBAN: ''ONUR DUYDUK'' Kendilerini ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade eden Kurucu Genel Müdür Osman Çoban, ''Buraya gelerek öğrencilerimize ufuk açtınız. Sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduk. Geldiniz için tüm grup üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' dedi.        Söyleşi programının sonunda Kurucu Çoban, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Kurtalan Ekspress grup üyelerine teşekkür çiçeği takdim etti. Kurucu Genel Müdür Çoban, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Kurtalan Ekspress grup üyeleri sahnede ve kolejin girişinde toplu hatıra fotoğrafı çekildi.  
Kurtalan Ekspress Barış Manço'yu ölümünün 17. Yılı anma etkinlikleri kapsamında Burdur Bahçeşehir Koleji Kültür Merkezi'nde Bahçeşehir Koleji öğrencileriyle söyleşide bulundu.

Kurtalan Ekspress Söyleşi programına Burdur Belediye  Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman Çoban, Bahçeşehir Koleji öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Söyleşi için gelecek olan Kurtalan Ekspres müzisyenlerinin gecikmesi ise salona alınan öğrenciler uzun süre salon içinde beklemelerine neden oldu.

 ÖĞRENCİLER GURUP ÜYELERİNE BİRBİRİNDEN İLGİNÇ SORULAR SORDU

Soru-cevap şeklinde başlayan programda öğrenciler söz alarak grup üyelerine merak ettikleri soruları yanıtladı. Keyifli ve bol neşeli geçen programda ''Barış Manço'nun grubu kuruluş hikayesi, grup üyelerinin katılma hikayeleri, efsane şarkıların nasıl ortaya çıktı?'' şeklinde çok özel konulara denildi.  Grubun en eski üyesi Bas Gitar – Grup Şefi Ahmet Güvenç, öğrencilerden gelen soruları yanıt verirken onlara hayatlarında ışık tutacak açıklamalarda bulundu.

 BAŞKAN ERCENGİZ: ''ONLARIN MESAJLARINI DİKKATLE DİNLEYİN''

Kurtalan Ekspress'in Burdur'a gelmesinde katkıda bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ''Tabi ki Kurtalan Ekspress'in 40 yılı aşan sanat yaşantısının dışında çok özel bir misyonu da var. Bizim için bu yüzden önemli, bizim için bu yüzden sizle birlikteler. Onlar Atatürkçü insanlar, Türkiye Cumhuriyeti'ne inanan insanlar ve Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık yüzüne inanıp bunun için sanatlarını yapan insanlar, bu yüzden ben onları çok seviyorum, bu yüzden onların vereceği mesajları dikkatle dinliyorum, sizlerin de dinlemesini sizlerden rica ediyorum.'' dedi.

KURUCU GENEL MÜDÜR OSMAN ÇOBAN: ''ONUR DUYDUK''

Kendilerini ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade eden Kurucu Genel Müdür Osman Çoban, ''Buraya gelerek öğrencilerimize ufuk açtınız. Sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduk. Geldiniz için tüm grup üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' dedi.

       Söyleşi programının sonunda Kurucu Çoban, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Kurtalan Ekspress grup üyelerine teşekkür çiçeği takdim etti. Kurucu Genel Müdür Çoban, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Kurtalan Ekspress grup üyeleri sahnede ve kolejin girişinde toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.